Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 Sace kosarkasi ponovo da se nasljokaju s vaterpolistima. Uvek ima dobar razlog da se popije. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 11 Share Posted August 11 Klin se klinom izbija 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted August 11 Share Posted August 11 1 hour ago, Skyglider said: Nego šta kaže Kukoč, jel se Jokić osvajanjem još jedne medalje na OI i tirpl-dablom približio Divcu i Rađi ili još mora da radi na tome ? Ide Edinov apdejt posle OI. @Mairosuda ubaci Kukoč roast segment u podkast košuljicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) 14 minutes ago, Урош19 said: Klin se klinom izbija Zena koja ga bez pardona slika Legendarni kolut ocima Edited August 11 by srlepajce 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 11 Author Share Posted August 11 6 minutes ago, srlepajce said: Zena koja ga bez pardona slika Legendarni kolut ocima Najveći utisak mi je ipak kako su na 00:22 i Bogdan i Kobra pogledali u Karija... ćale, šta smemo da kažemo? 😄 Drži ih matori pod kontrolom 🙂 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 11 Author Share Posted August 11 (edited) Ko hoće stikere za mreže i to su napravili, imate u komentarima Mondo Duplantis odobrava proslavu košarkaša 🙂 Edited August 11 by DameTime 2 5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted August 11 Share Posted August 11 1 hour ago, Урош19 said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/48338/nikola-cemu-ovo/vest Ove iz b92 treba zabraniti jel se to samo b92 obrušio na jokića ili ih ima još? koji im je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 11 Author Share Posted August 11 Nakačiće se Jokiću na grbaču jer očigledno neće biti na balkonu, ne zanima ga to, samim tim neće ići da se rukuje sa onim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11 Share Posted August 11 4 minutes ago, ljutikrilo said: jel se to samo b92 obrušio na jokića ili ih ima još? koji im je? Smecari. Oni juce u sred onog slavlja stavljaju naslov Jokic peva grobarske pesme. Pa svima bih podelio otkaze. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11 Share Posted August 11 5 minutes ago, DameTime said: Nakačiće se Jokiću na grbaču jer očigledno neće biti na balkonu, ne zanima ga to, samim tim neće ići da se rukuje sa onim. Ma bice na balkonu. Koliko sam skontao plan je da docek bude sutra, bar je tako isla prica za Novaka a i da ce mu se i ostali osvajaci medalja prikljuciti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11 Share Posted August 11 42 minutes ago, Урош19 said: Klin se klinom izbija Jebiga, mora postujem ovo. Jedva je docekao, voleo bih da i ja imam neku ovakvu strasti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 11 Share Posted August 11 9 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ma bice na balkonu. Koliko sam skontao plan je da docek bude sutra, bar je tako isla prica za Novaka a i da ce mu se i ostali osvajaci medalja prikljuciti. Пише се нешто уторак у 20:00 дочек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 49 minutes ago, Урош19 said: Klin se klinom izbija Hahaha zena ga slika a on dize limenku da se vidi sta pije 😆😆😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 11 Share Posted August 11 20 minutes ago, ljutikrilo said: jel se to samo b92 obrušio na jokića ili ih ima još? koji im je? Nije ih bezveze Kari pocastio posle Australije i nazvao klik novinarima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 11 Share Posted August 11 14 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ma bice na balkonu. Koliko sam skontao plan je da docek bude sutra, bar je tako isla prica za Novaka a i da ce mu se i ostali osvajaci medalja prikljuciti. U utorak je doček ja mislim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 11 Share Posted August 11 Trazio je ovo neko 4 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 11 Share Posted August 11 28 minutes ago, DameTime said: Nakačiće se Jokiću na grbaču jer očigledno neće biti na balkonu, ne zanima ga to, samim tim neće ići da se rukuje sa onim. Ma biće, samo su ovi iz B92 govna kao po običaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 11 Share Posted August 11 26 minutes ago, Don Dusko said: Smecari. Oni juce u sred onog slavlja stavljaju naslov Jokic peva grobarske pesme. Pa svima bih podelio otkaze. To je garant onaj retos Šaranović pisao. 32 minutes ago, DameTime said: Nakačiće se Jokiću na grbaču jer očigledno neće biti na balkonu, ne zanima ga to, samim tim neće ići da se rukuje sa onim. Gde on da propusti takav dogadjaj,još jedno veče gde će se popiti hektolitri alkohola.😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 Meni muka samo kad se setim da cu ove momke da gledam tek iduceg leta. To kolko se lozim na repstativnu kosarku poseban je osecaj. Verujem da svi sa mnom delite tu emociju. Narocito brinem za @Beonegro, sad ce mu biti kao na neuspelom odvikavanju od opijata. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 11 Share Posted August 11 Ja da sam, Jokic - govorim o gabaritima, a ne o slavi - mene bi bilo sramota da me snimaju/slikaju sa onim bebi pivom! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11 Share Posted August 11 2 minutes ago, uncletima said: Ja da sam, Jokic - govorim o gabaritima, a ne o slavi - mene bi bilo sramota da me snimaju/slikaju sa onim bebi pivom! Jel to stos iz Minhena???? Poyy od KariPešićeve! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 11 Share Posted August 11 59 minutes ago, ljutikrilo said: jel se to samo b92 obrušio na jokića ili ih ima još? koji im je? Suvise smo se ujedinili oko reprezentacije. Ujedinjen narod je opasan 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) . Edited August 11 by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 11 Share Posted August 11 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 11 Share Posted August 11 8 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ma, di sam tu ja sad zene spominjao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts