Prijatelj Mitar Posted August 9 Share Posted August 9 Ovde smo mi Drim tim. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 9 Share Posted August 9 Najveći smo! 🇷🇸🏆 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 9 Share Posted August 9 Bravoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 9 Share Posted August 9 Kakvi carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 9 Share Posted August 9 E ovako se bori.... Ovako se daje sve od sebe... Bravo breeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 9 Share Posted August 9 I tako ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 9 Share Posted August 9 To je to , osveta za sinoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 9 Share Posted August 9 Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 Bravo momci, verovao sam u vas od pocetka. Svaka cast kako ste se podigli po milioniti put, kako ste odigrali ove dve utakmice i dokazali da se mi i dalje pitamo! Bravo! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 9 Share Posted August 9 Veliki naklon i za @McLeod. Izgurao si ovo do kraja! 😃 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 9 Share Posted August 9 Svaka cast Meku na prognozi, i to nekad da se istakne. Rekao bih da je jedini verovao u ove momke i pre i u toku turnira, tj bar je jedini javno izrazio ta pozitivna predvidjanja. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 Nije jos do kraja. Imamo jos jedan mec. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) Kakvi carevi! Svaka čast kako su iskoristili žreb Da se zna da sam jedan od onih što je verovao i u grupi, jedan od par ljudi pored Mca naravno Edited August 9 by Nicklord 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9 Share Posted August 9 Rados(l)av i Dedović sa 4 gola (valjda) igrači utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) Pre jedno 11, 12 godina, dok smo jos bili podstanari u Mirijevu, ja kod frizerke, neka zena vec sedi na stolici, ja sedam kod Mare I tako moja frizerka prica sa mnom o sportu iako pojma nema ni za koga navija, ali valjda sam zanimljiva.. I posle nekog vremena, gospodja, divna zena, to se tako vidi 1/1 kod takvih ljudi: moj sin trenira vaterpolo, oni se svi medjusobno podrzavaju, bodre jedni druge na utakmicama, navijaju... Ali eto sad mu je naisao neki tezak period, hoce sve da napusti, pesacio od Banjice do Mirijeva pre neki dan posle treninga.. Mi ga svi podrzavamo.. onako odmah vidis iz price jedna divna porodica. Nikada je vise nisam srela, ali sam dobro zapamtila to prezime. Koliko li je samo ponosna danas? Dedovic... Koliko golova danas momcino??? Bravo momci! Edited August 9 by BojanaCZV 14 24 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted August 9 Share Posted August 9 Svaka cast momcima! 🥇👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 9 Share Posted August 9 Plus im dvaput nije svirao koraci 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 9 Share Posted August 9 4 minutes ago, Valensija said: Veliki naklon i za @McLeod. Izgurao si ovo do kraja! 😃 Mc Curse is Broken! BROKEEEEN! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 9 Share Posted August 9 On 7/24/2024 at 2:44 AM, McLeod said: Koliko mi je nerealno da u odbojci uradimo nesto, u vaterpolu bi za mene bilo iznenadjenje da ne uzmemo bar bronzu. Treba pohvaliti @McLeod-a, ovo je bila njegova prognoza uoči Igara. Sad je samo pitanje jesu li vaterpolisti osvojili medalju usprkos njemu. Mislim da jesu, toliko su dobri 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9 Share Posted August 9 3 minutes ago, BojanaCZV said: Pre jedno 11, 12 godina, dok smo jos bili podstanari u Mirijevu, ja kod frizerke, neka zena vec sedi na stolici, ja sedam kod Mare I tako moja frizerka prica sa mnom o sportu iako pojma nema ni za koga navija, ali valjda sam zanimljiva.. I posle nekog vremena, gospodja, divna zena, to se tako vidi 1/1 kod takvih ljudi: moj sin trenira vaterpolo, oni se svi medjusobno podrzavaju, bodre jedni druge na utakmicama, navijaju... Ali eto sad mu je naisao neki tezak period, hoce sve da napusti, pesacio od Banjice do Mirijeva pre neki dan posle treninga.. Mi ga svi podrzavamo.. onako odmah vidis iz price jedna divna porodica. Nikada je vise nisam srela, ali sam dobro zapamtila to prezime. Dedovic... Koliko golova danas momcino??? Bravo momci! Mozda me je ono sinoc ostetilo, a sad mi je jako drago zbog ovih momaka jer uvek igraju maksimalno i bore se, ali ako mi verujes, dok sam citao ovo suza mi je sama krenula. 🙂 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 9 Share Posted August 9 Ostao sam bez teksta ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 9 Share Posted August 9 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 9 Share Posted August 9 Nek je nazdravlje ovim prerano otpisanim momcima, usli su u borbu za zlato, pokazali zelju i da mogu. Tesko breme prethodnih trofejnih generacija oni nose, nije to uopste naivno. I ne moraju biti isti, nek su svoji i ovako zeljni pobeda i da pokazu ono sto umeju. Bravo!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 9 Share Posted August 9 Jel realna ova što intervjuiše Udovičića? "Pre 16 godina vodili ste naš tim u polufinalu protiv SAD, tada je Srbija izgubila, a danas je nepravda nekako ispravljena?" 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 9 Share Posted August 9 1 minute ago, Smrtokapa said: Jel realna ova što intervjuiše Udovičića? "Pre 16 godina vodili ste naš tim u polufinalu protiv SAD, tada je Srbija izgubila, a danas je nepravda nekako ispravljena?" Jeste on nas al na ovakvo pitanje bih je oterao u 3 lepe. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts