Knipex Posted August 3 Share Posted August 3 2 minutes ago, Мџе said: Hahaha šta napriča ovaj predsednik sudanskog saveza. Verovatno su pokradeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 3 Share Posted August 3 1 minute ago, drperce said: Luol Deng je tezak debil, ovo kukanje na sudjenje gde u svakom napadu naprave po 3-4 faula je urnebesno I trener im je opasan dripac. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, Knipex said: Verovatno su pokradeni... Jel pominjao sataniste i zatiranje semena? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 3 Share Posted August 3 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Прво да похвалим двојицу која се највише пљују и кад заслуже и кад не заслуже. Браво Василије! Гудура први дефанзивац ОИ. Капитен капитенски, дошао шут. Gudura stvarno odličnu odbranu igrao. Aleksa se bas mučio protiv Dzonsa, a Gudura ga posle rutinski zatvorio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, Kankkunen said: I trener im je opasan dripac. Ma to mi je kao pritisak na sudije ali Deng koji je u fazonu da zbog rasizma imaju manje slobodnih od nas...tezak debil 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 3 Share Posted August 3 Nadam se da će izaći snimak negde ali počeo da psuje i priča kako imaju drugi stil igre i da su im svirali svaki kontakt i pozvao sve da pogledaju snimak opet. Onda se komentatori izvinjavali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 3 Share Posted August 3 6 minutes ago, Урош19 said: Sudanci imaju suđenje kao da su dream team, neverovatno. Raduju trojke Bogdana i Vase pred čf, ostaje nam još da popravimo slobodna bacanja (pre svih Jokić jer će njega sigurno tući celu utakmicu) i defanzivni skok da se dovede u red. Slažem se sa navedenim osim što ne mislim da su sudije bile baš toliko pristrasne prema Sudancima koliko su se odlučili za kriterijum koji nama ne odgovara. I mi kada smo pojačali intenzitet, to se uglavnom nije sviralo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 3 Share Posted August 3 Idemo u Pariz kao najbolja drugoplasirana ekipa. To je bio cilj. To je ispunjeno. I na tome treba cestitati ekipi i strucnom stabu. Turnir sada pocinje. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 3 Share Posted August 3 Malo mi je rezervisan nas supporting cast, valjda mozemo tu da izvucemo malo vise u svakom slucaju bravo mi, sad da preskocimo kengure he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 3 Share Posted August 3 4 minutes ago, drperce said: Dodjes mi, "Zgazi ih sve" majicu. Mislim da sam u garanciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, Horium said: Slažem se sa navedenim osim što ne mislim da su sudije bile baš toliko pristrasne prema Sudancima koliko su se odlučili za kriterijum koji nama ne odgovara. I mi kada smo pojačali intenzitet, to se uglavnom nije sviralo. Odgovorili smo, a nismo gubili glavu, to mi se sviđa.. Mislio sam da nam nedostaje neki Zoki Savić, ili bar Branko Lazić tip.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 3 Share Posted August 3 Dobra priprema za Australiju, i oni biju domaćinski. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 3 Share Posted August 3 Kad je žreb? Ima li negde da se prati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 3 Share Posted August 3 Zna li se kad je sa Australijom,bar koji dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 3 Share Posted August 3 4 minutes ago, drperce said: Ma to mi je kao pritisak na sudije ali Deng koji je u fazonu da zbog rasizma imaju manje slobodnih od nas...tezak debil Moze li dizajn za majcu Bogdan u kostimu i stitom Kapetana Amerike uz natpis "Captain Serbia" ???? P.s. 10% od profita za ideju 😋😋😋 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 3 Share Posted August 3 Bogdan samo kao Supermen 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 3 Share Posted August 3 3 minutes ago, Nini3112 said: Zna li se kad je sa Australijom,bar koji dan? Svi mečevi četvrtfinala su u utorak https://www.fiba.basketball/en/events/mens-olympic-basketball-tournament-paris-2024/games 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted August 3 Share Posted August 3 Jesmo li u 1/2 finalu sa boljim Grcka-Nemacka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, dzakala said: Jesmo li u 1/2 finalu sa boljim Grcka-Nemacka? Saznaćemo nakon žreba, koji će biti za 20-tak minuta.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) Sem neverovatnih 17 izgubljenih lopti smo statisticki odigrali sasvim korektnu, sto se tice suta cak jako dobru, utakmicu. Eye test govori sasvim drugacije. Prve 3/4 su bile po meni bezobrazno lezerne ali ko za to mari. Ova utakmica vec posle zreba ide u zaborav. Edited August 3 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted August 3 Share Posted August 3 Zanimljivost o Juznom Sudanu. Ljudi imaju 0 (Nula) kosarkaskih hala u drzavi. Dosli su dovde i igraju ovako 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted August 3 Share Posted August 3 2 minutes ago, Ledd said: Saznaćemo nakon žreba, koji će biti za 20-tak minuta.. Takođe, u eventualnom polufinalu će Srbija igrati protiv boljeg iz duela Nemačka - Grčka. (Kurir sport) Kurir vec zna 🤣🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) 3 minutes ago, dzakala said: Takođe, u eventualnom polufinalu će Srbija igrati protiv boljeg iz duela Nemačka - Grčka. (Kurir sport) Kurir vec zna 🤣🤣 Iz Kurirovih usta u bozje usi. Nisam mislio da cu ovo ikad napisati. edit - evo i Sport Klub pise istu stvar. Da li mi to nesto ne znamo ili su novinari u Srbiji i gori nego sto se misli? Edited August 3 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 3 Share Posted August 3 Just now, YAO said: Zanimljivost o Juznom Sudanu. Ljudi imaju 0 (Nula) kosarkaskih hala u drzavi. Dosli su dovde i igraju ovako Mada mi (ako nista drugo onda zbog Borise Simanica) imamo razloga da ih ne simpatisemo, oni jesu feel-good prica. Apsolutno su fanaticni i uz njihov atletski talenat uzasno zajeban underdog protivnik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 3 Share Posted August 3 Valjda ce nasa utkmica sa Australijom u 1/4 finalu biti prva na rasporedu od 11 pre podne u utorak, mora se misliti i na gledaoce u Australiji da im ne bude u neko gluvo doba noci prenos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts