wrach Posted August 1 Share Posted August 1 10 minutes ago, Gistro Bančo said: Postoje najmanje 2 “razloga” zašto su te generacije izgubljene. 😉 Mada je i treći tu negdje. Izgubljene ili ne, Novak je osvojio tacno 4 GS titule a da nije igrao sa nekim od - Nadal, Federer, Marej, Alkaraz, Siner, Del Potro. Ne 10ak, 4. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1 Share Posted August 1 Ovo je Noletu četvrto polufinale, ja stvarno ne verujem da iko ima toliko u singlu. Samo da ne bude kao na prošlim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 1 Share Posted August 1 Na osnovu njegove izjave - teska prica... da ga jebes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 1 Share Posted August 1 Just now, Don Juan said: Ovo je Noletu četvrto polufinale, ja stvarno ne verujem da iko ima toliko u singlu. Samo da ne bude kao na prošlim. Рече коментатор нико нема ни 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 1 Author Share Posted August 1 10 minutes ago, wrach said: Cini se kao da je vecina publike bila na njegovoj strani?! Nije. Pošto sam većinu meča nešto radio po sobi i uglavnom slušao meč, mnogo glasnije je bilo kad bi Cicipas dobijao poene... Tako da sam tačno čiji je poen znao pre nego komentator išta kaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1 Share Posted August 1 Publika će uvek biti na strani slabijeg, to je nepisano pravilo. Mada ne znam zašto se tome pridaje važnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 1 Share Posted August 1 Ima jos dva meca u dva dana. Bice zeznuto. Da barem ima neki dan odmora bilo bi mnogo lakse. Siguran sam da ce uciniti sve da osvoji medalju, ako nije obnovio povredu, do te mere da je kao pre operacije, onda ce igrati... verujem da ide na pregled odmah sa terena i da ce odraditi neki tretman i izaci sutra na teren pa koliko moze, jer jos jedna pobeda u naredna dva meca je medalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 2 minutes ago, Kooineeperk said: Ima jos dva meca u dva dana. Bice zeznuto. Da barem ima neki dan odmora bilo bi mnogo lakse. Siguran sam da ce uciniti sve da osvoji medalju, ako nije obnovio povredu, do te mere da je kao pre operacije, onda ce igrati... verujem da ide na pregled odmah sa terena i da ce odraditi neki tretman i izaci sutra na teren pa koliko moze, jer jos jedna pobeda u naredna dva meca je medalja. Ima dan odmora ako uđe u finale. Ako izgubi onda se igra za bronzu odmah sutradan. U prevodu, sutra zadnja šansa za medalju. Ako uopšte igra, u šta sumnjam, po njegovoj izjavi nakon meča. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Ako se ponovo povredio sumnjam da će igrati. U svakom slučaju, Museti je zajeban, u smislu da dosta trči i sve vraća... tako da Novak može to da dobije samo ako bude mogao normalno da se kreće. Po njegovoj reakciji posle meča, male su šanse... Edited August 1 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 Organizatori odredili da se meč igra sutra u večernjem terminu od 19-00 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 1 Share Posted August 1 Ako nesto nisam izostavio: Murray je jedini koji ima 2 zlata. Nadal ima jedno zlato i jedno 4. mesto. Del Potro ima jedno srebro i jednu bronzu. Gonzales takodje ima srebro i bronzu. Federer ima jedno srebro. Djokovic bronzu i jos 2 cetvrta mesta. Winslow ima zlato i bronzu, ali je to bilo pocetkom 20. veka, daleko pre tura, tako da nije bas relevantan. 11 minutes ago, Ledd said: Ima dan odmora ako uđe u finale. Ako izgubi onda se igra za bronzu odmah sutradan. U prevodu, sutra zadnja šansa za medalju. Ako uopšte igra, u šta sumnjam, po njegovoj izjavi nakon meča. Da, da, zaboravio sam da je finale dan posle. Thnks. Nista, da se onda dobije ovo polufinale i odmori za zlato 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 1 Share Posted August 1 Jbg, klizava je šljaka, kod svežijih povreda je ta podloga rizičnija. Ni ja nisam optimista da će igrati, ako oseća istu bol kao na RG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 1 Share Posted August 1 Ma nek fiksira koleno, uzima sve moguće lekove protiv bola i tri dana nekako da izdrži i onda neka bude i pauza do kraja godine. Stvarno se nadam da se neće ovako završiti zadnja šansa za zlato. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 1 Share Posted August 1 Sta god da odluci, meni svejedno. Ja navijam da uzme zlato zbog njega samog, a ne da bi mi imali koju medalju vise na olimpijskim 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 Alkaraza ne može da dobije ni zdrav, ne zavaravajte se, sutra zadnja šansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 1 Share Posted August 1 Nole je povredio neki nerv po informacijama koje ja imam, udario se reketom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 1 Share Posted August 1 Nole ne može da dobije Alkaraza zdrav a kamoli ovako na jednoj nozi, plus igra protiv razgoropadjenog Musetija meč koji bi bio prilično tesan čak i da ga ne muči koljeno, sa druge strane Alkaraz protiv mrtvog Aliasimea u polufinalu, praktički ima bye za plasman u finale, stvarno šanse za zlato su skoro pa nepostojeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 1 Share Posted August 1 10 minutes ago, Урош19 said: Nole je povredio neki nerv po informacijama koje ja imam, udario se reketom. Ako je to, onda pain killeri rešavaju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1 Share Posted August 1 Feliks igra odlicno na ovom turniru. Ako bude Alkaraz brljao kao protiv Pola danas izgubice set sigurno, a mozda i nesto vise. Sto se tice tog potencijalnog finala, Djokovic ovde igra najbolje u sezoni, a Alkaraz najgore od Rolan Garosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 1 Share Posted August 1 Naravno da moze da dobije Alkaraza. Djokovic svakako nece biti favorit ako udje u finale i ako uopste i moze da igra, ali ajde da ne napravimo od Alkaraza prajm Nadala na sljaci. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 1 Share Posted August 1 Đoković je gori hipohondar nego sve babe u Srbiji. Ne kažem da se nije povredio, nego ne bih sudio po njegovim prvim izjavama Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Donna na cruise controlu, još malo i srebro je tu Toooo Edited August 1 by neko me sabotira 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1 Share Posted August 1 Svaka čast za Vekićku 💪 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted August 1 Share Posted August 1 1 hour ago, wrach said: Izgubljene ili ne, Novak je osvojio tacno 4 GS titule a da nije igrao sa nekim od - Nadal, Federer, Marej, Alkaraz, Siner, Del Potro. Ne 10ak, 4. Ma mislio sam na igrače koji su urnisali karijere mnogim. A zna se koji su.. Nisam toliki statističar kao “jedan čo’ek” no i ja sam znao da nema ništa od te tvrdnje od 10 GS uz pomoć “izgubljene” generacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 1 Share Posted August 1 54 minutes ago, McLeod said: Feliks igra odlicno na ovom turniru. Ako bude Alkaraz brljao kao protiv Pola danas izgubice set sigurno, a mozda i nesto vise. Sto se tice tog potencijalnog finala, Djokovic ovde igra najbolje u sezoni, a Alkaraz najgore od Rolan Garosa. OK, to bi bilo to, da upišemo Alkarazu zlato i da se razilazimo, nothing to see here... Baš mi je drago zbog Done, kad nije moglo na W evo ovde joj se vraća 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts