Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, bodo said:

Da je Šporar malo koncentriraniji mogli su i povesti

Kad je pa to Šporar bio koncetriran? 🙂 

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Piksi said:

Kad je pa to Šporar bio koncetriran? 🙂 

Če je kaj podoban svojemu očetu najbrž nikoli. 

• Like 1
Posted

Danci potpuno stali u drugom delu. Svakako, deluje da ce biti bas veliki borbe za 2.-3.-4. mesto. Verovatno je kljuc, ne biti nabijen od Engleza. 😄

Posted

E sad kad svi gledaju tamo prema Schmeichelu, kad ga ovamo uvali onaj Yurari ...

Just now, Xpert said:

Danci potpuno stali u drugom delu. Svakako, deluje da ce biti bas veliki borbe za 2.-3.-4. mesto. Verovatno je kljuc, ne biti nabijen od Engleza. 😄

Pa ako ovo ostaje nerešeno, sasvim je moguće.

• Like 1
Posted
1 hour ago, 40Wins said:
19 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Већина навијачких канала пише да су били заједно, а ево и слике.

Screenshot_20240616-173240_Instagram.jpg

Shvercerat su navijači iz Skoplja, navijaju za FK Shkupi, uglavnom vojnici tamošnke mafije

Posted
20 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Већина навијачких канала пише да су били заједно, а ево и слике.

Screenshot_20240616-173240_Instagram.jpg

Pa ima i slike škotskih navijača sa našim, pa šta.

Na onaj kafić su napali albanski navijači.

Posted

Englezi i Albanci zajedno.

Albanci smislili akciju, a Englezi dobili po njušci od naših.

Sve naopako.. 🙂

• Like 1
Posted (edited)

Kraj. Ja bih rekao prvo mini iznenađenje na prvenstvu. Većina objektivne publike je verovatno očekivala dosta sigurnu pobedu Danaca. Uljuljkano, ko mala lađa na uzburkanom okeanu, ušli su u drugo poluvreme, možda malo i potcenjivački, pa je na kraju malo falilo, da upišu krumpirić. Tako po bod svakome.

E sad, po ovome, ja stvarno mislim, da Srbija ima dobre šanse za sva tri boda protiv Danske. I ako u ovoj večerašnjoj utakmici upišemo barem bod, prolaz ne bi smeo biti pod upitnikom. Samo da obuzdamo neke svoje emocije, u trenucima, kad situacija na terenu ne bude povoljna za nas i ne upucamo se u koleno prvom prilikom, ko što smo to uradili već toliko puta. Imamo određeni kvalitet, iskustvo takođe, pa mislim, da ima razloga barem za umereni optimizam.

Edited by Piksi
  • Like 1
Posted

A izgleda da je i predsednikov sin igrao veznjaka u ovom napadu, samo su ga sprecili da ide direktno do gola, cuvamo ga za neke sledece akcije.

• Like 2