Miki28 Teoljub Posted July 31 Share Posted July 31 1 minute ago, DameTime said: Vasilije je stigao na turnir! Čekaju se Bogdanović i Marinković. I jos jedan, #23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 31 Share Posted July 31 Kapa dole momcima. Uprkos teskom porazu i odlasku s -13 na -26 u zadnih 4min protiv Amera smo ovo odradili maksimalno fokusirano i rekao bih koncentrisano. Pobeda koja nas gura u odlicnu situaciju pred zadnje kolo. Napred Srbija! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Još Sudan u subotu da padne sa 30+ razlike i ubedljivo najbolji drugi tim da budemo. 😄💪🔥 Edited July 31 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 Svi igraju kakve su im uloge, i svako ispunjava koliko je u mogucnosti! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 31 Share Posted July 31 1 minute ago, McLeod said: Ispeglali kos razliku tako da ne moramo da jurcamo sa SSD Ako Francuzi dobiju Nemce nešto sitno, moraćemo, ali valjda nisu velike šanse da se to desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Očekivana pobeda i razlika...ova družina može da bude zajebana samo u San Hozeu, sa atmosferom kao u Montevideu 1930.god, za ovaj nivo takmičenja su presmešni. Mi dobri, koncentrisani, agresivni, dobri u tranziciji, u pozicionom napadu mora da se ide preko Jokica, pogotovu kad Aleksa ide na 1. Gudura i Vanja zs sada tanko u napadu, ali grizu u odbrani, pa na taj način daju doprinos. Oformila se ta grupa nosilaca od 10 igrača i mislim da niko (sem USA ofc) nema tako izbalansiranih 10 nosilaca pribliznog kvaliteta. Edited July 31 by Thor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Vasa se Spaso Edited July 31 by Kenozoik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31 Share Posted July 31 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ako Francuzi dobiju Nemce nešto sitno, moraćemo, ali valjda nisu velike šanse da se to desi. Pre cemo mi da izgubimo od Sudana, unakazice ih Nemci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 31 Share Posted July 31 2 minutes ago, McLeod said: Pre cemo mi da izgubimo od Sudana, unakazice ih Nemci. Znači da mećem kuću i okućnicu na kvotu 1.7? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 31 Share Posted July 31 Precenio sam Portoriko prognozirajući +22, ovo je bilo baš surovo. Ako namestimo šut, mi smo na konju. (Jokić stop) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Matori je upravo završio naš najjači trening uigravanja i definisanja uloga. Ulazi Deda...koš, ulazi Plavša koš. Vasiliju samo zdravlja i ladne glave jer bez njega ovakvog smo ko ćopavi. Edited July 31 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 31 Author Share Posted July 31 Deda kao KD - nije igrao neko vreme, ulazi u igru i odmah koš 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) Jokara na 34 u indeksu, sledeci na 20 Petrusev. Slucajnost kazu... Edited July 31 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 31 Share Posted July 31 3 minutes ago, DameTime said: Deda kao KD - nije igrao neko vreme, ulazi u igru i odmah koš S tim da je DD daleko mlađi od KD te će lakše održati ovaj poenterski tempo u nastavku turnira. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31 Share Posted July 31 16 minutes ago, McLeod said: Pre cemo mi da izgubimo od Sudana, unakazice ih Nemci. Ajde cuti bre, ne baksuziraj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 31 Share Posted July 31 У принципу све функционише одлично осим шута, што значи да је 1/4 финале идеалан тренутак за неких 15-28 шут за 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 31 Share Posted July 31 Dobro je ovo bilo, a sad par cock blockera: - Alvarado očito nije mogao ništa, a on Portoriku znači koliko nama Jokić, moguće i više jer im je talent pool mnogo manji, tako da se ne treba ložiti što smo nabili Portoriko bez najboljeg igrača; - Jokić i Bogdan su daleko od vrhunske forme, i dok Jokićeva klasa to pegla, za sada igramo sa Bogdanom na 50-60% mogućnosti, ne znam koliko mogu da se podignu do KO faze, malo je vremena; - šut za 3 opet tuga, 6 od 21, baš smo u kanalu i baš ne vidim da ćemo dočekati ekipnu šutersku rapsodiju na ovom prvenstvu; 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted July 31 Share Posted July 31 28 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ako Francuzi dobiju Nemce nešto sitno, moraćemo, ali valjda nisu velike šanse da se to desi. Ako se to desi, nama bi otprilike trebala pobeda od 15+. Sto je sasvim izvodivo. Naravno ja sam uzeo kao primer “realniju” varijantu gde Francuzi pobedjuju tesno sa par poena razlike 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 31 Share Posted July 31 Matematika i Zakon velikih brojeva jasno kažu da se sve na kraju izniveliše i kad se jednom otpuši nivelacija šuta za tri, što reko Čkalja, kad se ja naljutim, kad do'vatim pola plota, teško tamo nekem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Bogoljub Gagic said: У принципу све функционише одлично осим шута, што значи да је 1/4 финале идеалан тренутак за неких 15-28 шут за 3 Četvrtfinale mi treba da riješimo bez šuta, za neke druge pacijente nam treba da se raspucamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 31 Author Share Posted July 31 3 minutes ago, Beonegro said: Dobro je ovo bilo, a sad par cock blockera: - Alvarado očito nije mogao ništa, a on Portoriku znači koliko nama Jokić, moguće i više jer im je talent pool mnogo manji, tako da se ne treba ložiti što smo nabili Portoriko bez najboljeg igrača; - Jokić i Bogdan su daleko od vrhunske forme, i dok Jokićeva klasa to pegla, za sada igramo sa Bogdanom na 50-60% mogućnosti, ne znam koliko mogu da se podignu do KO faze, malo je vremena; - šut za 3 opet tuga, 6 od 21, baš smo u kanalu i baš ne vidim da ćemo dočekati ekipnu šutersku rapsodiju na ovom prvenstvu; Ništa Beo, samo Negro Biće to sve dobro, bolje da sada šut ne fercera dok sve ostalo da, nego obrnuto. Namestićemo nišanske sprave kad bude najpotrebnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 31 Share Posted July 31 2 minutes ago, Beonegro said: - Alvarado očito nije mogao ništa, a on Portoriku znači koliko nama Jokić, moguće i više jer im je talent pool mnogo manji, tako da se ne treba ložiti što smo nabili Portoriko bez najboljeg igrača; Да није то и до нас било? Алварадо, Вотерс и Хауард 10 поена укупно, ипак мислим да су их Гудура, Аврам, Маринковић и Добрић појели 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 31 Share Posted July 31 (edited) 2 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Да није то и до нас било? Алварадо, Вотерс и Хауард 10 поена укупно, ипак мислим да су их Гудура, Аврам, Маринковић и Добрић појели Mislim da je uglavnom bilo zato što je iskrenuo zglob protiv J. Sudana EDIT: gledao sam ga par puta u NBA, on brzinom može da iskreira sebi 20 poena iz prodora i bacanja protiv bilo koje odbrane Edited July 31 by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 31 Share Posted July 31 Šteta za taj tripl dabl ali ovde se retko šta može zameriti. Čak i nismo mnogo zapeli a razvalili smo Portoriko. Možemo nažalost da konstatujemo da ova ekipa nema šut za trojku tako da to nije nikakvo "usrali se" nego jednostavno nemamo dobre šutere. Danas 6/21 to je malo i za žensku košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 31 Share Posted July 31 Just now, Beonegro said: Mislim da je uglavnom bilo zato što je iskrenuo zglob protiv J. Sudana Ugušismo i njega i Hauarda po meni. Ne znam koliko je povređen ali je delovao spreman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts