mipivi Posted July 28 Share Posted July 28 ko dzak cementa. a bolje nego na kazne da se izgubi, ko juce ona protiv spanke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28 Share Posted July 28 1 minute ago, DameTime said: Opet mi ništa nije jasno, za šta tačno ide u repesaž Strahinja? Mislim ovo je "nokaut", koliko to četvrtfinala i polufinala ima? xD Nema veze način na koji je izgubio, svi koji ispadnu u četvrtfinalu dobijaju dodatnu šansu, boriće se međusobno i sa poraženima u polufinalu za bronzu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28 Share Posted July 28 Volim OI između ostalog i jer naučim svašta o raznim sportovima. Hvala Stil, samo nastavi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 4 minutes ago, DameTime said: Opet mi ništa nije jasno, za šta tačno ide u repesaž Strahinja? Mislim ovo je "nokaut", koliko to četvrtfinala i polufinala ima? xD Džudo pravila. Nekad su se za bronzu borili u repasažu svi koji su tokom turnira izgubili od dvojice finalista. Danas se za bronzu bore četvrtfinalisti i polufinalisti. I da, dele se dve bronze 🙂 Ukratko, Strahinja mora da pobedi sledeća dva meča da osvoji bronzu. 11 minutes ago, Ledd said: Ima repasaž Strahinja, biće odmoran. Repasaž počinje u 16:00, biće odmoran. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28 Share Posted July 28 4 minutes ago, Barkley#34 said: Volim OI između ostalog i jer naučim svašta o raznim sportovima. Hvala Stil, samo nastavi. Fali Peja na ovoj temi, svasta je znao o borilackim sportovima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 Mađar Emomali u repesažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 1 minute ago, Stiletto said: Džudo pravila. Nekad su se za bronzu borili u repasažu svi koji su tokom turnira izgubili od dvojice finalista. Danas se za bronzu bore četvrtfinalisti i polufinalisti. I da, dele se dve bronze 🙂 Ukratko, Strahinja mora da pobedi sledeća dva meča da osvoji bronzu. Repasaž počinje u 16:00, biće odmoran. Da li to promenjeno i za rvanje? Koliko sam pratio svetsko, bilo je po starom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 Just now, Ledd said: Da li to promenjeno i za rvanje? Koliko sam pratio svetsko, bilo je po starom. U džudou je ovo pravilo od Londona sigurno, za ranije ne znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Share Posted July 28 @Stiletto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Srpski džudista Strahinja Bunčić direktno se plasirao u polufinale Olimpijskog turnira u džudou, jer se njegov rival u repasažu povredio. https://www.b92.net/sport/borilacki-sportovi/dzudo/43932/buncic-u-polufinalu-oi/vest Navodno.. Edited July 28 by Ledd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28 Share Posted July 28 Ne znam da li je naslov klikbejt ili novinari ne znadu, ali to ne bi bio plasman u polufinale već u drugu rundu repesaža. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 Ne ide u polufinale, nefo direktno ide u meč za bronzu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 6 minutes ago, Ledd said: Srpski džudista Strahinja Bunčić direktno se plasirao u polufinale Olimpijskog turnira u džudou, jer se njegov rival u repasažu povredio. https://www.b92.net/sport/borilacki-sportovi/dzudo/43932/buncic-u-polufinalu-oi/vest Navodno.. Na olympics.com još uvek stoji prvi meč repasaža u 16:00 Strahinja protiv Tadžikistanca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28 Share Posted July 28 1 hour ago, Don Juan said: Mađar Emomali u repesažu. Tadžikistanac je. Slične su zastave. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 Zamemarite njihovu pisaniju, ali ima snimak u linku, deluje kao prelom ruke pri padu. Jel' gledao neko taj meč sa Japancem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 1 minute ago, Smrtokapa said: Tadžikistanac je. Slične su zastave. Da u pravu si, moj previd. Ono što je zanimljivo u repesažu će verovatno da se bori za Kazahstancem, ako ne bude iznenađenja, a on je malo bolji po rejtingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 28 Share Posted July 28 Izgleda da je zvanicno, jer je potvrdio i nas OKS. Strahinja je odmah u duelu za bronzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 28 Share Posted July 28 Ovo mu je šansa veka, mora da bude pametan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 28 Share Posted July 28 Kad je borba ondaK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 Just now, DameTime said: Kad je borba ondaK? Kreću u 16h, prvo dva (jedan) repasaž muškaraca, pa dva polufinala, pa dva repasaža i dva polufinala za žene. Onda tek kreću borbe za medalje. Znači, deveti ili deseti meč po redu, između 16:30 i 17:00. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted July 28 Share Posted July 28 Taman pred kosarku 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Program počinje u 16h. Najpre idu dva repesaž duela, gde Strahinja valjda svoj dobija bez borbe. Onda dva duela polufinala. Onda sve to isto samo za žene. Onda borbe za bronzu za muškarce, gde će se Strahinja boriti sa poraženim iz polufinala iz onog drugog dela kostura (dakle 9. ili 10. borba). Onda muško finale. Onda sve to isto samo za žene. Edit: napisao sve lepo gospodin Stiletto pre mene, nego ne rifrešujem. Edited July 28 by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 Bunčić je morao da izađe i da ga proglase za pobednika, samo se poklonio dva puta i otišao 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 Sad još borba za bronzu protiv jednog od poraženih polufinalista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28 Author Share Posted July 28 Brazilac tražio medicinski time out. Poraženi u ovom meču ide na Bunčića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts