L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 Postava iz Katara. Piksi ne jebe živu silu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 16 Share Posted June 16 Danska reprezentacija je posrnula onog trenutka kada je Vlada Novaković krenuo sumanuto da ih hajpuje, i to iz prvog lica. Danske službe moraju da povedu računa šta im se radi i ko sve vršlja oko fudbala. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 16 Share Posted June 16 Opustite se, nema Mićka 🙂 A ni Tadića. Rajković - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, Lukić, Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović (c), Vlahović Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16 Author Share Posted June 16 Rajković na golu. Ostalo manje više kao i najvljeno Pavlović, Milenković, Veljković - Živković, Kostić - Gudelj, Lukić, SMS - Vlahović, Mitrović I neka nam je bog na pomoći, pošto niti ćemo da imamo sredinu, niti prenos lopte. Šta uradimo sa dugim loptama i sa bokova, uradili smo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 1 minute ago, Stiletto said: Opustite se, nema Mićka 🙂 A ni Tadića. Rajković - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, Lukić, Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović (c), Vlahović To je startna? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 16 Share Posted June 16 1 minute ago, Molina23 said: Danska reprezentacija je posrnula onog trenutka kada je Vlada Novaković krenuo sumanuto da ih hajpuje, i to iz prvog lica. Danske službe moraju da povedu računa šta im se radi i ko sve vršlja oko fudbala. Ludovan Jovanovic likes this. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 16 Share Posted June 16 2 minutes ago, L' Imperatore said: Postava iz Katara. Piksi ne jebe živu silu Najpozitovnije je sto cuva Tadica. Bila mu je ocigledno dilema da li da nekog spica zameni veznjakom i po meni bolje da je to uradio. Nema svrhe poceti sa 2 spica. Poenta je igrati egal i uvaliti im gol i kasnoj fazi utakmice. A mi izlazimo kao da cemo resiti mec u prvih 30 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 16 Share Posted June 16 Harakiri. Ali napred Srbijo! 😄 Nema druge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 16 Share Posted June 16 Igraćemo direktan fudbal. Rajko na Mitra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 16 Share Posted June 16 Cuva Tadica za sledece kvalifikacije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16 Share Posted June 16 hrabro na svaku loptu pa šta bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 16 Share Posted June 16 Da mu ne igra vanbracni sin top sastav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Harakiri. Ali napred Srbijo! 😄 Nema druge. Baš. A tko će trčati u obranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 16 Share Posted June 16 Ja sam nalozio Piksija priznajem, procitao je moj post gde sam rekao da najbolje igramo sa dva napadaca, ali Piksi majka mu stara, nisam rekao da izbacis Tadica! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 16 Share Posted June 16 Nazalost, bice debakl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 16 Share Posted June 16 Ovo je sastav gde se igra samo u jednom pravcu. Neka nam je bog na pomoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 16 Share Posted June 16 Mislio sam da nece imati hrabrosti Sautgejt da gurne TAA naprijed ali uradio je to. Sad ce imati bas mnogo resenje na nasu bunkericu, dal kroz pas ili kroz centarsut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16 Share Posted June 16 14 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Nazalost, bice debakl. Ma jok. Neće Englezi juriti da nam daju 5 komada. Biće 1-0 ili 2-0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 16 Share Posted June 16 Koliko minuta je Saša Lukic sakupio u svom klubu ove sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 14 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Mislio sam da nece imati hrabrosti Sautgejt da gurne TAA naprijed ali uradio je to. Sad ce imati bas mnogo resenje na nasu bunkericu, dal kroz pas ili kroz centarsut. Tek sam sad to primetio. Čudna odluka. Jel igrao on ikada zadnjog veznog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 16 Share Posted June 16 A i Noliša poslao poruku na video bimu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) 8 minutes ago, Issey said: Ma jok. Neće Englezi juriti da nam daju 5 komada. Biće 1-0 ili 2-0... To mislis zbog selektora ali momci na terenu ako nas nacnu na vrijeme, ima da grizu a onda ulaze i paklene izmjene zeljne minuta. Nasa jedina nada je da udju nervozno pa da kako odmice ih dodatno unervozimo. Ogroman je pritisak na njima. 5 minutes ago, L' Imperatore said: Tek sam sad to primetio. Čudna odluka. Jel igrao on ikada zadnjog veznog? Nece TAA na zadnjeg veznog nego kao 8, Rice je zadnji vezni. Idu u fullu ka naprijed i da Walker krpi pozadi. TAA i Trippier opasni sa centarsutevima a imas inda Fodena, Jude, Saku koji obozavaju da igraju na malom prostoru i Kane koji je surovi realizator. Sve ispod 4 komada u nasoj mrezi bice iznenadjenje. Nasa odbrana je medju najgorim na prvenstvu. Edited June 16 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 16 Share Posted June 16 8 minutes ago, No name said: Koliko minuta je Saša Lukic sakupio u svom klubu ove sezone? Igrao je dosta u drugom delu sezone.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Nece TAA na zadnjeg veznog nego kao 8 Pa dobro i 8 je centralni vezni i nema mnogo veze sa špartanjem uz aut liniju, što je njemu obično u opisu posla. Ti si opisao kao da i on i Walker i Saka igraju po strani. Ali u tom slučaju onda zvrlji velika rupa u sredini Edited June 16 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted June 16 Share Posted June 16 1 minute ago, L' Imperatore said: Pa dobro i 8 je centralni vezni i nema mnogo veze sa špartanjem uz aut linijo, što je njemu obično u opisu posla. Ti si opisao kao da i on i Walker i Saka igraju po strani. Ali u tom slučaju onda zvrlji velika rupa u sredini TAA igra u sredini sto je igrao i u PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts