BattleBender Posted June 30 Share Posted June 30 Govna mi se jedu. jos je ovaj govnjivko morao da da makazice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 30 Share Posted June 30 Au zamalo autogolcina A nije ipak je Slovak pre do lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30 Share Posted June 30 Auuuuu kakav promasaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30 Share Posted June 30 Šta promaši Pekarik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 30 Share Posted June 30 3 minutes ago, Helena said: Na koju foru oni učestvuju kao Engleska, Škotska, Irska i koj drek ih već ima? Zar nisu UK ili GB i to je to? Imali su zasebne saveze još u 19. veku, kao takvi su osnivači FIFA i UEFA. Samo na Olimpijske igre idu kao United Kingdom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30 Share Posted June 30 Matic hhahahahahahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalinic10 Posted June 30 Share Posted June 30 Evo naučih da u fudbalu postoji i nadoknada vremena. Hvala Matiću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torresinho Posted June 30 Share Posted June 30 Mnogo su mi vise iritantni igraci engleske kad igraju za reprezentaciju nego za klubove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30 Share Posted June 30 GLEDAJ IZMJENA SOUTHGATEU HAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 30 Share Posted June 30 Sačuvaj me Bože zle godine i Gareta Sautgejta. Koje izmene čoveče... Bata Đora bi ga u dupe ljubio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 30 Share Posted June 30 Ja sam sad shvatio kolko je Arteta dobar trener, kad uspeva da izvlsci iz Rice-a ono… Rice je uzasno seljacki fudbaler. Koliko lik maši timski presing, sve se napamet kreće. i 90% situacija je omašio sa anticipacijom i pozizcioniranjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30 Share Posted June 30 E pa sad, da ga Slovaci zavuku, onda bi bilo da je Sautgejt morao da pojača odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted June 30 Share Posted June 30 Care Bellingham se ne izvodi. Ko ce da ti sutira penale??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 30 Share Posted June 30 6 minutes ago, Stiletto said: Imali su zasebne saveze još u 19. veku, kao takvi su osnivači FIFA i UEFA. Samo na Olimpijske igre idu kao United Kingdom. To ne valja, neka učestvuju ko i drugi. Ovo malopre je bio žuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 30 Author Share Posted June 30 I ovde se vidi kako su Englezi nesigurni, Slovaci na izdisaju i umesto da ih pritisnu i reše meč, oni se povlače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30 Share Posted June 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 30 Share Posted June 30 Kako će Švajcarska da ih rutinira, lakše nego Italijane... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 30 Share Posted June 30 1 minute ago, Issey said: Kako će Švajcarska da ih rutinira, lakše nego Italijane... Ma usraće ih i protiv Švajcarske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 On 6/27/2024 at 1:35 PM, Chaos Is Me said: Moja predkcija: - Španci ispraćaju Gruziju sa petardom, nije ovo B tim Portugala - Nemačka rutinski protiv Danske, recimo 2-0 - Portugal na mišiće protiv Slovenije, neki penal ili tako nešto - Francuska prolazi Belgiju sa 1-0 golom iz penala, utakmica za prespavati zahvaljujući vrhunskim stratezima na klupi obe ekipe - Rumuni će izginuti ali prolazi Holandija rutinski - Austrija prolazi Tursku u utakmici punoj golova, npr 4-2 - Engleska prolazi na penale, u Engleskoj urgentni radi prekovremeno zbog srčanih udara širom ostrva - Švajcarska rutinira Talijane sa 2-1 :trčidokladeizadnjuparustavljanapetarduumrežigruzijaca: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30 Share Posted June 30 On 6/29/2024 at 10:16 AM, Shunsuke Nakamura said: Švajcarska - Italija 1 Njemačka - Danska 1 Engleska - Slovačka x2 Španija - Gruzija h1(-1.5) Francuska - Belgija 1 Portugal - Slovenija h1(-1.5) Rumunija - Holandija 2 Austrija - Turska tim12+ Ovo ako je tiket ide predobro za sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 30 Share Posted June 30 10 minutes ago, neko me sabotira said: Ovo ako je tiket ide predobro za sada. Naravno. Ne bih stavljao da nijesam odigrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted June 30 Share Posted June 30 1 hour ago, L' Imperatore said: Gde je ovaj našao 6 minuta edit: stranski sudija misli da sudi košarku haha To je isto kao onih 8 minuta kod Hrvata, jednostavno se ne dozvoljava da male drzave odu predaleko, a narocito ne u najboljih osam ekipa, i narocito ako nisu pravi zapadnjaci. Realno je bilo da se utakmica produzi za 4 minuta, pa kako je gol pao u petom minutu produzetka, sledi da je Englezima poklonjen prolazak, bar ja to tako vidim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 30 Share Posted June 30 OPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 30 Share Posted June 30 ajmo braco izdrzite bar vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts