Don Juan Posted Sunday at 03:31 PM Share Posted Sunday at 03:31 PM A jebiga, daj klincima šansu, koji će ti Šerif na 6-1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 03:32 PM Share Posted Sunday at 03:32 PM Predominantni smo u ovoj otužnoj ligi, koja je i uzrok zbog čega teško da možemo do iskoraka u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Sunday at 04:05 PM Share Posted Sunday at 04:05 PM Odličan pristup, bravo za sve momke! Puno srce videti Radonjića razigranog i sa osmehom, Miloje ga jedini zna u dušu. Elšnik takođe na mala vrata prilično raste i postaje stub ekipe. Valja do 21. januara sačuvati ovu formu, nema razloga ne napasti svih 6 bodova do kraja LŠ. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted Sunday at 04:10 PM Share Posted Sunday at 04:10 PM Lepo je videti Radonjica da daje znake zivota. Bas je bio u kanalu tokom prosle sezone. Ostalo nije za komentarisanje. Sto rece njihov trener Sivic, kao da nisu izasli na teren prvih 20 minuta. Posle toga, posle 0:4, sudija moze da svira kraj (barem u nasoj ligi sigurno). I na kraju, Serif nije morao da igra zadnjih 10-ak minuta. Pusti neko dete na 1:6. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 07:21 PM Share Posted Sunday at 07:21 PM Koje dete? S obzirom da je usao i Jovanovic zajedno sa Serifom? A igrali su vec Maksimovic, Mimovic, Guteša. 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Sunday at 07:32 PM Share Posted Sunday at 07:32 PM 10 minutes ago, Dzo23 said: Koje dete? S obzirom da je usao i Jovanovic zajedno sa Serifom? A igrali su vec Maksimovic, Mimovic, Guteša. 🤔 Šljivić recimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted Sunday at 08:04 PM Share Posted Sunday at 08:04 PM 8 hours ago, Pero_Cameron said: Narodu i prosečnom navijaču Zvezde je sve manje stalo do fudbala. (Razlozi svima jasni) Na ex-xu prostoru smo tek 4. po gledanosti. Hajduk, očekivano, neprikosnoven na prvom mestu. Drugi Dinamo kome je zatvoreno pola stadiona. A tek je otužno što je Željezničar ispred nas sa 3x manjim stadionom od Rajka i koji je klub koji se bori za Evropu u amaterskoj i korumpiranoj ligi BiH. Moze link za ovo za posetu? Realno je slabija poseta, ali posto ce se igrati dva derbija na Mari ima da se znacajno poboljsa prosek. Jos ako uracunas evropske utakmice bicemo tu negde sa Hajdukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Sunday at 09:16 PM Share Posted Sunday at 09:16 PM 1 hour ago, drperce said: Moze link za ovo za posetu? Realno je slabija poseta, ali posto ce se igrati dva derbija na Mari ima da se znacajno poboljsa prosek. Jos ako uracunas evropske utakmice bicemo tu negde sa Hajdukom Imaš ovde i to bez derbija smo drugi u SFRJ (prošle sezone prosek 14k): - Super liga Srbije - SuperSport HNL - Premijer Liga Bosne i Hercegovine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Sunday at 09:26 PM Share Posted Sunday at 09:26 PM 5 hours ago, Don Juan said: A jebiga, daj klincima šansu, koji će ti Šerif na 6-1. Meni tu iskreno receno samo Dalsijo smeta, uvek se nerviram kad ulazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Sunday at 09:57 PM Share Posted Sunday at 09:57 PM On 12/4/2024 at 7:07 PM, Мџе said: O ovome sam pisao pre par strana. Igru gradimo u 2+3 kombinaciji koja je smelija i ofanzivnija varijanta u odnosu na 3+2 ili 3+3 koju smo nekada ranije koristili. Još jedan plus sa moje strane za Miloja što ovo koristi ali potreban nam je levi štoper sa dobrom levom nogom. Da smo ga imali ne bi Spajić prišao na metar Seolu i poslao pas desnom nogom već poslao precizan duži pas Ivaniću ili Elšniku mnogo ranije a ovako još privukao ceo presing navalu TSC-a. Slična situacija i danas. Drkušić dobija loptu, šalje kratak pas desnom nogom i odmah se izvlači da primi povratni pas i pošalje loptu prema Ðigi ili golmanu. Ovo je osrednji intezitet presinga Pazara ali u evropskim mečevima može biti opasno. Levi štoper sa levom negom bi napravio korak unapred i poslao pas Dalsiju (bolja varijanta). Nadam se da razmišljaju o tom pravcu u stručnom štabu i skauting službi. Potrebne su ovakve varijacije medju igračina i u timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 11:02 PM Share Posted Sunday at 11:02 PM 1 hour ago, Мџе said: Imaš ovde i to bez derbija smo drugi u SFRJ (prošle sezone prosek 14k): - Super liga Srbije - SuperSport HNL - Premijer Liga Bosne i Hercegovine Sezona 23/24: 1. Hajduk 21.232, rasprodano 3x 2. Zvezda 14.207, rasprodano 1x 3. Dinamo 9.013, rasprodano 1x 4. Osijek 7.418 ,rasprodano 2x 5. Željezničar 7.057, rasprodano - 6. Sarajevo 7.009, rasprodano - 7. Rijeka 6.406, rasprodano 9x 8. Maribor 3.961, rasprodano - 9. Partizan 3.805, rasprodano - 10. Velež 3.094, rasprodano - 11. Vojvodina 3.012 , rasprodano - 12. Borac BL 3.006, rasprodano - 1. SHNL- 5.371, rasprodano 18x / Ukupno 956.128 2. Prem BiH 2.438, rasprodano - / Ukupno 480.360 3. Super Liga Srbije 2.377, rasprodano 7x / Ukupno 551.569 4. Prva Liga Slo 1.279, rasprodano - / Ukupno 222.571 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Monday at 11:26 AM Share Posted Monday at 11:26 AM Dve godine bez naše najdraže levice 💔 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted Monday at 10:43 PM Share Posted Monday at 10:43 PM On 12/15/2024 at 8:34 AM, Milko Miller said: Mlad igrač, imao visemesecnu pauzu, naravno da će mu trebati neko vreme da opet udje u formu. On je i na početku sezone malo slabije ušao. Svakako je zaslužio forsiranje, mi na kraju krajeva i pored toga izgledamo mnogo bolji na terenu nego kad moramo nešto da improvizujemo. Cime je zasluzio forsiranje osim sto je Terzina piksla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted Tuesday at 04:20 PM Share Posted Tuesday at 04:20 PM Pominje se odlazak Šljivića, navodno obeštećenje od dva miliona evra. Iskreno, mišljenja sam da lik nikada ne bi bio ni blizu Zvezde da mu stric nije menadžer. Za ono malo vremena što je igrao od njega nisam video apsolutno ništa. Vidim da je imao neke dobre partije u omladincima, ali daj Bože da od njega postane pristojan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted Tuesday at 05:45 PM Share Posted Tuesday at 05:45 PM To za strica menadžera istina? Sjećam se da se pisalo o tome ali čini mi se da @Markoss spomenu da nije istina (izvinjavam se ako griješim). Generalno, baš su velika očekivanja bila od njega. E sad, zašto je na očekivanjima ostalo ne znam ali nekako mi je žao zbog toga jer mi momak izgleda baš skroman, vrijedan. Nekako nije ni dobio neku šansu u kontinuitetu (5-10 utakmica u komadu)...kao ni npr. Knežević, tako da vjerovatno nikad nećemo ni saznati šta bi bilo kad bi bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted Tuesday at 05:50 PM Share Posted Tuesday at 05:50 PM (edited) Šljivić je tip igrača zbog kojih se dolazi(lo) na stadione. Zato me više i podseća na nekadašnje majstore fudbala nego na moderne igrače. Dobra tehnika i razmišljanje, po prijemu lopte uglavnom ide napred. Istina, nekad i drži loptu više nego što bi trebalo, ali izvesno nije alibi veznjak već neko ko se ne libi da preuzme odgovornost i nešto iskreira. Po meni, njegov talenat nije sporan. Imao je i lošijih izdanja, ali nije baš da je igrao u kontinuitetu, pa da kažeš da je dobio šansu i da je nije iskoristio. I u uz mane koje ima (mogao bi biti brži i fizički spremniji), ne bih ga se rešio tek tako. Da dodam, jasno mi je da je ovo neko drugo vreme i da se samo čeka da se nekom klincu nabije cena i da se što pre proda, ali Šljivić bi u nekim drugim okolnostima bio igrač za budućnost oko koga bi se gradio tim. Edited Tuesday at 05:55 PM by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted Tuesday at 05:58 PM Share Posted Tuesday at 05:58 PM Ne znam koliko ce ostvariti u karijeri al nece bit gori od Dalsija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Tuesday at 06:02 PM Share Posted Tuesday at 06:02 PM U medjuvremenu slepci sa Severa izdali novo saopštenje ... Neću kačiti ovde iz sanitarnih razloga,koga interesuje može da nadje na netu ... Uglavnom,red fekalija pa red patetike,kao da je Vučić lično pisao (možda i jeste ... 😄 ) De iure neće da se mešaju u sukob , de facto uz Vodju su .... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Tuesday at 07:43 PM Share Posted Tuesday at 07:43 PM (edited) 3 hours ago, Brajant Danston said: Pominje se odlazak Šljivića, navodno obeštećenje od dva miliona evra. Iskreno, mišljenja sam da lik nikada ne bi bio ni blizu Zvezde da mu stric nije menadžer. Za ono malo vremena što je igrao od njega nisam video apsolutno ništa. Vidim da je imao neke dobre partije u omladincima, ali daj Bože da od njega postane pristojan igrač. Stric mu nije menadzer. To je neko lupio na ovom forumu bas, ali nije tacno. Sljivic je bio bolji u kadetima od Mijatovica i Koste, a onda nije hteo da pristane da se tali sa Terzom, pa je bio sklonjen godinu dana i nije mogao ni da trenira sa ekipom. Zajebao se sto je uopste popustio na kraju, ali sta je, tu je. Isto sad prolazi i golman Miladinovic recimo, a sto mediji ne pisu o tome je dobro pitanje. Edited Tuesday at 07:45 PM by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Tuesday at 09:32 PM Share Posted Tuesday at 09:32 PM 22 hours ago, tsva said: Cime je zasluzio forsiranje osim sto je Terzina piksla? Time sto je najbolji desni bek i JEDINI kojeg imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted Tuesday at 10:15 PM Share Posted Tuesday at 10:15 PM 42 minutes ago, CuaTheTime said: Time sto je najbolji desni bek i JEDINI kojeg imamo. Kakva slucajnost da Terzina piksla nema konkurenciju za mesto u timu. Kao Rodic zadnjih 5 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted Tuesday at 10:25 PM Share Posted Tuesday at 10:25 PM (edited) 2 hours ago, Markoss said: Stric mu nije menadzer. To je neko lupio na ovom forumu bas, ali nije tacno. Sljivic je bio bolji u kadetima od Mijatovica i Koste, a onda nije hteo da pristane da se tali sa Terzom, pa je bio sklonjen godinu dana i nije mogao ni da trenira sa ekipom. Zajebao se sto je uopste popustio na kraju, ali sta je, tu je. Isto sad prolazi i golman Miladinovic recimo, a sto mediji ne pisu o tome je dobro pitanje. Vidi, u krvnom srodstvu je sa Goranom Šljivićem, koji je inače menadžer, nisam siguran baš da mu je stric, ali mislim da jeste. Sve je lako proverljivo, odeš na fb profil od Gorana i vidiš primera radi da mu je Jovan bio položajnik za Božić. Jeste sve ovo što sam naveo pomalo banalna stvar, ali mislim da je velike veze sa njegovim dolaskom u klub baš imalo to što mu je ovaj rođak menadžer. Jeste talenat, ali mislim da neće imati bog zna kakvu karijeru. Da se ne lažemo, minute koje je dobijao Dalsio je morao da dobija on. Nema tu prevelike filozofije, ali i pored toga ne liči mi da se radi o nekom velikom talentu. Edited Tuesday at 10:27 PM by Brajant Danston Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Tuesday at 11:25 PM Share Posted Tuesday at 11:25 PM 1 hour ago, tsva said: Kakva slucajnost da Terzina piksla nema konkurenciju za mesto u timu. Kao Rodic zadnjih 5 godina Opet lupetas posle utakmice u Milanu gde je cuvao milanovu najjacu stranu, dok verovatno protiv stuttgarta rec nisi rekao. 3 hours ago, Markoss said: Stric mu nije menadzer. To je neko lupio na ovom forumu bas, ali nije tacno. Sljivic je bio bolji u kadetima od Mijatovica i Koste, a onda nije hteo da pristane da se tali sa Terzom, pa je bio sklonjen godinu dana i nije mogao ni da trenira sa ekipom. Zajebao se sto je uopste popustio na kraju, ali sta je, tu je. Isto sad prolazi i golman Miladinovic recimo, a sto mediji ne pisu o tome je dobro pitanje. Jel znas mozda ce doci onaj Matej Deket iz borca bl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Koji je drugi desni bek u rosteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Oće li jednom više na ovom terenu Voždovca da se odigra utakmica belom loptom koja može da se razazna. Ova ko da je u maskirnoj šari Edited 13 hours ago by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts