VukVule1988 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Au kakav prijem Bruna!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Sjajna realizacija Duartea. Mada je i Radinjić poslao loptu kao na tacni. Deluje mi TSC dosta tanak u zadnjoj liniji, treba ih samo pritiskati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Mogao bi brat s arene da prestane Silasa da zove Seol 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr sleep Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Ahahaha ahahah ahahah seol... I dalje brat nastavlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Just now, fradler said: Mogao bi brat s arene da prestane Silasa da zove Seol Neverovatno koliko je uporan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Koliko su nam puta sviali ofsajd na ovo utakmici? I za ono nije bio Silas a na Seol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Seol seol seol hahaha jel moguće da se ne ispravlja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Ja onako letimicno bacio pogled i mislio stvarno Seol kad ono Silas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 1 minute ago, fradler said: Mogao bi brat s arene da prestane Silasa da zove Seol Dobro je nisam lud 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago O ovome sam pisao pre par strana. Igru gradimo u 2+3 kombinaciji koja je smelija i ofanzivnija varijanta u odnosu na 3+2 ili 3+3 koju smo nekada ranije koristili. Još jedan plus sa moje strane za Miloja što ovo koristi ali potreban nam je levi štoper sa dobrom levom nogom. Da smo ga imali ne bi Spajić prišao na metar Seolu i poslao pas desnom nogom već poslao precizan duži pas Ivaniću ili Elšniku mnogo ranije a ovako još privukao ceo presing navalu TSC-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Kako sabija Seol, igra istovremeno i na levoj i na desnoj strani, svuda ga ima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) 2 minutes ago, Guru said: Kako sabija Seol, igra istovremeno i na levoj i na desnoj strani, svuda ga ima. I menja boje tokom meča 😄. Pa da. I izgledalo je da je ruka. Mada više i ne znam šta je penal kod igranja rukom. Edited 8 hours ago by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) Evo odbagovao je, Silas je opet Silas. Pleše Kangica danas, igra bez greške. Časti penal van Spajk, ali brani Guteša Edited 7 hours ago by fradler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MGinobili20 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Запитам се понекад да ли би Спајић остао у стартних 11 да да 3 ауто гола. Вероватно да би. Сваку другу екипу што у првенству што у Европи части пеналом или зицером. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 5 minutes ago, MGinobili20 said: Запитам се понекад да ли би Спајић остао у стартних 11 да да 3 ауто гола. Вероватно да би. Сваку другу екипу што у првенству што у Европи части пеналом или зицером. Spajic odigra dobro tacno kad je potrebno da ne izgubi svoj status. Pre Bodo Glimta je ocajno igrao, ali onda bez greske igrao u revansu pa je bio na sigurnom. Onda u LS na svakoj utakmici ozbiljan kiks ali je protiv Stutgarta opet odlicno igrao. Ali kad gledamo celu sliku pretanko za startnog stopera. Treba forsirati Drkusica posle zimske pauze kad prodje pripreme u fulu bez povreda da vidimo jel treba da ga otkupimo ili ne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) Mimovic drugi put na utakmici kreće sa loptom da ulazi unutra i gubi loptu gde stvara šansu protivniku. Previse ležerno to izgleda u opasnoj zoni. Edited 7 hours ago by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Serif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ne sjećam se kad smo posljednji put imali nekog Slovenca a da nije ispoštovao. OK, bio je Mirnes Šišić ali nešto kratko, u teškom periodu, lošoj atmosferi..Što je najbolje, oni meni izgledaju kao da su rodjeni u Ljutice Bogdana 1. Baš pošteno odrade ugovor, nisu konfliktni, igraju šta god im daš bez obzira na nominalnu poziciju, ostave trag...Tako i Elšnik. Stvarno igrač za poželjeti. Generalno, čini mi se da je baš dobra atmosfera u ekipi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 5 minutes ago, Small Owl said: Ne sjećam se kad smo posljednji put imali nekog Slovenca a da nije ispoštovao. OK, bio je Mirnes Šišić ali nešto kratko, u teškom periodu, lošoj atmosferi..Što je najbolje, oni meni izgledaju kao da su rodjeni u Ljutice Bogdana 1. Baš pošteno odrade ugovor, nisu konfliktni, igraju šta god im daš bez obzira na nominalnu poziciju, ostave trag...Tako i Elšnik. Stvarno igrač za poželjeti. Generalno, čini mi se da je baš dobra atmosfera u ekipi. Nejc Pečnik...vrhunski igrao u svim mandatu s obzirom na okolnosti. Cela ta generacija onako baš draga, valjda zbog svega što je bilo oko zvezde u tom periodu. Ostaje samo žal što ta ekipa nije izašla u Evropu te godine nakon osvojene titule. Edited 7 hours ago by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Sta promasi Serif jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ovo će biti ofsjad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, fradler said: Mogao bi brat s arene da prestane Silasa da zove Seol Mislio sam da mi se učinilo kada sam to čuo. Neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucevo Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Kakav horor Mimovica u drugom poluvremenu, za ne povjerovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Zasluzio je TSC gol, fino kombinuju napred, ofanzivno su sigurno druga najbolja ekipa lige. Defanzivno verovatno medju 3 najgore, mogli su da prime 7 i danas i u Svajcarskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Bogami i ovo miriše na ofsajd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts