Knipex Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 2 minutes ago, Мџе said: Hahaha šta napriča ovaj predsednik sudanskog saveza. Verovatno su pokradeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 1 minute ago, drperce said: Luol Deng je tezak debil, ovo kukanje na sudjenje gde u svakom napadu naprave po 3-4 faula je urnebesno I trener im je opasan dripac. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Just now, Knipex said: Verovatno su pokradeni... Jel pominjao sataniste i zatiranje semena? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Прво да похвалим двојицу која се највише пљују и кад заслуже и кад не заслуже. Браво Василије! Гудура први дефанзивац ОИ. Капитен капитенски, дошао шут. Gudura stvarno odličnu odbranu igrao. Aleksa se bas mučio protiv Dzonsa, a Gudura ga posle rutinski zatvorio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Just now, Kankkunen said: I trener im je opasan dripac. Ma to mi je kao pritisak na sudije ali Deng koji je u fazonu da zbog rasizma imaju manje slobodnih od nas...tezak debil 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Nadam se da će izaći snimak negde ali počeo da psuje i priča kako imaju drugi stil igre i da su im svirali svaki kontakt i pozvao sve da pogledaju snimak opet. Onda se komentatori izvinjavali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 6 minutes ago, Урош19 said: Sudanci imaju suđenje kao da su dream team, neverovatno. Raduju trojke Bogdana i Vase pred čf, ostaje nam još da popravimo slobodna bacanja (pre svih Jokić jer će njega sigurno tući celu utakmicu) i defanzivni skok da se dovede u red. Slažem se sa navedenim osim što ne mislim da su sudije bile baš toliko pristrasne prema Sudancima koliko su se odlučili za kriterijum koji nama ne odgovara. I mi kada smo pojačali intenzitet, to se uglavnom nije sviralo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Idemo u Pariz kao najbolja drugoplasirana ekipa. To je bio cilj. To je ispunjeno. I na tome treba cestitati ekipi i strucnom stabu. Turnir sada pocinje. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Malo mi je rezervisan nas supporting cast, valjda mozemo tu da izvucemo malo vise u svakom slucaju bravo mi, sad da preskocimo kengure he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 4 minutes ago, drperce said: Dodjes mi, "Zgazi ih sve" majicu. Mislim da sam u garanciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Just now, Horium said: Slažem se sa navedenim osim što ne mislim da su sudije bile baš toliko pristrasne prema Sudancima koliko su se odlučili za kriterijum koji nama ne odgovara. I mi kada smo pojačali intenzitet, to se uglavnom nije sviralo. Odgovorili smo, a nismo gubili glavu, to mi se sviđa.. Mislio sam da nam nedostaje neki Zoki Savić, ili bar Branko Lazić tip.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Dobra priprema za Australiju, i oni biju domaćinski. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Kad je žreb? Ima li negde da se prati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Zna li se kad je sa Australijom,bar koji dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 4 minutes ago, drperce said: Ma to mi je kao pritisak na sudije ali Deng koji je u fazonu da zbog rasizma imaju manje slobodnih od nas...tezak debil Moze li dizajn za majcu Bogdan u kostimu i stitom Kapetana Amerike uz natpis "Captain Serbia" ???? P.s. 10% od profita za ideju 😋😋😋 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Bogdan samo kao Supermen 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 3 minutes ago, Nini3112 said: Zna li se kad je sa Australijom,bar koji dan? Svi mečevi četvrtfinala su u utorak https://www.fiba.basketball/en/events/mens-olympic-basketball-tournament-paris-2024/games 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Jesmo li u 1/2 finalu sa boljim Grcka-Nemacka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Just now, dzakala said: Jesmo li u 1/2 finalu sa boljim Grcka-Nemacka? Saznaćemo nakon žreba, koji će biti za 20-tak minuta.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 (edited) Sem neverovatnih 17 izgubljenih lopti smo statisticki odigrali sasvim korektnu, sto se tice suta cak jako dobru, utakmicu. Eye test govori sasvim drugacije. Prve 3/4 su bile po meni bezobrazno lezerne ali ko za to mari. Ova utakmica vec posle zreba ide u zaborav. Edited August 3, 2024 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Zanimljivost o Juznom Sudanu. Ljudi imaju 0 (Nula) kosarkaskih hala u drzavi. Dosli su dovde i igraju ovako 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 2 minutes ago, Ledd said: Saznaćemo nakon žreba, koji će biti za 20-tak minuta.. Takođe, u eventualnom polufinalu će Srbija igrati protiv boljeg iz duela Nemačka - Grčka. (Kurir sport) Kurir vec zna 🤣🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 (edited) 3 minutes ago, dzakala said: Takođe, u eventualnom polufinalu će Srbija igrati protiv boljeg iz duela Nemačka - Grčka. (Kurir sport) Kurir vec zna 🤣🤣 Iz Kurirovih usta u bozje usi. Nisam mislio da cu ovo ikad napisati. edit - evo i Sport Klub pise istu stvar. Da li mi to nesto ne znamo ili su novinari u Srbiji i gori nego sto se misli? Edited August 3, 2024 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Just now, YAO said: Zanimljivost o Juznom Sudanu. Ljudi imaju 0 (Nula) kosarkaskih hala u drzavi. Dosli su dovde i igraju ovako Mada mi (ako nista drugo onda zbog Borise Simanica) imamo razloga da ih ne simpatisemo, oni jesu feel-good prica. Apsolutno su fanaticni i uz njihov atletski talenat uzasno zajeban underdog protivnik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Valjda ce nasa utkmica sa Australijom u 1/4 finalu biti prva na rasporedu od 11 pre podne u utorak, mora se misliti i na gledaoce u Australiji da im ne bude u neko gluvo doba noci prenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts