Chaos Is Me Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 1 hour ago, realno *w said: Pričali smo o centrima, samim tim o Morisu Vagneru i njegovom eventualnom duelu sa Lesorom. Mislim da je to baš očigledno bilo. Ok, nisam ispratio. I Mo Wagner je svakako bolji igrač od Lessorta. 1
Grunf Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Je l' ima neko kvalitetan potok za SAD - Portoriko? 1
realno *w Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Moraće Ker da izbaci Embida da bi ova petorka profunkcionisala. 1
realno *w Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Dobra četvrtina Portorika. Baš onako bez respekta, opušteno ušli u meč. Doduše i Ameri promašili dosta otvorenih šuteva, al ok.
Ječmendo Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Druga petorka Amera (Edwards, KD, Bam, AD i White) već standardno bolja od prve. Zato je protiv njih veoma važno kako rotirati, niko nema dubinu da im suprotstavi svoju drugu petorku. Moraju tu neke kombinacije ili duže ''jahanje'' najboljih, inače mrka kapa.
Beonegro Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 1 hour ago, Del Piero said: Cirkuzant Odlično je ovo, popušta zmozgom, još malo prozivanja i zatrčaće se u publiku da se bije. 5
Magia Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Sta mislite koje su sanse da ce da izvuku pobednika Kanada - Francuska na Amere? 😂 1 1
Ledd Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 1 minute ago, Magia said: Sta mislite koje su sanse da ce da izvuku pobednika Kanada - Francuska na Amere? 😂 Nikakve, idemo na Amere 99% .. 🙂 1
Magia Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 18 minutes ago, Magia said: Sta mislite koje su sanse da ce da izvuku pobednika Kanada - Francuska na Amere? 😂 Neocekivani parovi. 2
neko me sabotira Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 (edited) Mene samo zanima kako se to ždrijebalo. Jel bio negdje prijenos, jel bio negdje neki regulatorni organ? Svi smo znali da će biti baš ovakav ždrijeb. Edited August 3, 2024 by neko me sabotira 1
Knipex Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Voleo bih da Kanada izbaci Francuze samo zbog ovog žreba, inače me ne bi ni takla ta utakmica.
Smrtokapa Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Na SP 2014 i OI 2016 su se Amerikanci našli u drugom delu kostura. Prošle godine su nam ih Litvanci sklonili iz četvrtfinala, namestivši sebe. Ne možemo ih večito izbegavati do finala. Šta je tu je. A možda je i bolje... 12
Chaos Is Me Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Opet satanisti odradili svoje. 😄 Šta je tu je i otom potom, Australija je dobra ekipa i opasan rival. Polako s tim Amerima. Francuzima ako su nameštali, džaba su, ne vidim nikakvu varijantu u kojoj oni prolaze Kanadu. 2
Del Piero Posted August 3, 2024 Author Posted August 3, 2024 Kako se brukaju ovi iz Juznog Sudana sa izjavama. Tipovi samo spamuju trojke, sutiraju 40 po mecu i onda se pitaju zasto imaju manje bacanja. 1
Recommended Posts