Jump to content

Recommended Posts

@charles Nie brt. Kad nie 1 nego 101. 

Ja cak nmm ni neko logicno objasnjrnje za to. Osim dase to ne radi nikad, a kkp to radi stalno. Ne moze ni to.

Kad me ljudi nakon promasenog penala pitaju: pa kakoe trebo sutne? Boli me qrac kako ce sutne. Daj penal. Ubaci loptu tvom ihracu, ne protivnickom.

Edited by mipivi

26 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Pored toliko stvari i situacija za kritiku, ti mu ga posoliš, kao da auti i promašeni gejm vineri nisu dovoljni.

Ovaj tim je osrednjeg EL kvaliteta i budžeta, to smo znali još nakon simfonije, a jedino je Karlik bio taj wildcard koji može da nas vine u nešto iznad toga, ili nadprosečni napredak ostalih role playera.

Jebiga, nemam magični štapić pametne reči, mučni porazi, mučni načini na koji se gube utakmice, nemamo za nešto solidno da se uhvatimo osim za sopstveni falus.

Ima borbe, ima želje, nema skoka i pameti kada je najpotrebnije. Imamo dosta preduslova za efekat opruge...

4. Poku koji igra iznad ocekivanja (dovoljno za backup opciju) i magic Mike (ili Schrodingers Mike)

5. Brandon (vecini ljudi je sve bilo jasno pre mesec dana) i Tyrique koji je labilan ali pristojna backup opcija.

Dakle u sezonu se uslo sa drugom peticom i igracem koji je ispao ok resenje za drugu cetvorku.

Ko selektuje ekipu taj snosi odgovornost. Ko je selektovao nasu unutrasnju liniju ove godine, evo ne znam... I to nakon tri godine dr**nja sa manjkom igraca unutra 

• Like 3

13 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

Iffe je nakon Carlika zamisljen kao drugi vanjski kreator i plej u minutama kad je ovaj na klupi sto nikako nije rola koja odgovara njegovim kvalitetama. 

toe rola koja apsolutno odgovara njegovim kvalitetama. dobar momak, posten basketbola, idealan back up boljem. svugde to i bio.

Edited by mipivi
  • Like 1

Od same igre me više nerviraju Željkove izjave posle meča.

Kao sve je super, dobro zalaganje ali košarka je takva, jedna lopta bla bla.

Još eto naši igrači su zaslužili pobjedu, vidiš ovi iz Pariza nisu zaslužili šta li.

• Like 7

9 minutes ago, SamoFlacko said:

Od same igre me više nerviraju Željkove izjave posle meča.

Kao sve je super, dobro zalaganje ali košarka je takva, jedna lopta bla bla.

Još eto naši igrači su zaslužili pobjedu, vidiš ovi iz Pariza nisu zaslužili šta li.

Da, za nas navijace takve izjave su izuzetno iritantne, ali ne mislim da nesto troluju ili lelemude. Oni to stvarno tako vide, a verovatno i jeste bas tako.

You win some, you lose some, sto se ono kaze.

• Like 4

38 minutes ago, JPM said:

Da, za nas navijace takve izjave su izuzetno iritantne, ali ne mislim da nesto troluju ili lelemude. Oni to stvarno tako vide, a verovatno i jeste bas tako.

Iako se slažem da Željko ovde pokušava da igra long game, ove njegove izjave nakon meča mi baš odaju utisak unapred pripremljenog automatic reply-a. Nije da odgovara na taj način jer mu je to glavni tejkavej iz meča, nego je čovek još na ulasku u sezonu odlučio da će tako da odgovara na to pitanje ove sezone. A sve sa nadom da će na kraju sezone da prokomentariše neki veliki uspeh u istom tom "sve je ovo normalno" Muta stilu dok mu se smeši brk.

• Like 3

Sve je ovo za ljude, i poraz, i uglavnom nikakva igra, i to što neki igrači djeluju kao da su zalutali u EL, i to što je Tajrik na terenu u situaciji gdje te jedino trojka ostavlja u životu. Ono što nije za ljude je Željkovo ponašanje prema domaćim igračima, sinoć konkretno prema Pokuu i Vanji. Zgađen sam.

• Like 4
  • WOW 1

16 minutes ago, Beonegro said:

Ono što nije za ljude je Željkovo ponašanje prema domaćim igračima, sinoć konkretno prema Pokuu i Vanji. Zgađen sam.

Očito nisam pratio meč sa dovoljnom pažnjom, šta se desilo?

Najveci problem je sto su Bonga, Braun, Denzel, Dejvis van forme, Majk ne moze ni da dodje do iste, a igraci "u formi" poput Vanje naprave gomilu štete na terenu. Ovaj tim sljaka jedino kada svi daju makar mali doprinos. Kada od tog skromnog kvaliteta pola njih baguje, na celu sa Zeljkom i postavom gde Frenk igra zadnji napad...teska prica. Razumem zasto je Tajrik bio na terenu tada, da se nadovezem na Beovu kritiku.

Btw, Tajrik bi trebao da gleda kasete Lesorovih kretnji u 22/23. Ima snagu i eksplozivnost za tako nesto, ali on gleda najvise da se uguzi, dok je Matija koristio brzinu da sebi ocisti prostor.

1 hour ago, JPM said:

You win some, you lose some, sto se ono kaze.

You lose some, you lose some. 

P.S. Vanja je probao da izbegne 5 sekundi. Inace je uz Karlika bio nas najbolji igrac sinoc. Greska je likova koji ne znaju da se jebeno demarkiraju

• Like 7
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, jedibojan said:

You lose some, you lose some. 

You lose some, then you lose some more. 

Salu na stranu. Igrali ste slicnu utakmicu tamo kao i mi, mnogo nerviranja, nejasno ti kako ovi uopste uspevaju da vode, ali jebiga vode sve vreme. Mi smo se nekako pocupali sa par ludackih poteza, pre svega Kodija i Kaline. Vi niste. Ali slicna utakmica.

I dalje mislim da vam je Ife najbolji igrac, i on samo potvrdjuje moje stavove.

• Like 2

Pokuševski je sinoć sve pokrio u odbrani, imao i 3 blokade. U napadu kao da ga strah od Željka koči, a i nekako deluje da je pod pritiskom jer i jedna greška znači odlazak na klupu. Posle dve neodlučnosti u napadu jer brzo i izašao iz igre. Moj utisak je takav, možda i grešim.

• Like 1

10 minutes ago, jedibojan said:

P.S. Vanja je probao da izbegne 5 sekundi. Inace je uz Karlika bio nas najbolji igrac sinoc. Greska je likova koji ne znaju da se jebeno demarkiraju

Mislim da je bas pozurio, nije se video sudija ali onako odokativno izbacio je loptu da nije jos ni treca sekunda istekla. 😕 

15 minutes ago, Volter said:

Pokuševski je sinoć sve pokrio u odbrani, imao i 3 blokade. U napadu kao da ga strah od Željka koči, a i nekako deluje da je pod pritiskom jer i jedna greška znači odlazak na klupu. Posle dve neodlučnosti u napadu jer brzo i izašao iz igre. Moj utisak je takav, možda i grešim.

Čini mi se nešto drugo, da on ne može fizički da izvuče u napadu. Vide se ideja i veština, ali on krene u reket, naskoči (jer nema snage da ide na obruč) i čim ima telo na sebi ne može ništa osim da vrati loptu ili izmišlja neki suludi šut. Baš je delovao kao igrač manje u napadu u tom periodu.

• Like 3

Ja sam videla snimak sa TO poslednje abaligaške utakmice, gde se Željko dere Pokuševskom i još ga naziva glupanom 😞 Mnogo neprijatno. Ok, mogu da razumem da popizdi na igrače, ovde ili onde pokušava da im podigne koncentraciju i resetuje ih, ali polako već preteruje. 

• Like 1
  • WOW 2