JPM Posted August 15 Share Posted August 15 13 hours ago, Guru said: U napadu spot up trojke i možda nešto sekundarne kreacije, jer ima ko tu primarno da kreira i trpa... Dva pitanja ovde, pod uslovom da li sam te dobro razumeo da obojicu, i Nilikinu i Bongu vidiš u sličnim ulogama i u odbrani i u napadu. Ako sam pogrešno razumeo, praštaj. Dakle, Nilikinin spot up i Bongina sekundarna kreacija su mi malo weak spot stvari. Za ovo gušenje u odbrani se slažem. No to možda ja samo nisam dobro pratio Nilikinu. Za Bongu sam siguran da je solidan spot up šuter ali čini mi se baš užasan sekundarni kreator. Za Nilikinu mislim da je solidan sekundarni kreator. Jedino nisam ispratio neku njegovu statistiku ala Branko Lazić šuteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 15 Share Posted August 15 Startna cetvorka 19.08. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Ja, znam. https://vox92.net/forum/topic/3056-kk-partizan-202324-bitka-za-berlin/?do=findComment&comment=1177033 😀 Edited August 15 by KockoOblo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Kaboklo će uvek biti isuviše mlad da sam upravlja svojim životom, i u isto vreme isuviše star da nauči, bilo šta. Karakter nula bodova, pa iz toga proizilazi svašta nešto, što ga u konačnici i čini cirkusantom, jednog od većih u skorijoj istoriji evropske košarke. Vildoza level, razlika je samo u tome što Kaboklo ne čupa obrve. Edited August 15 by KockoOblo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted August 15 Share Posted August 15 Ovaj Nilikina, isto cirkusant, ali zainteresovan za život i košarku. Velika je stvar kada mlad čovek, i ako sa manjkom talenta, shvati da ozbiljnošću i radom u nečemu može da bude dovoljno dobar, i da od toga sebi obezbedi dobar život. Posle petog kola, neće igrati više od 10min,ako i toliko. Daj bože da grešim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted August 15 Share Posted August 15 Ne bih bas stavljao Nilikinu u isti kos sa Vildozom i Kaboklom, cak mi deluje kao susta suprotnost ovoj dvojici i mozda mu cak malo i fali te cirkuzantsine. A mozda ja ne razumem sta tacno spada pod "cirkuzant". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 15 Share Posted August 15 5 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 16 Share Posted August 16 21 hours ago, Charles De Ketelaere said: Bas jako 🙂 Drugi deo je odmah ispod u komentarima (da ne promakne nekom ko pusta sa foruma a ne ide na x.com) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 17 Share Posted August 17 https://sport.alo.rs/kosarka/vesti/96942/bice-iznenadenja-ostoja-mijailovic-za-sportalo-o-pojacanjima-partizana-novinari-nesto-pogodili-nesto-nisu/vest Spremite slemove😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torresinho Posted August 17 Share Posted August 17 Haha jaka fora bi bila da nije procurelo ime nekog igrača, a da se pojavi na predstavljanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 17 Share Posted August 17 Jedino ako su Milutinova krili do sad, dosta se suskalo da ce on posle OI kod vas, mada bi bilo glupo dovesti i njega i dejvisa i jonesa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 17 Share Posted August 17 Ma laze limar, po tradiciji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 17 Share Posted August 17 2 hours ago, Aman 2 said: Spremite slemove lekove za pritisak. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 17 Share Posted August 17 6 hours ago, Torresinho said: Haha jaka fora bi bila da nije procurelo ime nekog igrača, a da se pojavi na predstavljanju Biće još jača fora da se neko ne pojavi Karlik? 😨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 17 Share Posted August 17 On 8/15/2024 at 6:44 PM, Charles De Ketelaere said: Dosta jače je bilo ono sa Kumom, ali nije ni ovo loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted August 17 Share Posted August 17 Koji hit bi bio da u ponedeljak na predstavljaju, Naneli i Bertans budu iznenadjenja 🤯 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted August 18 Share Posted August 18 Ja kupih kartu za sutra vece.. lagano u cetvrtak ujutru… bilo sigurno jos 10tak slobodnih mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torresinho Posted August 18 Share Posted August 18 11 hours ago, dekifisher said: Biće još jača fora da se neko ne pojavi Karlik? 😨 Ne verujem za Karlika, beše imao Ostoja neku objavu na tviterima kad je onomad proslo 12 u vezi nba ugovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 18 Share Posted August 18 Loži nas Ostoja. Jedino iznenađenje će biti cijene karata, i to neprijatno. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18 Share Posted August 18 12 hours ago, Coz29 said: Koji hit bi bio da u ponedeljak na predstavljaju, Naneli i Bertans budu iznenadjenja 🤯 Skoro kao da Aleksa istovremeno objavi da ide u Clipperse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted August 18 Share Posted August 18 Bas bih voleo Aleksu u NBA, bio bi zanimljiv kao Bobi Marjanovic, mozda bi snimio i neki film.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted August 18 Share Posted August 18 Da nema 3 banke i da ne lomi nos svaki drugi mesec, voleo bih ija Iz nekih drugih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 18 Share Posted August 18 14 minutes ago, Coz29 said: Bas bih voleo Aleksu u NBA, bio bi zanimljiv kao Bobi Marjanovic, mozda bi snimio i neki film.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18 Share Posted August 18 13 minutes ago, Coz29 said: Bas bih voleo Aleksu u NBA, bio bi zanimljiv kao Bobi Marjanovic, mozda bi snimio i neki film.. Svakako da film ne bi bio ni blizu zabavan kao Dr. Strangelove: How I Learned to Stop Worrying About the Domestic Players 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 18 Share Posted August 18 Bertans kao iznenadjenje, vrlo moguc scenario, mada nije iskljuceno i da Ostoja prica u prazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts