Cavani Posted August 28 Share Posted August 28 Koliko je dobro sto cemo se oprobati protiv 8 ekipa umesto 3, cetiri spektakla u BG, milina. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 28 Share Posted August 28 Mimović odigrao puno bolje od kolege sa druge strane terena. Iako je u početku izgledao izgubljen, sad mi vec izgleda da imamo potencijalno dobrog beka. Ivanić isto ispoštovao. Ilić mislim da nije imao nijedan, ne samo kiks, već uopte diskutabilan potez. Meni se Puma od prvog dana ne svidja. Kako je govorio jedan stari trener sa kojim sam imao priliku biti u nekim relacijama "puno zuji, malo meda daje". Mislim da bi ih Bukari pojeo. Milson mi vec izgleda kao neko od koga bi nesto moglo biti a i naprvljen je penal nad njim. Korejac bek mi je skroz nestabilan, imao je par izgubljenih u opasnim zonama, vec sam ih vidio u golu. Bruno faca. Drugar koji će u tuči odmah skočiti za tebe, bez razmisljanja. A istovremeno mi izgleda nekako posten, ne znam ni ja kako da se izrazim. Djiga i Spajic imali ono jedno pozdravljanje prsa o prsa..bas kao pravi tandem. I da, Šerif...sve uvažavam, i trud i želju i snagu ali igrač koji igra fudbal na ovom nivou, jednostavno ne moze imati onakvu tehniku i to je to. Svi kvaliteti padaju u vodu kad ti onako primas loptu, sam sebe saplices.. Ipak, momci su preorali teren, svi zajedno, kao pravi tim. Ja sam se tresao gledajuci, ne smijem ni zamisliti koliki su oni napor ulozili. Nista, sutra zrijeb pa da nas ubodu neki Real ili Barsa, moze malo i Intera a nije ni Juve za baciti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 28 Share Posted August 28 Kao što sam napisao posle poraza, dvomeči si pripremaju drugačije. Treneri sigurno imaju i revanš na umu kada pripremaju taktiku. Premotajte nedelju dana ranije i u tunelskom intrevjuu Knutsen je izjavio da nije zadovoljan iako mu je tim dominirao. Imao je svoje razloge i očigledno je utakmicu pripremao da se sa većom razlikom vrati u Beograd dok bih rekao da je Vladan bio spreman na poraz od gola razlike. Sve utakmice koje slede bi trebalo sada da se gledaju pojedinačno. Svaka čast Miloju na prolazak ali imao je bolji i kvalitetniji tim. Mislim da mu će mu naredni mečevi u LŠ biti pravi test kao i derbi gde je uvek štucao. Barem što se mene tiče. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28 Author Share Posted August 28 1 hour ago, Čvarkov said: Bravo momci! Bravo Miloje doktore! Bravo i za otvarača teme @Kooineeperk! 🔴⚪ The job is not done... Rekao sam dupla kruna i ulazak u LS (pa da napravimo mozda neko iznenadjenje; ili barem EL). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 (edited) 5 minutes ago, Cavani said: Koliko je dobro sto cemo se oprobati protiv 8 ekipa umesto 3, cetiri spektakla u BG, milina. Bice 9 ekipa u grupi? Edit. Videh sad... Edited August 28 by Juan Pablo Montoya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 28 Share Posted August 28 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Bice 9 ekipa u grupi? Da, pricao je o tome komentator, povecno je na 36 umesto 32 ekipe. 4 grupe po 9, posle se gleda jedinstvena tabela za sve ekipe, prvih 9 idu direktno, poslednjih 9 otpadaju, a ostali se krljaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 28 Share Posted August 28 18 minutes ago, NikeAir said: Hvang izjavio da nije siguran da li ce ostati u Zvezdi 😔 Hvang ce uvek biti jednom nogom van Zvezde jer postoji dogovor da moze da napusti klub u slucaju ponude iz lige petice. Tako da svaka druga izjava ne bi bila iskrena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 2 minutes ago, Milko Miller said: Hvang ce uvek biti jednom nogom van Zvezde jer postoji dogovor da moze da napusti klub u slucaju ponude iz lige petice. Tako da svaka druga izjava ne bi bila iskrena. Ja se nadam da ce sad imati motiv da ostane jos polusezonu bar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 28 Share Posted August 28 3 minutes ago, Cavani said: Da, pricao je o tome komentator, povecno je na 36 umesto 32 ekipe. 4 grupe po 9, posle se gleda jedinstvena tabela za sve ekipe, prvih 9 idu direktno, poslednjih 9 otpadaju, a ostali se krljaju. Nema nikakvih grupa. Ne postoji grupna faza više već samo liga ili ligaški deo. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0268-12157d69ce2d-9f011c70f6fa-1000--new-format-for-champions-league-post-2024-everything-you-ne/ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted August 28 Share Posted August 28 Angažovati do sutra sve poznate hakere, pa da nas pogleda “sreća” na ovom novom kompjuterskom žrebanju 😁💪 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 28 Share Posted August 28 1 minute ago, Taratarn said: Angažovati do sutra sve poznate hakere, pa da nas pogleda “sreća” na ovom novom kompjuterskom žrebanju 😁💪 Uvek možemo da optužimo kompjuter za namešten žreb. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 28 Share Posted August 28 2 minutes ago, Taratarn said: Angažovati do sutra sve poznate hakere, pa da nas pogleda “sreća” na ovom novom kompjuterskom žrebanju 😁💪 Šteta što nema više zagrevanje kuglica.😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 28 Share Posted August 28 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Ja se nadam da ce sad imati motiv da ostane jos polusezonu bar. Pa zavisi sve od ponude, ali ni ja ne mislim da ce na silu da napusti klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28 Author Share Posted August 28 Taj neki osecaj 🙂 6 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted August 28 Share Posted August 28 35 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Naravo, jebes kontekst u kojem sam pisao, samo odvali glupost i iskrivi moju poentu. Ja nemam amneziju, znam kako smo igrali u Norveskoj. Uzasno. Jel nije problem da pises nakon par dana?Preskoci veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 28 Share Posted August 28 3 minutes ago, Kooineeperk said: Taj neki osecaj 🙂 Jače bi bilo da smo seli pored Dinama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 2 minutes ago, akisaki said: Jel nije problem da pises nakon par dana?Preskoci veceras. Problem je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted August 28 Share Posted August 28 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Problem je. Do tebe je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 Just now, akisaki said: Do tebe je. Ok. Sad preskoci mene i pisi o igri ekipe. Posebno jer ocito ne umes da razumes sta sam pisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 28 Share Posted August 28 3. put u istoj sezoni igramo Ligu Šampiona i Evroligu. Zadovoljština. 20 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 28 Share Posted August 28 Uz prigodne stihove: "Hajdemo svi da pevamo veselo... '' Svaka čast momcima. Srećan sam. Još 8 mečeva i 4 velika duela u BG. Jebiga, komp izvlači rival sada. Radujmo se večeras lajno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 28 Share Posted August 28 Najveci si Miloje!! Uspeh je utoliko veci kad znas da si uspeo da prodjes uprkos prisustvu osvedocenog baksuza iz loze. Svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 28 Share Posted August 28 Radonja se slučajno posle ulaska u LS setio da hoće kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 28 Share Posted August 28 Gledam sada zreb. U 4. sesiru ima dosta tankih timova za LS standarde: Slovan, Sparta, Sturm, Stade, zatim Girona, Aston Vila, Stutgart, Bolonja, Monaco. U 3. sesiru su pored nas: Fejnord, Psv, Sporting, Dinamo, Salcburg, Lill, YB, Celtic. Imacemo barem 4 kompetitivne utakmice, sto je dobra promena u odnosu na prosli format. Cak se i iz 2. sesira moze igrati sa Sahtjorom, Brizom, Benfikom. Mnogi su brinuli da je LS prejaka i da je bolje da idemo u LE, a nije bas tako sa ovim novim formatom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 28 Share Posted August 28 ChatGPT kaze: Real, PSG, Benfika, Milan, Seltik, Fejnord, Monako, Aston Vila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts