Chaos Is Me Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Lewis Skelly izgleda kao da je neko ubacio neku ling long vedetu, masa loših poteza.
mister-no Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 48 minutes ago, JPM said: Poezija fudbala, i sinoc i sad. Polufinale uvek bude bolja tekma od finala..
Ludi za Poli Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Zbog ovakvih penala treba davat zute kartone izvodjacima 4 1
Chaos Is Me Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Kakva je panjina Kiwior, a i Partey je krenuo na loptu kao na pripremama na Zlatiboru. Bolji tim ide dalje, Arsenal standardno mršenje muda bez ikakve završnice. 3
Don Dusko Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Moj Carlo od kakvih si ti amatera naguzen s 5:1 Onda ste vi amatercine.
Ludi za Poli Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Just now, Don Dusko said: Onda ste vi amatercine. Jesmo i to najvece u Europi.
Don Dusko Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 1 minute ago, Ludi za Poli said: Jesmo i to najvece u Europi. Spoiler Izvini na jakom recniku.
holden c. Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Ma da li je realno da je Saka ovo omasio... Sudar 2 jake luzerske aure, pitanje je cija ce pretegnuti ovde 2
Red Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 (edited) Сезону из снова има ПСЖ, али мислим да ипак Интер осваја. Edited May 7, 2025 by Red
sasha arsenal Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 Zasluženo na kraju ide u finale PSG.Koristili su svoje šanse u odnosu na Arsenal.Saka je mogao da donese neizvesnu završnicu,ali jbg .. Presudno u dvomeču je bilo prvih pola sata u Londonu.Zadovoljan sam igrom u Parizu. 1
BattleBender Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 7 hours ago, McLeod said: Ne mislim da umanjujem njegov talenat, samo ga stavljam u prave okvire. Jer se ovde i generalno cuje samo "wow vidi sta decko radi, 17 godina samo, zamisli sta ce da radi sa 27, bice najbolji ikad" i slicne gluposti. Radice isto. U najboljem slucaju. Ako ne razvije i drugu nogu, sto ce voditi pre nekoj Ronaldoesque igri (da li na tom nivou ostaje da vidimo). Decko je fizicki specimen na prvom mestu. Ovakva kombinacija snage i brzine u fudbalu se generalno retko vidja, a sa 17 godina je neverovatna. Dodaj tome i solidnu glavu odnosno zrelost i dobijes ovo. Lik ima 25-26 godina po igri, sto je takodje vanserijski kvalitet. Igracki, koristi svoju brzinu i koordinaciju i to je to. Tu nema niceg sto nismo vec videli, mozda ne sa 17 godina, ali cu te ponovo vratiti na red gore - to je omoguceno njegovim psihofizickim razvojem koji nije normalan. On nije fizicki 17ogodisnjak pa da se cudimo kako radi to sto radi. Njegovo telo i koordinacija je potpuno razvijena i nece se razvijati dalje, ili ce to biti minorno. Sto vidimo i sad, on se pojavio sa 16 i bio je maltene isti ovakav, a znamo da je od 15. do 18. godine najveci burst razvoja kod ljudi, rasta i svega, on je to zavrsio izmedju 12. i 15. verovatno. Sto cini predikcije vezane za njega potpuno promasenim. Ali ok, ti bar obrazlazes to sto mislis, ne slazem se potpuno pogotovo u vezi pas igre, jer to dolazi iz njegove koordinacije i stvaranja viska kao posledica odbrane nad njim, pa samim tim uopste nije tesko da radi to sto ti istices kao impresivno. Impresivnije kod njega je motorika i koordinacija, sto se retko istice kao kvalitet. I decision making, iako se cini da juce nije bio dobar jer je maltene bio tragicar, to sto je konkretniji nego sto su obicno bili Barsini talenti u proslosti ga i stavlja u poziciju da protivnicka odbrana gravitira ka njemu. Ja ne zagovaram tezu da ce on da bude spoj R9-a, Messija, CR-a i Kake u 27 jer gle kakav je sad u 17.To ne sljaka tako, jasno. Kapiram ja tvoj stance, u zivotu su later bloomers zanimljiviji nego early bloomers. Kako sa devojkama, tako i sa sportistima, na kraju krajeva. Ali i da nema ogroman razvoj do kraja karijere. Neka se makne i 10,15 procenata. To je i dalje vanserijski igrac, jedan u 20 god.
BattleBender Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakva je panjina Kiwior, a i Partey je krenuo na loptu kao na pripremama na Zlatiboru. Bolji tim ide dalje, Arsenal standardno mršenje muda bez ikakve završnice. Kiwior je uzasna panjina. Skoro sam svratio kod mojih, i kao ajde sa caletom malo da odgledam neki sport. Ide Arsenal, on ne prati fudbal poslendjih godina, i ja mu objasnjavam kako je sad Arsenal dobar (za Utd zna da su puska, to isprati da bi likovao). Njemu kao tesko da poveruje u to. I brate Kiwior mi je toliko razbio svaki argument. Svaki napad Arsenala je usporio i otupio... Lik igra fudbal kao mediokritetni igrac PES-a, koji je vec umoran od 17 partija, i igra na autopilot. I to je toliko glupo i balvanski, da tebe kao njegovog protivnika to nervira.
Dzo23 Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 (edited) Inzagi ako spremi finale kao što je prije 2 godine protiv onakvog Sitija, Inter će u Minhenu 31.maja postati po četvrti put prvak Evrope. Arsenal da je imao napadača prošao bi u finale. Nisu bili lošiji sve skupa gledano. Edited May 7, 2025 by Dzo23
Polivalentni Stevica Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 1 hour ago, Sector said: Kako mrzim ove igranke kod izvođenja penala. Strašno,kako je krenuo da se šunja ka lopti,pomislio sam da ide u kradju kukuruza,a ne da izvede penal. 1
diego Posted May 7, 2025 Posted May 7, 2025 2 hours ago, mister-no said: Polufinale uvek bude bolja tekma od finala.. A i verovatnoca je da medju 4 tekme bude neka bolja od samo jedne 😅
Recommended Posts