Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

O ovome sam pisao pre par strana. Igru gradimo u 2+3 kombinaciji koja je smelija i ofanzivnija varijanta u odnosu na 3+2 ili 3+3 koju smo nekada ranije koristili. Još jedan plus sa moje strane za Miloja što ovo koristi ali potreban nam je levi štoper sa dobrom levom nogom. Da smo ga imali ne bi Spajić prišao na metar Seolu i poslao pas desnom nogom već poslao precizan duži pas Ivaniću ili Elšniku mnogo ranije a ovako još privukao ceo presing navalu TSC-a.

spacer.png

2 minutes ago, Guru said:

Kako sabija Seol, igra istovremeno i na levoj i na desnoj strani, svuda ga ima.

I menja boje tokom meča 😄.

Pa da. I izgledalo je da je ruka. Mada više i ne znam šta je penal kod igranja rukom.

Edited by Don Juan

Запитам се понекад да ли би Спајић остао у стартних 11 да да 3 ауто гола. Вероватно да би. Сваку другу екипу што у првенству што у Европи части пеналом или зицером.

5 minutes ago, MGinobili20 said:

Запитам се понекад да ли би Спајић остао у стартних 11 да да 3 ауто гола. Вероватно да би. Сваку другу екипу што у првенству што у Европи части пеналом или зицером.

Spajic odigra dobro tacno kad je potrebno da ne izgubi svoj status. Pre Bodo Glimta je ocajno igrao, ali onda bez greske igrao u revansu pa je bio na sigurnom. Onda u LS na svakoj utakmici ozbiljan kiks ali je protiv Stutgarta opet odlicno igrao. Ali kad gledamo celu sliku pretanko za startnog stopera. Treba forsirati Drkusica posle zimske pauze kad prodje pripreme u fulu bez povreda da vidimo jel treba da ga otkupimo ili ne.

• Like 2

Ne sjećam se kad smo posljednji put imali nekog Slovenca a da nije ispoštovao. OK, bio je Mirnes Šišić ali nešto kratko, u teškom periodu, lošoj atmosferi..Što je najbolje, oni meni izgledaju kao da su rodjeni u Ljutice Bogdana 1. Baš pošteno odrade ugovor, nisu konfliktni, igraju šta god im daš bez obzira na nominalnu poziciju, ostave trag...Tako i Elšnik. Stvarno igrač za poželjeti. Generalno, čini mi se da je baš dobra atmosfera u ekipi.

• Like 2

5 minutes ago, Small Owl said:

Ne sjećam se kad smo posljednji put imali nekog Slovenca a da nije ispoštovao. OK, bio je Mirnes Šišić ali nešto kratko, u teškom periodu, lošoj atmosferi..Što je najbolje, oni meni izgledaju kao da su rodjeni u Ljutice Bogdana 1. Baš pošteno odrade ugovor, nisu konfliktni, igraju šta god im daš bez obzira na nominalnu poziciju, ostave trag...Tako i Elšnik. Stvarno igrač za poželjeti. Generalno, čini mi se da je baš dobra atmosfera u ekipi.

Nejc Pečnik...vrhunski igrao u svim mandatu s obzirom na okolnosti.  Cela ta generacija onako baš draga, valjda zbog svega što je bilo oko zvezde u tom periodu. Ostaje samo žal što ta ekipa nije izašla u Evropu te godine nakon osvojene titule.

Edited by No name
  • Like 1