Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Nadam se da je stvarno prodat i da ne moramo vise da slusamo kako je Terza svima rekao da je cena 20 miliona. Samog Maksimovica izuzetno cenim i mislim da ce uspeti u Lajpcigu ako ga guraju kao centralnog veznog a ne krilnog igraca. 

• Like 1
Posted

Uprqvo sam se nadao da ce otici tamo, dobra sredina za razvoj gde ce oni zeleti da ga razvijaju da bi gajos masnije naplatili nekom trecem, ali sce u svemu pravi korak po meni

Posted

14 miliona odlična prodaja, jbg 20 ne može igrač iz naše lige da ode. 

Ubo je odličan klub za njegov razvoj plus mu je tu i Nedeljković

• Like 1
Posted

Najbolja stvar i za nas i za klinca. Mi nismo klub koji može da istrpi klinca na duže staze, a i on teško da može da napreduje sa 10 pravih utakmica godišnje.

Sada je vreme za pojačanja.

• Like 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

Terza, đe ti 20 miliona za Mesija?

Zapravo je ovo jedan od retkih sjajnih poteza Terze.

Upravo tom pričom o 20 miliona je i došlo do transfera od 14 miliona. Naravno da nije realno da neko iz naše lige ode za te novce.

Inače, mali mi je skroz gotivan igrač, zaista mislim da bi mogao da napravi lepu karijeru. Ono što mi se najviše sviđa kod njega je što se ne boji da preuzme odgovornost, što je sjajna stvar s obzirom na njegove godine.

Srećno mališa.

• Like 1
Posted

Meni samo smeta, kod mene samog, što su me ubijedili da je normalno prodavati klince "jer od toga živimo". I što samo gledam koja je kinta jer eto...super prodaja, od toga živimo. Koliko sutra, Kostov je sledeći. I mi vise nećemo imati nekog klinca koji ce spojiti kod nas 12 mjeseci a da valja, odmah export-import.

Posted
14 minutes ago, Small Owl said:

Meni samo smeta, kod mene samog, što su me ubijedili da je normalno prodavati klince "jer od toga živimo". I što samo gledam koja je kinta jer eto...super prodaja, od toga živimo. Koliko sutra, Kostov je sledeći. I mi vise nećemo imati nekog klinca koji ce spojiti kod nas 12 mjeseci a da valja, odmah export-import.

FK stoji samo nominalno u nazivu, u praksi firma za trgovinu mladim momcima. Nikog tu ne zanima uspeh kluba 

Posted

Nije normalno i ne mogu me nikada ubediti u to da se na ovaj nacin "opstaje" u surovom svetu, da se na te klince gleda kao na robu sirokog asortimana, nekad jeftiniju, nekad skuplju.

To nije sport i nema veze sa normalnim poslovanjem fudbalskog kluba.

Posted
2 hours ago, JPM said:

Jedno od najboljih rešenja za Maksu.

Lajpcig i Salcburg su veoma zdrave fudbalske priče.

Za klubove "s ovih prostora" je Leipzig daleko najbolja opcija. Plate pošteno, par M više manje od ostalih velikih klubova, ali ti zato, za razliku od ostalih, obavezno uključe bonuse i postotak od sljedeće prodaje (10, 20, koliko se klubovi dogovore). Tako da, ako je igrač kojeg prodaješ klasa, zaradit ćeš više nego bi ti bilo tko drugi platio. A ako propadne, dobio si dobru lovu.

• Like 4
  • Love 1
Posted

Za Maksimovića najbolja opcija od ovih pominjanih u medijima. Da li kroz Salcburg ili odmah u Lajpcigu, on će imati jake evropske utakmice i utakmice u boljoj ligi. Ne sumnjam da će ga staviti na njegovu prirodnu poziciju gde bi trebalo najviše da pokaže kao deep lying playmaker.

Nama ostaje ponovo da žalimo što jedan veliki talenat odlazi prerano, mada sa ovakvom ligom ne bi nikad ni razvio svoj pun potencijal. 

Sad da vidimo da li su normalni Terzić i Marin i da li će hitno dovesti spremnog štopera, veznog i prirodno desno krilo. Takođe, ako se povrede Seol ili Tiknizijan kao što se povredio Mimović mi opet nemamo nikoga na beku ko može da ih odmeni u Evropi.

Posted (edited)

Izgleda da je Lajpcig baš zagrizao za malog i ima ozbiljne planove za njega. Ona skotina da se ukazalo prodao bi za milion i po više i u Saudi Arabiju makar završio karijeru u 21 god. Biće ko lutka u Nemačkoj. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Posted

Ima Maksimovic fudbalske predispozicije da bude ozbiljan igrac. Mora da poradi na kondiciji, na ponasanju na terenu, na ucestvovanju u igri kad mu lopta nije u nogama, itd itd. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Ikac said:

Sad da vidimo da li su normalni Terzić i Marin i da li će hitno dovesti spremnog štopera, veznog i prirodno desno krilo. Takođe, ako se povrede Seol ili Tiknizijan kao što se povredio Mimović mi opet nemamo nikoga na beku ko može da ih odmeni u Evropi.

Seol je svakako bolji na desnom beku, al' je ok alternativa i na levom uz Anana. Problem je veći na desnom beku gde Seol praktično nema zamenu, pošto je utisak da Milojević nema poverenje u Stojkovića, pa je dva puta gurnuo Anana tu što je već egzibicija na granici cirkusa... Znači idealno bi bilo da se dovede neki brži i eksplozivniji štoper koji po potrebi može da odigra i desnog beka, pa da se tako ubiju dve muve jednim udarcem.

• Like 3
Posted

Све најбоље малом, уз жељу да ово буде само још један степеник ка највећим клубовима. Време ради и има још доста ту рада, али изабрао је праву средину. Велика је штета што ми у овом тренутку не можемо да истрпимо више. Почеле су мане да излазе на површину, а ми у великим утакмицама екипно немамо тај квалитет да њега сакривамо једноставно. Ружно звучи, јер је реч о талентованом детету. Само једноставно, док напредује, лакше ће да се сакривају мане у квалитетенијој екипи. Ераковић и он су играчи који су највише истрпљени последњих година, и играчи којима је највише дато.

Надам се да ће се граница трпљења младог играча померати све више... Када дођемо на ниво да екипно имамо 15 квалитетних играча на европском нивоу, где можемо у ужој ротацији истрпимо 3-4 клинца, где могу да одиграју две па и три сезоне. Тада ће и ови трансфери бити учесталији. Ми још једноставно нисмо ту. Ми у овом тренутку немамо бар 3 играча за 11 (штопер, везни, крило), а не 15 играча где квалитет не пада.

Posted (edited)

Ако успјешно савлада ову препреку, Црвена звезда ће у трећем колу наићи на далеко озбиљнијег ривала, а жријеб је на програму већ у понедјељак 21. јула.

Потенцијални ривали су побједници сљедећих дуела и ти мечеви би били на програму 5. или 6. августа, односно реванши 12. или 13., преноси Мондо.

Динамо Кијев (Украјина) - Хамрун (Малта)

Лех (Пољска) - Брејдаблик (Исланд)

Малме (Шведска) - РФС (Летонија)

КуПС (Финска) - Каират (Казахстан)

ФЦСБ (Румунија) - Шкендија (С. Македонија)

Ријека (Хрватска) - Лудогорец (Бугарска)/Динамо Минск(Белорусија)

Ovo će već biti zajebancija. Kao u stara dobra vremeena, jeza me hvata....

Edited by Small Owl
.
Posted
8 minutes ago, Small Owl said:

Ако успјешно савлада ову препреку, Црвена звезда ће у трећем колу наићи на далеко озбиљнијег ривала, а жријеб је на програму већ у понедјељак 21. јула.

Потенцијални ривали су побједници сљедећих дуела и ти мечеви би били на програму 5. или 6. августа, односно реванши 12. или 13., преноси Мондо.

Динамо Кијев (Украјина) - Хамрун (Малта)

Лех (Пољска) - Брејдаблик (Исланд)

Малме (Шведска) - РФС (Летонија)

КуПС (Финска) - Каират (Казахстан)

ФЦСБ (Румунија) - Шкендија (С. Македонија)

Ријека (Хрватска) - Лудогорец (Бугарска)/Динамо Минск(Белорусија)

Ovo će već biti zajebancija. Kao u stara dobra vremeena, jeza me hvata....

Zbog nesportskih razloga ne bih voleo Kijev i Rijeku, u sportskom smislu ćemo svakako biti favoriti, ali zavisno od protivnika možemo biti i samo blagi favoriti. Mislim da bi protiv Kairata bilo najlakše, pa posle Leh.