Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, Sasha said:

Trebalo je da ide u Olimpijakos ali to je propalo, svakako će naći neki klub za njega

Nasli su mu klub. Eno ga nazad u OFK Beogradu na pozajmici. 

Posted
4 hours ago, Markoss said:

Nasli su mu klub. Eno ga nazad u OFK Beogradu na pozajmici. 

Je l' realno da je to izvedeno? Faktički smo im dali kintu (1,5 mil EUR ? ).

Posted
23 hours ago, Milko Miller said:

Baš me čudi što ne uzeše Olanjinku, mogli su za duplo manje para..

Slepci ovi iz Štutgarta ne vide taktiku i definitivno zatvaranje kako radi..

Posted
1 hour ago, Polivalentni Stevica said:

Milionsko obeštećenje za Djurića je fenomenalan posao.

Potvrđeno i na TM, 1.5m. Neverovatno.

Posted

Biranim rečima o pitomcu Zvezdine škole pričao je sportski direktor Malmea.
"Đurić je fizički jak i snažan štoper. Vrlo je brz i agresivan, odličan u dodavanjima.", poručio je Danijel Anderson.

3185cb06a915b058489870574552ee42.gif

Posted

Švedski fudbal je nivoa poljskog, čemerija teška. Verujem da će Đurić tamo biti sasvim dobar, svima lepo. Odmah mi pada na pamet Birma posle seljakanja po Radu i Čuki otišao u Malme i tamo im bio Nejmar bukvalno, a klasičan one-trick pony. 

Posted

Pored silnog praćenja i pokušaja da vidim sta to ima Sljivic od kvaliteta,  nikako mi ne ide. Stvarno mi nije jasno zašto se ovaj momak gura da igra jer kvaliteta očigledno nema ili ga ima na treningu.  

Takodje I Ilić. On se tu nešto smuca, igra nešto, guraju ga da igra na pripremama,  daje neke golove u JLS, ali sve skupa to nije dovoljno da bi on igrao kad je važno. Plafon mu je TSC ,Cuka .

• Like 5
Posted

Ja vise nemam ni snage da komentarisem Sljivica, mali je igrac manje na svakoj utakmici koju igra, ne pamtim da su od veceg bezveznjaka pokusavali na silu da naprave fudbalera.

Sto se Ilica tice, kad bi u fudbalu bilo dozvoljeno samo hodanje, ne i trcanje, on bi bio super koristan igrac. Ovako je za proslediti Cukarickom. Jednostavno je prespor... u svakom smislu - i noge i mozak mu sporo rade.

Svidja mi se ovo sto videh od Veljkovica danas, uz majstoriju Milsona jedino sto je valjalo.

Posted (edited)

Ovo sto mi igramo na pripremama mogu da napisem da je blaga jeza... Nakantace nas neko u kvalifikacijama samo tako .

Edited by Saxon01
Posted

Preokret Austrijanaca, sasvim zasluzeno.

Tipicna negledljiva milojevstina, retko odvratan i jalov fudbal... Pa jos ovaj ugao kamere, tacno da coveku oci prokrvare.

• Like 2
Posted
22 minutes ago, Saxon01 said:

Ovo sto mi igramo na pripremama mogu da napisem da je blaga jeza... Nakantace nas neko u kvalifikacijama samo tako .

Mi nismo nikad briljirali na pripremama kod Milojevica. 

Posted (edited)
8 hours ago, Milko Miller said:

Prodaja gde verovatno niko nije nezadovoljan

Osim nas navijaca koji smo morali da trpimo sest meseci besomucnog guranja ove vezare da bi se uzelo 1.5 miliona koji ce da zavrse ko zna gde. Nadam se da ce i Lekovic tim putem, predugo je tu, nema leba od njega.

Edited by Markoss
  • Like 1
Posted
55 minutes ago, Markoss said:

Osim nas navijaca koji smo morali da trpimo sest meseci besomucnog guranja ove vezare da bi se uzelo 1.5 miliona koji ce da zavrse ko zna gde. Nadam se da ce i Lekovic tim putem, predugo je tu, nema leba od njega.

To je naravno tacno. Doduse imali smo i situacije gde smo duze probali da forsiramo i gde na kraju dobijemo procente. Najbolji primer je Veljko Nikolic. Tako da ovo jos i moze da prodje. Lekovic mi se kao igrac jos manje svidja, tako da tu tek jedva cekam prodaju.  

Posted

Pedantni kaže da je zadovoljan vidjenim posle ove utakmice.  Ja ne vidim sta je tačno bilo dobro i šta je ga je to zadovoljilo. Još spominje "ovaj" deo priprema....pa niste pauzirali 2 godine nego jedva 10 dana od kraja zvaničnih utakmica...

Ceo meč u podredjenom položaju, ceo meč u defanzivi , bez ikakvih obrisa igre, i on vidi zadovoljstvo...

Verovatno ga je poremetila povreda defanzivno odgovornog Olajinke pa da sve svoje zamisli sprovede u delo.

Drago mi je sto zvezdaska javnost nije slepa,  I ne mogu nikakve titule, nizovi pobeda da zamaskiraju sve loše što se radi u klubu.  Generalno smo kritički nastrojeni jer ovu bandu uvek treba držati na oku.

Milojević pored svih rezultata,  titula , pobeda u ovoj nasoj bednoj ligi skoro bez ikakve konkurencije, igra dekadentan fudbal, težak za gledanje,. 

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
12 hours ago, fradler said:

Ja vise nemam ni snage da komentarisem Sljivica, mali je igrac manje na svakoj utakmici koju igra, ne pamtim da su od veceg bezveznjaka pokusavali na silu da naprave fudbalera.

Sto se Ilica tice, kad bi u fudbalu bilo dozvoljeno samo hodanje, ne i trcanje, on bi bio super koristan igrac. Ovako je za proslediti Cukarickom. Jednostavno je prespor... u svakom smislu - i noge i mozak mu sporo rade.

Svidja mi se ovo sto videh od Veljkovica danas, uz majstoriju Milsona jedino sto je valjalo.

Napisao sam to nekoliko puta na ovoj temi, ali me je Markos demantovao, iako govorim istinu.

Stric od Jovana Šljivića se bavi menadžerisanjem, Goran Šljivić, otključan profil na fb-u, veoma lako proverljivo. Mislim da je i više nego jasno zašto se Jovan gura, iako je svima jasno da od njega ništa biti neće.

Inače, i otac i stric su bivši fudbaleri, igrali sa mnom u istom rangu, i obojica su za taj rang fudbala bili klasa. I Jovan je veoma kulturan i dobar dečko, ali prosto, nema kvalitet za Zvezdu i bezveze je da zbog njega propadaju neki drugi talenti.

• Like 1