neko me sabotira Posted June 24 Share Posted June 24 On 6/19/2024 at 6:37 PM, L' Imperatore said: Ovaj Holandjanin je najgori "elitni" sudija u Evropi. Kad god vidim njegovu facu, znam da če biti nekih glupih odluka. Slažem se s ovim, još se sjećam onog “penala” na ARG-POL… Sudi večeras ITA-CRO, malo je reći da mi se to ne sviđa… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted June 24 Share Posted June 24 ko god je Lazar na predictoru, za ovaj jucerasnji dan alal ti kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 24 Author Share Posted June 24 7 hours ago, Unknown said: Medjutim ako pobedimo Dansku, bice nam zao sto smo dali taj gol Slovencima. Znaš, čitam ovih dana za te kalkulacije, kao bolje da igramo sa ovima u osmini sa ovima ne valja sa onima. Totalno je nerealno da mi pričamo o nekoj borbi za četvrtinu finala, a grčevito se borimo da preživimo grupu. Plus igramo sa Dancima, tako da su nam šanse još manje. Za početak, ajde da dobijemo Dance, pa da se pošibamo sa bilo kime ko nam dođe, kalkulacije da prođemo jedva grupu sa dva boda, ne znam šta mogu dobro da nam donesu, ko god nam ispadne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 24 Share Posted June 24 Ima varijanta da Slovenija dobije Englesku a mi Dansku, onda smo opet treći.. Živi smooo.. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 24 Share Posted June 24 11 hours ago, Juan Pablo Montoya said: Sta se ovo desilo na drugoj utakmici, pisu mediji da je Varga u zivotnoj opasnosti? Sudar igrača, izneli su ga na nosilima. Selektor Mađarske jutros izjavio polomljena jagodična kost, van životne opasnosti ali mora na operaciju i završeno prvenstvo za njega. Ima snimak na netu ali ne bih ga kačio ovde, stvarno je užasan za gledanje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 24 Share Posted June 24 4 minutes ago, Ledd said: Ima varijanta da Slovenija dobije Englesku a mi Dansku, onda smo opet treći.. Živi smooo.. 🙂 Posle takvih "varijanti" obicno sledi zestok mamurluk. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Kakvo je stanje sa Vargom, gledao sam reprizu i 10x vratio i ne moze da se vidi sta se zapravo desilo, da li ga je golman potkacio ili nesto drugo? Edited June 24 by Ljubitelj baklave Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 24 Share Posted June 24 10 hours ago, Barkley#34 said: Bio je neki sudar, nisu pokazali izbliza, pali su on, golman i igrač Škotske. Ovi su se držali za glavu ali njega nisu prikazivali ali su odmah svi živi dotrčali i pomerili su ga na stranu. Reprizirano je samo jednom, isto izdaleka. Zajebano je u svakom slučaju. 5 minutes ago, Stiletto said: Sudar igrača, izneli su ga na nosilima. Selektor Mađarske jutros izjavio polomljena jagodična kost, van životne opasnosti ali mora na operaciju i završeno prvenstvo za njega. Ima snimak na netu ali ne bih ga kačio ovde, stvarno je užasan za gledanje. Hvala. Video sam u medjuvremenu, stvarno nije za kacenje. Nesrecan slucaj. Mogu da zamislim da je i golmanu Skotske veoma lose sad, ali jebiga, nije namerno. Ovo moze da se desi uvek kada su ovako nabacene lopte, centralno prema golu i napadac tad ne vidi golmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 24 Share Posted June 24 25 minutes ago, neko me sabotira said: Slažem se s ovim, još se sjećam onog “penala” na ARG-POL… Sudi večeras ITA-CRO, malo je reći da mi se to ne sviđa… Dobro, vama možda i treba tako neki X faktor, da vas malo razdrma 😄 🤭 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 24 Share Posted June 24 Kad bismo mogli nekako da kalkulisemo i u osmini finala. Sa nekim minimalnim porazom da prođemo. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted June 24 Share Posted June 24 1 minute ago, berti said: Kad bismo mogli nekako da kalkulisemo i u osmini finala. Sa nekim minimalnim porazom da prođemo. Drugim rečima, dosta smo više pobeđivali kad izgubimo, vreme je izgubimo kad pobedimo.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 24 Share Posted June 24 47 minutes ago, Lineker said: Najbolje bi bilo kad bi moglo sa tri poraza da se prodje dalje. Kako su krenuli, nismo daleko ni od tog sistema takmičenja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 24 Share Posted June 24 47 minutes ago, Ledd said: Ima varijanta da Slovenija dobije Englesku a mi Dansku, onda smo opet treći.. Živi smooo.. 🙂 Ja navijam za taj scenario, nezavisno od naših kalkulacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 24 Share Posted June 24 Ja navijam da ispadnemo, da lepo odgledam euro do kraja sa ekipama koje znaju igrati fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 24 Author Share Posted June 24 1 hour ago, Lineker said: Najbolje bi bilo kad bi moglo sa tri poraza da se prodje dalje. Inače, nije ovo da se ne dešava. Rwximo u Hokeju na ledu na Olimpijskim igrama nema ispadanja u grupama, tako da se i sa tri poraza prolazi dalje 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 24 Share Posted June 24 Nema poente da se kalkulise, i treci da budemo isto nam je, nosioce grupa tesko da mozemo da prodjemo. Ako gledamo sta nam je bolje, naravno da bismo pre izbacili recimo Spaniju nego Nemacku, ali verovatnoce za oba dogadjaja su jednocifrene, tako da je svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Nadam se da Mađari neće proći dalje. Igraju vrlo loš fudbal i maltene ništa dobro nisu pokazali na ove 3 utakmice, nego su imali sreće da nalete na škotske mesare koji su još gori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 24 Share Posted June 24 13 minutes ago, Barkley#34 said: Ja navijam za taj scenario, nezavisno od naših kalkulacija. Lično mislim da teško može Slovenija do pobede kontra Engleske. A još manje verujem našima. Jedino da nam se vrati za ono prvenstvo kad su nam uveli sankcije a oni uskočili umesto nas i uzeli titulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Dobijaju naši. Mark my words. Edited June 24 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Nema nikakvog kalkulisanja i odlično što je tako. Nije kao da ciljamo trofej pa kao da izbegavamo nekog u eliminacijama, daj da se dogegamo do osmine finala pa kako god. Piksiju se može zameriti milion stvari ali nismo pod njim igrali plašljivo nikad, pre će biti da smo mnogo puta igrali taktički nezrelo i previše glupavo napadački, kao neke afričke reprezentacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 24 Share Posted June 24 1 minute ago, Bojdo said: Dobijaju naši. Make my words. Naročito ako SMS zaigra onda tek nemaju Danci šanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 12 minutes ago, bodo said: Naročito ako SMS zaigra onda tek nemaju Danci šanse. Bratijo Sergej je tip igraca gde me ne bi cudilo da im da dva komada posle ovog raspada u prve dve utakmice. Iskreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 24 Share Posted June 24 1 hour ago, Juan Pablo Montoya said: Ja navijam da ispadnemo, da lepo odgledam euro do kraja sa ekipama koje znaju igrati fudbal. Kao da ti naši smetaju kad gledaš sve ostale utakmice, ima ih milion. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Franjo Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) On 6/22/2024 at 9:34 AM, Piksi said: Ali od svih grupa ubedljivo najviše ispisanih stranica u grupi gde su Hrvatska i Albanija ... Btw, večeras trebamo izaći sa postavom bez klasične devetke, dakle Petković out, Perišić in i riješavamo naše stare mušterije. Edited June 24 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 24 Share Posted June 24 Ne znam otkud toliko nepovjerenje u Piksija 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts