Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:15 PM Posted Wednesday at 08:15 PM Lewis Skelly izgleda kao da je neko ubacio neku ling long vedetu, masa loših poteza.
mister-no Posted Wednesday at 08:19 PM Posted Wednesday at 08:19 PM 48 minutes ago, JPM said: Poezija fudbala, i sinoc i sad. Polufinale uvek bude bolja tekma od finala..
Volter Posted Wednesday at 08:28 PM Posted Wednesday at 08:28 PM Obruka se Vitinja. Ima još nade za Arsenal.
Ludi za Poli Posted Wednesday at 08:28 PM Posted Wednesday at 08:28 PM Zbog ovakvih penala treba davat zute kartone izvodjacima 4 1
Sector Posted Wednesday at 08:29 PM Posted Wednesday at 08:29 PM Kako mrzim ove igranke kod izvođenja penala. 1
Ludi za Poli Posted Wednesday at 08:32 PM Posted Wednesday at 08:32 PM Moj Carlo od kakvih si ti amatera naguzen s 5:1
Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Kakva je panjina Kiwior, a i Partey je krenuo na loptu kao na pripremama na Zlatiboru. Bolji tim ide dalje, Arsenal standardno mršenje muda bez ikakve završnice. 3
Don Dusko Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Moj Carlo od kakvih si ti amatera naguzen s 5:1 Onda ste vi amatercine.
Ludi za Poli Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM Just now, Don Dusko said: Onda ste vi amatercine. Jesmo i to najvece u Europi.
Don Dusko Posted Wednesday at 08:38 PM Posted Wednesday at 08:38 PM 1 minute ago, Ludi za Poli said: Jesmo i to najvece u Europi. Spoiler Izvini na jakom recniku.
holden c. Posted Wednesday at 08:40 PM Posted Wednesday at 08:40 PM Ma da li je realno da je Saka ovo omasio... Sudar 2 jake luzerske aure, pitanje je cija ce pretegnuti ovde 2
Red Posted Wednesday at 09:07 PM Posted Wednesday at 09:07 PM (edited) Сезону из снова има ПСЖ, али мислим да ипак Интер осваја. Edited Wednesday at 09:08 PM by Red
sasha arsenal Posted Wednesday at 09:07 PM Posted Wednesday at 09:07 PM Zasluženo na kraju ide u finale PSG.Koristili su svoje šanse u odnosu na Arsenal.Saka je mogao da donese neizvesnu završnicu,ali jbg .. Presudno u dvomeču je bilo prvih pola sata u Londonu.Zadovoljan sam igrom u Parizu. 1
BattleBender Posted Wednesday at 09:09 PM Posted Wednesday at 09:09 PM 7 hours ago, McLeod said: Ne mislim da umanjujem njegov talenat, samo ga stavljam u prave okvire. Jer se ovde i generalno cuje samo "wow vidi sta decko radi, 17 godina samo, zamisli sta ce da radi sa 27, bice najbolji ikad" i slicne gluposti. Radice isto. U najboljem slucaju. Ako ne razvije i drugu nogu, sto ce voditi pre nekoj Ronaldoesque igri (da li na tom nivou ostaje da vidimo). Decko je fizicki specimen na prvom mestu. Ovakva kombinacija snage i brzine u fudbalu se generalno retko vidja, a sa 17 godina je neverovatna. Dodaj tome i solidnu glavu odnosno zrelost i dobijes ovo. Lik ima 25-26 godina po igri, sto je takodje vanserijski kvalitet. Igracki, koristi svoju brzinu i koordinaciju i to je to. Tu nema niceg sto nismo vec videli, mozda ne sa 17 godina, ali cu te ponovo vratiti na red gore - to je omoguceno njegovim psihofizickim razvojem koji nije normalan. On nije fizicki 17ogodisnjak pa da se cudimo kako radi to sto radi. Njegovo telo i koordinacija je potpuno razvijena i nece se razvijati dalje, ili ce to biti minorno. Sto vidimo i sad, on se pojavio sa 16 i bio je maltene isti ovakav, a znamo da je od 15. do 18. godine najveci burst razvoja kod ljudi, rasta i svega, on je to zavrsio izmedju 12. i 15. verovatno. Sto cini predikcije vezane za njega potpuno promasenim. Ali ok, ti bar obrazlazes to sto mislis, ne slazem se potpuno pogotovo u vezi pas igre, jer to dolazi iz njegove koordinacije i stvaranja viska kao posledica odbrane nad njim, pa samim tim uopste nije tesko da radi to sto ti istices kao impresivno. Impresivnije kod njega je motorika i koordinacija, sto se retko istice kao kvalitet. I decision making, iako se cini da juce nije bio dobar jer je maltene bio tragicar, to sto je konkretniji nego sto su obicno bili Barsini talenti u proslosti ga i stavlja u poziciju da protivnicka odbrana gravitira ka njemu. Ja ne zagovaram tezu da ce on da bude spoj R9-a, Messija, CR-a i Kake u 27 jer gle kakav je sad u 17.To ne sljaka tako, jasno. Kapiram ja tvoj stance, u zivotu su later bloomers zanimljiviji nego early bloomers. Kako sa devojkama, tako i sa sportistima, na kraju krajeva. Ali i da nema ogroman razvoj do kraja karijere. Neka se makne i 10,15 procenata. To je i dalje vanserijski igrac, jedan u 20 god.
BattleBender Posted Wednesday at 09:15 PM Posted Wednesday at 09:15 PM 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakva je panjina Kiwior, a i Partey je krenuo na loptu kao na pripremama na Zlatiboru. Bolji tim ide dalje, Arsenal standardno mršenje muda bez ikakve završnice. Kiwior je uzasna panjina. Skoro sam svratio kod mojih, i kao ajde sa caletom malo da odgledam neki sport. Ide Arsenal, on ne prati fudbal poslendjih godina, i ja mu objasnjavam kako je sad Arsenal dobar (za Utd zna da su puska, to isprati da bi likovao). Njemu kao tesko da poveruje u to. I brate Kiwior mi je toliko razbio svaki argument. Svaki napad Arsenala je usporio i otupio... Lik igra fudbal kao mediokritetni igrac PES-a, koji je vec umoran od 17 partija, i igra na autopilot. I to je toliko glupo i balvanski, da tebe kao njegovog protivnika to nervira.
Perkos2 Posted Wednesday at 09:16 PM Posted Wednesday at 09:16 PM Hakimi, Donarumа,Ruiz odigrali za 10
Dzo23 Posted Wednesday at 09:26 PM Posted Wednesday at 09:26 PM (edited) Inzagi ako spremi finale kao što je prije 2 godine protiv onakvog Sitija, Inter će u Minhenu 31.maja postati po četvrti put prvak Evrope. Arsenal da je imao napadača prošao bi u finale. Nisu bili lošiji sve skupa gledano. Edited Wednesday at 09:26 PM by Dzo23
Polivalentni Stevica Posted Wednesday at 09:32 PM Posted Wednesday at 09:32 PM 1 hour ago, Sector said: Kako mrzim ove igranke kod izvođenja penala. Strašno,kako je krenuo da se šunja ka lopti,pomislio sam da ide u kradju kukuruza,a ne da izvede penal. 1
diego Posted Wednesday at 10:28 PM Posted Wednesday at 10:28 PM 2 hours ago, mister-no said: Polufinale uvek bude bolja tekma od finala.. A i verovatnoca je da medju 4 tekme bude neka bolja od samo jedne 😅
Recommended Posts