Kankkunen Posted August 2 Share Posted August 2 8 minutes ago, Ledd said: Ovo je klasičan maler, pukla joj je kost na desnoj nozi prilikom doskoka na mekanu strunjaču. Gledao sam snimak, nije iskrenula zglob, stopalo pravo stoji. Težak maler, ovo se događa jednom u 100 godina. Iskrenula još kako, ovde se dobro vidi ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Ovo nema veze sa pripremom niti zagrevanjem, ovo je njena glupost i nije imala srece. Jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 2 Share Posted August 2 Devojče je sa slomljenom nogom, znači praktično bez zaleta izborila finale Olimpijskih igara. Samo i jedino mogu da kažem bravo! Ima vremena za medalje, jedna Blanka Vlašić je prvo zlato uzela s 24, dok Angelina još uvek pita tatu do kad uveče sme kući da se vrati 🥰 Ozdravi dete i oporavi se sa srećom, sledeće bar tri OI su tvoje! 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2 Share Posted August 2 Steta. Verovatno je mozda i malo pogorsala stime sto je nastavila uopste takmicenje. Jbg. Zao mi male. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 2 Share Posted August 2 Jednostavno se desilo, i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 2 Share Posted August 2 15 minutes ago, Kankkunen said: Iskrenula još kako, ovde se dobro vidi ... E nisam gledao taj ugao, gledao sam onaj snimak ispred strunjače.. jbg-a, glupost.. Pauziraće 4 nedelje.. https://www.b92.net/sport/atletika/vesti/45721/angelina-topic-pauza-duzina-povrede/vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2 Author Share Posted August 2 Evo ga prvi svetski rekord na 4x400 mešovito. Američka štafeta razbila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2 Share Posted August 2 Sinancevic zavrsio sa 19.31. Mozda nije bilo ocekivano da udje u finale jer je bas pao u formi ove sezone, ali ova daljina je bas slaba, da ne kazem nesto teze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 2 Share Posted August 2 Obično se atletičari samo bace na strunjaču u tim situacijama, Angelinu je i zeznulo to što je išla nogom na mekanu strunjaču. Izgubila je oslonac i desilo se ono što se desilo. Jbg, biće bolje. Očigledno ima karakter i veliki je borac kad je sa polomljenom nogom preskočila visinu za finale. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 2 Share Posted August 2 Odlična trka na 10000 metara. Pade i olimpijski rekord. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 2 Share Posted August 2 (edited) Fantastična! Vrlo jak tempo od početka su forsirali Etiopljani da bi na kraju ostali bez medalje. Bez medalje i Kenijci, ne znam kad se tako nešto desilo zadnji put. Ovo bi mogla biti najbrža trka na 10000 m u istoriji u smislu broja trkača ispod 27 minuta, mada ovo lupam onako napamet. Edit. Ipak sam ja nešto previdio, tako je kad se gleda više stvari istovremeno. Aregawi je ''spasio'' obraz Etiopljanima. Čak 13 ljudi ispod 27 minuta, 9 ispod 26'50'', nevjerovatno!!! Edited August 2 by Ječmendo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 2 Share Posted August 2 2 hours ago, McLeod said: Sinancevic zavrsio sa 19.31. Mozda nije bilo ocekivano da udje u finale jer je bas pao u formi ove sezone, ali ova daljina je bas slaba, da ne kazem nesto teze. Dva i po metra ispod licnog rekorda, iako se znalo da dugo nije u formi. Cak je i Pezer bio ispred njega sa hicem od regionalnih takmicara Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3 Share Posted August 3 Uveli su repasaz i u atletici u trkackim disciplinama. Mislim da mi se svidja to. Sa druge strane, sumnjam da favoriti koji su fejlovali da se plasiraju pa posle moraju da se iskidaju i moraju da trce maksimalno u repasazu mogu nesto da urade posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3 Share Posted August 3 Koja je zivotinja ovaj Tomson jbt. Zasto je Lajls favorit o kome se prica, pojesce ga ovaj lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3 Share Posted August 3 Lajls drugi u svojoj grupi iza klinca Britanca NCAA sampiona. Izgubio je trku posle 3 godine. On ce da se pokida za medalju ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3 Author Share Posted August 3 15 hours ago, McLeod said: Sinancevic zavrsio sa 19.31. Mozda nije bilo ocekivano da udje u finale jer je bas pao u formi ove sezone, ali ova daljina je bas slaba, da ne kazem nesto teze. Nije on ni ulazio u formu ove godine. Povredio je rame u decembru i nije uspeo da se vrati u punom kapacitetu. Ok, samo da se čuva povreda, imaće šanse za finale na sledećim Igrama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3 Share Posted August 3 Dzejkobs isto izgleda van forme. Za njega se ne bih iznenadio ni da ispadne u polufinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted August 3 Share Posted August 3 Angelina je povredila fibulu i ozbiljna je povreda zbog koje ce propustiti finalno takmicenje. Nadamo se i zelimo joj uspesan i brz oporavak i vise srece na narednim takmicenjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 3 Share Posted August 3 Marie-Josee Ta Lou po stoti put valjda u velikom finalu a ne sjećam se nijedne njene velike medalje. Fraser-Pryce odustala uoči polufinalne utrke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3 Share Posted August 3 Tri Amerikanca trenutno na prvom mestu u bacanju kugle. Crouser odmah u prvoj 22.64, dok je Fabbri mozda imao i vise, ali je prestupio za dlaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3 Author Share Posted August 3 Odustala Fraser-Pryce od takimičenja 🥺 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 3 Share Posted August 3 Kaže komentator - Imani Lansiquot rođena u legendarnom Peckhamu 😁 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3 Author Share Posted August 3 Crouser 22.90💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 3 Share Posted August 3 Guglao sam da vidim zašto nema Rojas (velika šteta) i vidim da je visoka 192 cm. Mislio sam da je bar 5 cm niža. 5 minutes ago, Don Juan said: Crouser 22.90💪💪💪 Može on i bolje, čovjek godinama dominira u po rezultatima i konkurenciji najjačoj tehničkoj disciplini (both M&W). Ove sezone je imao uklještenje živca i još neke druge zdravstvene probleme ali pokazuje i sad kakav je šampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3 Author Share Posted August 3 Troskokašice ne mogu da pogode dasku. Nešto tu smrdi. Možda zaista ove odskočne daske nisu najbolje rešenje. Konačno pogodi Amerikanka dok ovo pišem 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts