Jump to content

Recommended Posts

4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Прво да похвалим двојицу која се највише пљују и кад заслуже и кад не заслуже. Браво Василије! Гудура први дефанзивац ОИ.

Капитен капитенски, дошао шут.

Gudura stvarno odličnu odbranu igrao. Aleksa se bas mučio protiv Dzonsa, a Gudura ga posle rutinski zatvorio. 

• Like 2

6 minutes ago, Урош19 said:

Sudanci imaju suđenje kao da su dream team, neverovatno. Raduju trojke Bogdana i Vase pred čf, ostaje nam još da popravimo slobodna bacanja (pre svih Jokić jer će njega sigurno tući celu utakmicu) i defanzivni skok da se dovede u red.

Slažem se sa navedenim osim što ne mislim da su sudije bile baš toliko pristrasne prema Sudancima koliko su se odlučili za kriterijum koji nama ne odgovara. 

I mi kada smo pojačali intenzitet, to se uglavnom nije sviralo. 

• Like 2

Just now, Horium said:

Slažem se sa navedenim osim što ne mislim da su sudije bile baš toliko pristrasne prema Sudancima koliko su se odlučili za kriterijum koji nama ne odgovara. 

I mi kada smo pojačali intenzitet, to se uglavnom nije sviralo. 

Odgovorili smo, a nismo gubili glavu, to mi se sviđa..

Mislio sam da nam nedostaje neki Zoki Savić, ili bar Branko Lazić tip..

• Like 4

4 minutes ago, drperce said:

Ma to mi je kao pritisak na sudije

ali Deng koji je u fazonu da zbog rasizma imaju manje slobodnih od nas...tezak debil

Moze li dizajn za majcu Bogdan u kostimu i stitom Kapetana Amerike uz natpis "Captain Serbia" ????

P.s. 10% od profita za ideju 😋😋😋

• Like 2

Sem neverovatnih 17 izgubljenih lopti smo statisticki odigrali sasvim korektnu, sto se tice suta cak jako dobru, utakmicu. 

Eye test govori sasvim drugacije. Prve 3/4 su bile po meni bezobrazno lezerne ali ko za to mari. Ova utakmica vec posle zreba ide u zaborav.

Edited by Problem sa licnim greskama

2 minutes ago, Ledd said:

Saznaćemo nakon žreba, koji će biti za 20-tak minuta..

Takođe, u eventualnom polufinalu će Srbija igrati protiv boljeg iz duela Nemačka - Grčka.

(Kurir sport)

Kurir vec zna 🤣🤣

• Ha-ha 3

3 minutes ago, dzakala said:

Takođe, u eventualnom polufinalu će Srbija igrati protiv boljeg iz duela Nemačka - Grčka.

(Kurir sport)

Kurir vec zna 🤣🤣

Iz Kurirovih usta u bozje usi. Nisam mislio da cu ovo ikad napisati.

edit - evo i Sport Klub pise istu stvar. Da li mi to nesto ne znamo ili su novinari u Srbiji i gori nego sto se misli?

Edited by Del Piero
  • Like 1

Just now, YAO said:

Zanimljivost o Juznom Sudanu. Ljudi imaju 0 (Nula) kosarkaskih hala u drzavi. Dosli su dovde i igraju ovako

Mada mi (ako nista drugo onda zbog Borise Simanica) imamo razloga da ih ne simpatisemo, oni jesu feel-good prica. 

Apsolutno su fanaticni i uz njihov atletski talenat uzasno zajeban underdog protivnik. 

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...