Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Mi smo defakto druga najgora ekipa u LS, odmah posle Slovana, tu nema nikakve dileme. Stutgart je veliki favorit i u okrnjenom sastavu, ljudi imaju ozbiljan sistem i igraju odlicno. Odigrali su egal mec sa Realom, oducili od fudbala Juventus, uzeli bod u Leverkuzenu...

Medjutim, i meni se nesto javlja da bi mogao bodic da se upise sutra. Verovatno ce nas potceniti posle ovih poslednjih tragikomicnih partija, a i navijaci su digli ruke od ove Vladanove vrece za udaranje, na stadion ce doci 35 hiljada ljudi koji ocekuju debakl. Unapred prezaljeni, bez ikakvog pritiska i uz malo srece, protiv protivnika koji ipak nije azdaja, mozda iznenadimo i iskilavimo nekih 1-1.

2 minutes ago, fradler said:

Mi smo defakto druga najgora ekipa u LS, odmah posle Slovana, tu nema nikakve dileme. Stutgart je veliki favorit i u okrnjenom sastavu, ljudi imaju ozbiljan sistem i igraju odlicno. Odigrali su egal mec sa Realom, oducili od fudbala Juventus, uzeli bod u Leverkuzenu...

Medjutim, i meni se nesto javlja da bi mogao bodic da se upise sutra. Verovatno ce nas potceniti posle ovih poslednjih tragikomicnih partija, a i navijaci su digli ruke od ove Vladanove vrece za udaranje, na stadion ce doci 35 hiljada ljudi koji ocekuju debakl. Unapred prezaljeni, bez ikakvog pritiska i uz malo srece, protiv protivnika koji ipak nije azdaja, mozda iznenadimo i iskilavimo nekih 1-1.

Pozicijom na tabeli jesmo druga najgora, ali realno gledajuci imali smo bas tezak raspored. Igrali smo protiv dve ekipe iz lige petica na strani i protiv Barselone kuci. Tu se realno nisu mogli bodovi uzeti.

Jedina utakmica koja je bila "laksa" jeste Benfika kuci i nismo lose tu izgledali. Pri tome ni jace ekipe ne upisuju bodove protiv Benfike, a ne mi koji imamo i 5 puta jeftiniji i neiskusniji sastav od njih.

Mi smo iz 4 sesira dobili 2 najteze ekipe, protiv svih ostalih bi isli na 3 boda. Neuspjeh bi bio da smo dobili Seltik kuci, Sturm ili Slovan u gostima pa da ne uzmemo boda, a ne ovo sad jer prosto nije bilo realno da se bilo sta pobjedi.

Ipak vjerujem da cemo sutra bas dobro odigrati, ako su se svi povrijedjeni oporavili, i da cemo namuciti Stutgart i uz malo srece sto da ne odnijeti sva 3 boda.

1 hour ago, Igor_ said:

Bice laganih 1:3 - 0:3.

Ne znam kad je Stutgart bio bolji od ovoga kad je sad nikad gori. 

Prosle sezone je bio dosta bolji. 

Edited by Markoss
  • Like 1

39 minutes ago, Markoss said:

Prosle sezone je bio dosta bolji. 

Prosle sezone nisu igrali na dva fronta.. 

Oni su do sad svaki mec LS odigrali na zavidnom nivou, Real na 1:1 dobrih 15min nije znao kako da iznese loptu sa svoje polovine. Juventus su unistili, i desio im se taj "kiks" protiv Sparte gde su bili bolji ceo mec. 

Nadam se nekom bodu do kraja, ali deluje mi da je Stutgart prejak za nas.