Fat Zadd Posted June 14 Share Posted June 14 Skoti sa taktikom da primimo sto manje... j#bes napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 14 Share Posted June 14 Cak i crveni mozda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 14 Share Posted June 14 1 minute ago, Don Juan said: Mora penal za ovo. I zatvor... kakav bezobrazan start. Direktan crveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 I crveni....to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14 Share Posted June 14 Glupost sa ovim prosirenjem na 24 ekipe. Skoti nisu blizu kvaliteta da igraju ovo takmicenje, bukvalno ce Nemci da ih izblamiraju ako budu hteli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 14 Share Posted June 14 Jebote kako mrzim ove mesare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 14 Share Posted June 14 2 minutes ago, Bode said: Cak i crveni mozda Crveni zbog bezobzirnog, uzasnog starta, inace ne idu duple kazne (penal+crveni). Hajde, sudija sviraj kraj, ne mora drugo poluvreme, odgovara mi ovo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 14 Share Posted June 14 Ocekivano samaranje. Nemci pale euforiju u zemlji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 14 Share Posted June 14 Kakav kretenski start. Potez sa 0 posto šanse da izvučeš nešto pozitivno iz njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 1 minute ago, Kooineeperk said: Crveni zbog bezobzirnog, uzasnog starta, inace ne idu duple kazne (penal+crveni). Hajde, sudija sviraj kraj, ne mora drugo poluvreme, odgovara mi ovo 😄 Ja sam igrao 3-1 plus boost, ajd makar ovako da prođe i ja zadovoljan 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 14 Share Posted June 14 1 minute ago, Kooineeperk said: Crveni zbog bezobzirnog, uzasnog starta, inace ne idu duple kazne (penal+crveni). Hajde, sudija sviraj kraj, ne mora drugo poluvreme, odgovara mi ovo 😄 Da, isti sam pomislio, dal uopste moze da se sudi. Ali ovo je najcistiji penal i crveni karton koji sam video u u fudbalu u zadnjih xy godina. Ovo se moze reci mirne duse s obzirom sta sve gledamo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 14 Share Posted June 14 3 minutes ago, Kooineeperk said: inace ne idu duple kazne (penal+crveni). Uvek se pitam ima li pravilo za ovo? Da se ne daje crveni kod penala. Pošto sam pod utiskom da se ipak dešava to, pa sad neznam jesu li sudije neobaveštene, ili nema tog pravila, ili se je menjalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 14 Share Posted June 14 Ubacih SMS-a jer mi na kraju ostalo 6,5 miliona pa mi kolega reče "ma koji će ti on, nit zna nit će se naigrati protiv engleza" , preporučio mi Ukrajinca Sudakova kaže taj će da pravi dar mar. Poslušah iako nisam nikad ni čuo za tog Ukrajinca, toliko imam poverenja u SMS-a 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14 Author Share Posted June 14 (edited) 14 minutes ago, L' Imperatore said: Uvek se pitam ima li pravilo za ovo? Da se ne daje crveni kod penala. Pošto sam pod utiskom da se ipak dešava to, pa sad neznam jesu li sudije neobaveštene, ili nema tog pravila, ili se je menjalo. Mislim da su instrukcije da se kod penala ne daje crveni osim u dva slučaja, ako se rukom spreči gol i zbog grubog (opasnog) faula. edit. direktni crveni. Edited June 14 by Don Juan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 14 Share Posted June 14 🤣 🤣 🤣 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 14 Share Posted June 14 Imam osećaj da ćemo izvući bod protiv Engleza, usrati protiv Slovenije i neuspešno se vaditi protiv Danaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 14 Share Posted June 14 Žao mi Škota, ako ne prime 7 popiće bar "petardu"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 14 Share Posted June 14 Neće, usporili su Nemci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14 Share Posted June 14 Treba 10 da prime kad su od prvog minuta izasli u bunkercinu. Ako ce tako da igraju, ne moraju ni da idu na EP, jebem ti takav mentalitet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 14 Share Posted June 14 1 minute ago, L' Imperatore said: Uvek se pitam ima li pravilo za ovo? Da se ne daje crveni kod penala. Pošto sam pod utiskom da se ipak dešava to, pa sad neznam jesu li sudije neobaveštene, ili nema tog pravila, ili se je menjalo. Ima. Pisao sam tamo na fudbalu. Recimo nedavni slican primer je bio i Gajic na onoj prijateljskoj u Rusiji kada rukom hvata za rame igraca u 16 (nesportski potez), isto kao sto je ovde nesportski potez bio start sa obe noge i to jednom ocito na nogu protivnika. Da nije bilo toga, da je recimo izbio loptu i zakazio ga tom nogom po nozi, bio bi zuti, jer je imao nameru da ide samo na loptu. 32 minutes ago, Don Juan said: Ja sam igrao 3-1 plus boost, ajd makar ovako da prođe i ja zadovoljan 😁 Ja sam stavio i booster i 3:0 ali sam promasio prvog strelca. Isto kao i @Stiletto 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 14 Share Posted June 14 Dal ima nesto lepse u fudbalu od ovih prvenstava...uzivancija🏆 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) 13 minutes ago, Kooineeperk said: Ima. Pisao sam tamo na fudbalu. Recimo nedavni slican primer je bio i Gajic na onoj prijateljskoj u Rusiji kada rukom hvata za rame igraca u 16 (nesportski potez), isto kao sto je ovde nesportski potez bio start sa obe noge i to jednom ocito na nogu protivnika. Da nije bilo toga, da je recimo izbio loptu i zakazio ga tom nogom po nozi, bio bi zuti, jer je imao nameru da ide samo na loptu. Hvala na odgovoru. Ali opet mi je tu dosta stvari čudno. Recimo, ako se svejedno dodeljuje crveni za nesportski potez, grub faul i odbranu gola rukom... Koja je to onda situacija koja bi inače bila crveni karton, ali se ne daje ako je ujedno i penal? Meni ovako iz prve na pamet pada samo prekršaj poslednjeg igrača. Edited June 14 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 14 Share Posted June 14 Nadam se da nasi gledaju.Ako izadju kao Skoti danas bice bruka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 14 Share Posted June 14 Nemoj mi kao Škoti veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 14 Share Posted June 14 47 minutes ago, Markoss said: Glupost sa ovim prosirenjem na 24 ekipe. Skoti nisu blizu kvaliteta da igraju ovo takmicenje, bukvalno ce Nemci da ih izblamiraju ako budu hteli. Najgore što se proširenja tiče je da nikada više neće biti EP sa 16 i SP sa 32, može biti samo još gore negoli je sada. Škotska ispred Haaland/Odegaard Norveške i ostale tajne univerzuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts