Xpert Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 I Kutinjo izgleda ide na pozajmicu u Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 (edited) Haland prelazi u Dortmund za 21 milion. Odlican posao po mom misljenju. Haland ima potencijal da bude jedan od najboljih napadaca svijeta. Malo mi je cudno sto je zavrsio u Borusiju. Pricalo se da su Junajted i Juve ozbiljno zainteresovani za njega. Edited December 29, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Super je prica ovo za Halanda. Korak po korak, nema nikakve zurbe, tek mu je 19 godina. Lik ima potencijal da bude najbolji napadac na svetu, nestvarno je da ga je uzeo Salcburg ko klinca, a ne neki Real ili Junajted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Sjajna opcija mu je Dortmund. Taman za dve do tri godine da pređe u Bajern i nastavi tamo gde je stao Levandovski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 Trebalo je da predje u RB Leipzig, mislim da bi to bila prava prica. Tim koji moze da se bori za titulu, prodaju Wernera i eto njemu prostora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Pricalo se da su Junajted i Juve ozbiljno zainteresovani za njega. Sto se tice navodnog interesovanja Junajteda,malo se olakotno zaboravlja cinjenica da je Roj Kin namerno slomio nogu njegovom ocu i okoncao mu karijeru,jednim od najbrutalnijih startova u istoriji igre. Tada je klub stao u odbranu svog tadasnjeg kapitena..mozda,dakle,ima veze i sa ovom ruznom epizodom. Odlican posao Borusije. Doveli su top prospekta za realno smesne pare u savremenom fudbalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 29, 2019 Share Posted December 29, 2019 15 minutes ago, Crni Bombarder said: Sto se tice navodnog interesovanja Junajteda,malo se olakotno zaboravlja cinjenica da je Roj Kin namerno slomio nogu njegovom ocu i okoncao mu karijeru,jednim od najbrutalnijih startova u istoriji igre. Tada je klub stao u odbranu svog tadasnjeg kapitena..mozda,dakle,ima veze i sa ovom ruznom epizodom. Odlican posao Borusije. Doveli su top prospekta za realno smesne pare u savremenom fudbalu. Ima sigurno veze s tim. Mislim da je on i pricao da zbog toga nije hteo u Junajted kao klinac, iako su bas zapinjali da ga dovedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 On 12/29/2019 at 4:29 PM, Shunsuke Nakamura said: Haland prelazi u Dortmund za 21 milion. Odlican posao po mom misljenju. Haland ima potencijal da bude jedan od najboljih napadaca svijeta. Malo mi je cudno sto je zavrsio u Borusiju. Pricalo se da su Junajted i Juve ozbiljno zainteresovani za njega. U Juve valjda nije otisao jer je Rajola trazio platu od 8 miliona, sto Juve nije hteo da da. Mada kad se pogleda da je obestecenje mnogo manje od realnog (20m), onda plata i nije tako strasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Dortmund ce ovaj transfer izaci oko 80 miliona. Samo agent ce uzeti 20m. Plus pare na ruke igracu, plus pare klubu, itd itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Van de Beek potpisuje za Real. Edited January 15, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Olmo u Lajpcigu za 45m€...Ovo je rekord koji ce tesko bilo ko oboriti u regionu...kapa dole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Steven Bergwijn u Spursima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 On 1/23/2020 at 4:01 PM, ZiS said: Olmo u Lajpcigu za 45m€...Ovo je rekord koji ce tesko bilo ko oboriti u regionu...kapa dole. 18M. Sa svim bonusima, ja mislim, da može ići do cca 50. Sa realnim će transfer biti 30-ak. Baš ima 10ak stavki za bonuse u ugovoru. Ti realni, čak i sigurni, su broj nastupa, postotak od prodaje sljedeće, plasman u CL ja mislim i sl. Kad sam vidio da je otišao za 18 nije mi bilo jasno. Onda sam vidio te bonuse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Kakav je ovaj Milić što ga je Dinamo iz Budućnosti doveo? Ekipa iz CG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 4 hours ago, Bugl Khan said: Kakav je ovaj Milić što ga je Dinamo iz Budućnosti doveo? Ekipa iz CG? Mozda @Shunsuke Nakamurazna nesto vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Mozda @Shunsuke Nakamurazna nesto vise? Gledao ga samo nekoliko puta, malo da dam bilo kakvu ocjenu. Primijetio sam da igra dosta ostro, bez kompromisa. Dobra je stvar sto sa 19 godina ima 2-3 sezone seniorskog fudbala, bio je kapiten Buducnosti. Crnogorska liga inace nije reper za bilo kakvu ocjenu. Transfer je valjda iznosio 500 hiljada, a u javnosti je stvorena prava euforija jer se radi maltene o istorijskom transferu za nas fudbal, ne pamtim da je neko iz nase lige otisao za vece obestecenje. Prelazak u Dinamo je svakako veliki korak naprijed. Navijam svakako da uspije, djeluje kao pristojan momak, a i mala smo zemlja, svaki talenat nam je bitan, imamo bas malu bazu igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Sane iz Sitija u Bajern (49m) Hakimi iz Dortmunda u Inter (40m) Dva zanimljiva transfera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 hour ago, Crni Bombarder said: Sane iz Sitija u Bajern (49m) Hakimi iz Dortmunda Reala u Inter (40m) Dva zanimljiva transfera.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 @mr clutchhvala. Nisam bio siguran da li je Borusija otkupila ugovor ili je i dalje igrao na pozajmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Nema na čemu. Asistiram kao Steve Nash. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Hakimi za 40 miliona je top posao, decko je trenutno jedan od najmocnijih bekova na svijetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Hakimi za 40 miliona je top posao, decko je trenutno jedan od najmocnijih bekova na svijetu. I Sane bez obzira na povrede je bagatela za 50 miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Ova situacija je sigurno uzrokovala da se cijene obestecenja dosta spuste. Kakvi su sve igraci placani ranije 40-50 milona. Sad lagano pokupis world-class igraca za te pare. Btw, Borusija je dovela ranije Menijea kao zamjenu za Hakimija. Skroz korektan potez. Haland je najavio da ostaje tamo, bice zanimljivo za Sanca, ocekujem da on predje nedje u ovom roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Izgleda da Messi planira da napusti Barselonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts