Bugl Khan Posted August 13, 2024 Share Posted August 13, 2024 35 minutes ago, Maharaja said: Kako onda odluče koji tim će dobiti koliko stotina miliona biliona? Valjda dobiju jednako. Ko zna kako taj svijet funkcionira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 14, 2024 Share Posted August 14, 2024 Dinamo doveo Španjolca iz Rome. Nije mali znao dal' u Dinamo il' po pare u pustinju. Pa ga Olmo nazvao. Od onda traje borba njega i Rome. Za sad će Romanisti pričekat pare. Ako bude dobar nazad stižu pare, ako ne, nazad stiže on. Jebiga Giuseppe, takvo vrime došlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 Zagrebački drugoligaš Kustošija nastavlja s transferima igrača u najveće europske klubove. Nakon što su za 1.5M prodali 18godišnjeg stopera Fayea Barceloni, sada su 17godišnjeg napadača Klapiju prodali u Leipzig za 3M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 Zar nije on jos prosle zime otisao tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 je. U pravu si. Mislio sam da se o njemu radi. Očito imaju još jednog onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 10 Share Posted January 10 Izgleda da ce Kvaradona iz Napolija u PSG. Nude mu 4x vecu platu. Steta , ide u najbezvezniju ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 11 Share Posted January 11 Steta za Kvaradonu. Em ce otici u bezveznu ligu, em ce napustiti Napoli na pola sezone gde bas dobro guraju i konkurentni su za titulu prvaka. Mogao je bar sacekati kraj sezone, ali je ocigledno da je dobio ponudu koja se ne odbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 11 Share Posted January 11 U Napoliju je igrao za male pare, zato i ide. Uprave klubova imaju izgleda dobre odnose, pa PSG ima pravo prece kupovine. Karijerno ovo mi deluje kao korak unazad. Francuska liga je krs, niko je ne prati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 11 Share Posted January 11 Nije to ništa novo. On i njegov otac ćelavac imaju istoriju ovih smrdljivih poteza. Tako su legendu Sjomina u Lokomotivi izjebali iako mu je prvi dao šansu i obećao da će biti projekat, ovi otišli u Rubin. Tamo su ga izgradili kao igrača i zabio im nož u ledja čim je izbio rat i tako što je suspendovao ugovor. Posle muljali nešto sa Dinamom iz Batumija. Ovo je samo nastavak njihovog ciganisanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 13 Share Posted January 13 On 1/11/2025 at 8:50 PM, Мџе said: Nije to ništa novo. On i njegov otac ćelavac imaju istoriju ovih smrdljivih poteza. Tako su legendu Sjomina u Lokomotivi izjebali iako mu je prvi dao šansu i obećao da će biti projekat, ovi otišli u Rubin. Tamo su ga izgradili kao igrača i zabio im nož u ledja čim je izbio rat i tako što je suspendovao ugovor. Posle muljali nešto sa Dinamom iz Batumija. Ovo je samo nastavak njihovog ciganisanja. A šta je trebao? P svako ko je mogao je otišao od tamo. Pa igraju se igračima Liga prvaka, Europa liga itd. A to da svaki igrač gleda svoje dupe je oduvijek tako. Pa navijači Gremia preziru Ronaldinha jer je na sva zvona trubio kako će produljit ugovor da klub može zaraditi od transfera. Ugovor istekao on zapalio besplatno kako bi imao veću plaću. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 13 Share Posted January 13 1 hour ago, Bugl Khan said: A šta je trebao? P svako ko je mogao je otišao od tamo. Pa igraju se igračima Liga prvaka, Europa liga itd. A to da svaki igrač gleda svoje dupe je oduvijek tako. Pa navijači Gremia preziru Ronaldinha jer je na sva zvona trubio kako će produljit ugovor da klub može zaraditi od transfera. Ugovor istekao on zapalio besplatno kako bi imao veću plaću. Jesi li siguran da je on otišao za džabe u PSŽ?Video sam negde pre dve,tri godine podatak da je Gremio dobio nekih 5,6 miliona za njega. Više oni njega preziru zbog toga zato što je potpisao za Flamengo,umesto da se vrati u Gremio,iako je najavljivao nekoliko meseci povratak kući. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 13 Share Posted January 13 1 hour ago, Bugl Khan said: A šta je trebao? P svako ko je mogao je otišao od tamo. Pa igraju se igračima Liga prvaka, Europa liga itd. A to da svaki igrač gleda svoje dupe je oduvijek tako. Pa navijači Gremia preziru Ronaldinha jer je na sva zvona trubio kako će produljit ugovor da klub može zaraditi od transfera. Ugovor istekao on zapalio besplatno kako bi imao veću plaću. Da ode na leto direktno tamo kao i svi normalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 14 Share Posted January 14 13 hours ago, Polivalentni Stevica said: Jesi li siguran da je on otišao za džabe u PSŽ?Video sam negde pre dve,tri godine podatak da je Gremio dobio nekih 5,6 miliona za njega. Više oni njega preziru zbog toga zato što je potpisao za Flamengo,umesto da se vrati u Gremio,iako je najavljivao nekoliko meseci povratak kući. U pravu si, dobili su 5M. Onda je vjerojatno ulazio u zadnju godinu ugovora. 100% sam siguran da ga mrze zbog načina na koji je zajebao klub prilikom prelaska u PSG. Pa Saviola je iz Rivera u Barcu otišao za 36M, Aimar iz Rivera u Valenciu za 21M, Denilson iz Sao Paula u Betis za 30M, Fabio Junior iz Cruzeira u Romu za 14M, Adriano iz Flamenga u Inter za 14M, Reinaldo Oliveira (tko????) iz Flamenga u PSG za 10M, Salas iz Rivera u Lazio za 17.5M, Geovanni iz Cruzeira u Barcelonu za 20M. 5 godina ranije su Ortega i Almeyda otišli iz Rivera u Valenciu za 17.5M, i Sevillu za 7.7M. Gallardo je otišao u Monaco za 8M. Feyenoord je Julia Cruza Riveru platio 5.5M, a Cruzeiro im je za Sorina platio 5M. Sebastián Abreu je 3 godine ranije iz San Lorenza otišao u Deportivo za 10.5M. Fabio Junior je iz Cruzeira otišao u Romu za 14M. Alex iz Cruzeira u Parmu za 8M. Roma je Santosu za Vagnera platila 5M. Giovanni je u Barcelonu iz Santosa otišao za 5.5M. Gremio je 2 sezone ranije izvjesnog Rafaela Scheidta prodao Celticu za 7M. Isto ljeto kada su Ronaldinha prodali PSGu za 5M, su Bordeauxu za istu cifru prodali Eduarda Costu, a Hertha im je za Marcelinha Paraíbu dala 7M. Znači niti jedan od ovih transfera se nije desio nakon Ronaldinhovog. Ako koji i je, adi se o 1 sezoni. Misli, kada odeš provjerit kakvi su balvani prodavani u Europu za 5M, postane kristalno jasno kako je Ronaldinho naguzio Gremio. Sad sam provjerio detaljnije i ipak sam bio u pravu. Istekao mu je ugovor bio. Evo što kaže navijač Gremia: "In Brazil, where you know you'll lose your players during the season, there is this 'unwritten rule' that you sign a new contract a few months before your transfer - that way, your wages are raised as well as your transfer fee" explains Honka_Honka, a Gremio fan, on Reddit. "That's a way to guarantee your childhood club isn't left with a shitty value when you leave. Ronaldinho didn't sign anything and instead left Gremio for free when his contract was terminated. The guy who was probably the biggest 'future star' in the world went to Europe for the grand total of $0." "Some sources claim PSG still paid Gremio $5m but in fact it was not a proper transfer fee but a reparation fee FIFA demanded PSG pay. The move hurt Gremio fans even more because earlier Ronaldinho had claimed that, 'for Gremio, [he] would even play for free', contract extension was not an issue and that his family owed everything to Gremio. In reality, he reached an agreement with PSG before informing the club." Evo i tekst u kojem se detaljno opisuje kakvo je lik govno od čovjeka. Dio da je otišao u Flamengo zbog razlike od oko 1000 eura je sve: https://footyroom.co/forum/discussions/why-gremio-fans-the-club-where-ronaldinho-started-his-career-absolutely-hate-the-man-99540 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 14 Share Posted January 14 On 1/11/2025 at 8:50 PM, Мџе said: Nije to ništa novo. On i njegov otac ćelavac imaju istoriju ovih smrdljivih poteza. Tako su legendu Sjomina u Lokomotivi izjebali iako mu je prvi dao šansu i obećao da će biti projekat, ovi otišli u Rubin. Tamo su ga izgradili kao igrača i zabio im nož u ledja čim je izbio rat i tako što je suspendovao ugovor. Posle muljali nešto sa Dinamom iz Batumija. Ovo je samo nastavak njihovog ciganisanja. U Lokomotivu je proveo 4 mjeseca na posudbi iz nekog gruzijskog kluba. On im je nešto dužan bio nakon 4 mjeseca posudbe? Koliko vidim, nije jedini koji je otišao 7 kola prije kraja prvrnstva. Ali je jedan od rijetkih koji nije otišao besplatno. Rubin je za njega dobio 10x više nego ga je platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 14 Share Posted January 14 3 hours ago, Bugl Khan said: U Lokomotivu je proveo 4 mjeseca na posudbi iz nekog gruzijskog kluba. On im je nešto dužan bio nakon 4 mjeseca posudbe? Koliko vidim, nije jedini koji je otišao 7 kola prije kraja prvrnstva. Ali je jedan od rijetkih koji nije otišao besplatno. Rubin je za njega dobio 10x više nego ga je platio. Ovi su hteli da on ostane, dali su mu šansu i uvodili u sistem polako. Njegov otac je izjavio da je Sjomin plakao kada je ovaj odlazio jer mu je bilo krivo a Jurij je posle i sam to potvrdio. Onda taj transfer iz Rubina, iako nemam dokaza, vrišti neko muljanje. Nema šanse da i jedan gruzijski klub ima 100k da odvoji za transfere a ne 6 miliona. Očigledno su znali da će na leto otići u Napoli za veliki novac i verujem da su dobili deo kolača i izmuljali ove cifre sa ko zna kime ko ima para u Gruziji. Ali to su moje pretpostavke, najružnije mi je što je iskoristio nova pravila i pobegao u sred sezone iako su svi ostali sačekali kraj sezone i letnji rok. Jedan Sebastian Šimanski isto dolazi iz nezgodne države sa velikim pritiskom pa je otišao na kraju sezone, direktno u Fejnord. I sada ovo isto radi u Napoliju gde zahteva transfer odmah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 14 Share Posted January 14 55 minutes ago, Мџе said: Ovi su hteli da on ostane, dali su mu šansu i uvodili u sistem polako. Njegov otac je izjavio da je Sjomin plakao kada je ovaj odlazio jer mu je bilo krivo a Jurij je posle i sam to potvrdio. Onda taj transfer iz Rubina, iako nemam dokaza, vrišti neko muljanje. Nema šanse da i jedan gruzijski klub ima 100k da odvoji za transfere a ne 6 miliona. Očigledno su znali da će na leto otići u Napoli za veliki novac i verujem da su dobili deo kolača i izmuljali ove cifre sa ko zna kime ko ima para u Gruziji. Ali to su moje pretpostavke, najružnije mi je što je iskoristio nova pravila i pobegao u sred sezone iako su svi ostali sačekali kraj sezone i letnji rok. Jedan Sebastian Šimanski isto dolazi iz nezgodne države sa velikim pritiskom pa je otišao na kraju sezone, direktno u Fejnord. I sada ovo isto radi u Napoliju gde zahteva transfer odmah. BOLD 1: Vjerojatno. Neki tajkun je uletio. Ne bi me čudilo da je i on sam sudjelovao pri otkupu svog ugovora i nakon godinu dana poduplao pare. BOLD 2: Ali nisu svi sačekali kraj sezone. Bilo je i drugih koji su otišli kad i on. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 14 Share Posted January 14 On 1/11/2025 at 8:23 PM, ras kass said: U Napoliju je igrao za male pare, zato i ide. Uprave klubova imaju izgleda dobre odnose, pa PSG ima pravo prece kupovine. Karijerno ovo mi deluje kao korak unazad. Francuska liga je krs, niko je ne prati. Me ni se baš čini kao dobar potez s njegove strane. PSG se udaljio od politike dovođenja zvijezda, muče se u CL, tako da će im on biti značajno pojačanje koje će donjeti pozitivnu rezultatsku promjenu. Nitko ne prati francusku ligu, ali prate PSG. Globalno će biti veća zvijezda nego u Napoliju. To će mu omogućiti zaradu i van terena. Po meni pun pogodak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 16 Share Posted January 16 Kvara je ce u PSG dobiti izgleda 11m po sezoni, dok je u Napoliju imao 1.8m. Sa finansijske strane sasvim razumna odluka jer je to u Napulju bila plata kakve imaju jedno 10 puta losiji igraci od njega. Meni je u svemu tome nejasniji PSG obzirom da je mai Barcola bas bas ozbiljan potencijal na LW i sad ce mu minutaza na LW fakticki nestati dolaskom Kvare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 16 Share Posted January 16 Uvek je smor kada top igrač napušta ekipu koju je dizao na nivo iznad odlaskom u najbogatije ekipe, ali realno ima dosta argumenata za takvu odluku kod većine igrača, budući da se ne vode sentimentom navijača i običnih gledalaca već ličnim ambicijama, trenutnim iskustvom... Konte je trener koji osim u jednom klubu garantuje visoke plasmane ali i rigorozne režime, maksimum odgovornosti na obe strane... u Parizu Kvara će imati mnogo talentovanijih saigrača, fokus će mu biti na napadačkom talentu koji poseduje, pritisak potpuno drugačije prirode nego u Napulju... ne treba zanemariti ni Osimhen dramu. I na sve to mehurski život u ponajlepšem gradu Evrope, 10x veća lova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 16 Share Posted January 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 17 Share Posted January 17 lik za 2 i po godine u italiji nije naucio da mukne najlaksi jezik na svetu alal mu patka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Saturday at 10:39 AM Share Posted Saturday at 10:39 AM Još ako se uzme u obzir da je italijanski jedan od najlakših jezika za učenje i usvajanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts