Мџе Posted Thursday at 08:25 AM Posted Thursday at 08:25 AM Rano je reći jer je tek dve utakmice odigrao na desnoj strani s tim što se protiv Novog Pazara i nije nešto video a juče je malo bio bolji. On je dosta sam kriv zbog pada forme jer mu se igra previše bazirala na 1na1 i kako je imao problema sa prodorima tako je padao u formi. 1
Amigo21 Posted Thursday at 08:48 AM Posted Thursday at 08:48 AM Utakmica je meni licno bila dosadna, Vojvodina uzasna i mislim da su oni veci krivci za dosadu nego mi. Misljenja sam da bi nas recimo TSC napao posle naseg gola a ovi ni da pokusaju da nas napadnu. Firmasi podbacili sa brojsnoscu mnogo ih je vise bilo prosle godine u Loznici. Sto se tice topovskog udara u kaznenom, maloumni postupak nekog pojedinca da li je drogiran, pijan ko zna. I to ne moze da se spreci, posle toga se Panic sa megafona drao i rekao taj koji je to bacio j.. mamu, familiju i td ali to je i sve sto tribina moze da uradi ne moze da se spreci takve stvari. Pre 10ak godina vatrogasac je ispred Severa na Marakani ostao bez tri prsta jer nesretni covek nije znao da u ruci drzi udrac i ekspolidirao je. Tako da topovski udar ako pukne u visini glave moze i da ubije coveka pa sada zamislite kakav je debil juce to bacio na teren izmedju igraca.
Perkos2 Posted Thursday at 09:12 AM Posted Thursday at 09:12 AM 23 minutes ago, Amigo21 said: Utakmica je meni licno bila dosadna, Vojvodina uzasna i mislim da su oni veci krivci za dosadu nego mi. Misljenja sam da bi nas recimo TSC napao posle naseg gola a ovi ni da pokusaju da nas napadnu. Firmasi podbacili sa brojsnoscu mnogo ih je vise bilo prosle godine u Loznici. Sto se tice topovskog udara u kaznenom, maloumni postupak nekog pojedinca da li je drogiran, pijan ko zna. I to ne moze da se spreci, posle toga se Panic sa megafona drao i rekao taj koji je to bacio j.. mamu, familiju i td ali to je i sve sto tribina moze da uradi ne moze da se spreci takve stvari. Pre 10ak godina vatrogasac je ispred Severa na Marakani ostao bez tri prsta jer nesretni covek nije znao da u ruci drzi udrac i ekspolidirao je. Tako da topovski udar ako pukne u visini glave moze i da ubije coveka pa sada zamislite kakav je debil juce to bacio na teren izmedju igraca. može tribina da pronađe tog što je bacio topovski udar samo ako to želi a da li želi videćemo 1
TB Told Posted Thursday at 12:48 PM Posted Thursday at 12:48 PM 3 hours ago, Don Dusko said: Za sta se ovaj buni sad? Verovatno zato što nije nagrađen njegov čudesni oporavak pred utakmicu prilikom da zaigra u finalu kupa.
berti Posted Thursday at 01:17 PM Posted Thursday at 01:17 PM 4 hours ago, Perkos2 said: može tribina da pronađe tog što je bacio topovski udar samo ako to želi a da li želi videćemo Nema vremena za to, generalstab ima pametnija posla da po njihovom forumu objasnjava kakvo zlo su žuti i koliki su izdajnici 1
K.Dot Posted Thursday at 02:17 PM Posted Thursday at 02:17 PM Za sledeću sezonu imam samo jednu želju, da malo podmladimo i trkački osnažimo tim i da momci koji igraju ne biraju utakmice. Dobro to su već tri želje, nema veze.
Milko Miller Posted Thursday at 02:38 PM Posted Thursday at 02:38 PM Rodrigao prošao medicinski pregled. 2
Molina23 Posted Thursday at 05:52 PM Posted Thursday at 05:52 PM (edited) Medicinski pregled FK/KK CZ be lajk: Kako se osećaš, boli li te nešto? - Ne, okej sam, igrao sam par mečeva pre 6 meseci i stvarno nisam primetio da... U redu je, šta si bre usr'o jbt! Potpiši. Edited Thursday at 05:55 PM by Molina23
Ikac Posted Thursday at 07:43 PM Posted Thursday at 07:43 PM Da li se zna oko Kataija, Kange i Rodića da li ostaju? Iskreno nemam problem da se napravi jači rez, da se nađu kupci za Šerifa, Glazera, Šljivića, Luku Ilića ako mu brat konačno nabode ugovor u Rusiji. Čak i Anana bih prosledio ako dođe ponuda, nisam u ovim povremenim gledanjima video dovoljno kvaliteta za grupnu fazu LŠ, tj. mislim da treba startni bek i da vidimo da li mogu Avdić i Đurić. Radonjić je slobodan isto, Olajinku bih pustio ako i dalje može u Prag. Od ovih sa pozajmica Prucev, Puma, Kabić, Dalsio probati trajno rešiti se svih, Ado je povređen. Takođe, voleo bih da ostane Maksimović za još jednu grupnu fazu mada to je nerealno. Mislim i da je nerealno da se proda Milson posle ovakve sezone.golman - Seol, Veljković, štoper, levi bek - Krunić, Elšnik, Ivanić - desno krilo, Milson - Duarte. Guteša - pojačanje, Milosavljević/Đurić/Leković, Rodrigao, Avdić - pojačanje, Kanga - Jovanović, Kostov, pojačanje/Lučić/Katai - pojačanje/Sremčević. 1
Desiderius Posted Thursday at 08:24 PM Posted Thursday at 08:24 PM 40 minutes ago, Ikac said: Da li se zna oko Kataija, Kange i Rodića da li ostaju? Katai ima još godinu ugovora Kanga je upitan,još se vaga šta će sa njim Rodić ide,završio je sa nama
Miki28 Lakers in 5 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Sta pije kafana? Rodinjo odlazi konacno. Edited 15 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 1
božija noga Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Rodinjo odlazi konacno. Sa Kangom u paketu. 3 1
Milko Miller Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kod Rodića se već znalo, ali pozitivno sam iznenadjen odlukom oko Kange. Jednostavno pravi trenutak za odlazak, ide tačno kad treba. To i otvara prostor za dolazak dodatnog veznog igrača.
СтелаРоса Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo su ozbiljne odluke, konacno nesto dobro. Zao mi je zbog Rodica sto je malo ukaljao svoje ime pred kraj, otprilike od onog derbija kada je napravio penal pa sve dalje je bilo lose od njega i na terenu, a i van terena. Fizicki nespreman, ispovredjivan, setkao se neretko po terenu. Pre toga je stvarno bio za primer, pouzdan igrac, veliki doprinos u svim rezultatima, nekako nenametljiv i miran lik. Ali dobro, srecno dalje i hvala na svemu. Kanga luda glava, nikada nisam uspeo do kraja da ga zgotivim, ali jeste ostavio svoj pecat u prethodnih 10 godina i bio deo dobrih rezultata. Hvala i njemu i bice zanimljivo videti gde ce dalje. Dobrodoslica Brazilcu. Brine me sto ce nam po svemu sudeci stoperski tandem ciniti dva igraca koja su bila povredjena i nemaju kontinuitet prethodih godina. Svakako na ovakav roster ce biti pojacanja, a za koji domet videcemo.
Tunji Awojobi Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pa rekli su da traže još jednog štopera. Veljković i Rodrigao su obojica imali problema s povredama, prevelik je rizik oslanjati se samo na njih. Ako Kanga stvarno igra poslednju utakmicu, sramota bi bilo da ne bude bar 30,000 ljudi.
božija noga Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 18 minutes ago, Tunji Awojobi said: Pa rekli su da traže još jednog štopera Brdo imena. Bernarda iz Bohuma traži Keln. Mukudi iz AEK-a je takođe meta pišu mnogi. Ne sećam se ko se sve povezivao sa FKCZ. Pa i ovaj Vitrih iz Šturma se pominjao.
Мџе Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, СтелаРоса said: otprilike od onog derbija kada je napravio penal pa sve dalje je bilo lose od njega i na terenu, a i van terena. Fizicki nespreman, ispovredjivan, setkao se neretko po terenu. Pre toga je stvarno bio za primer, pouzdan igrac, veliki doprinos u svim rezultatima, nekako nenametljiv i miran lik. Pa sada, imao je slabih partija u jačim utakmicama.
СтелаРоса Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa dobro, nisam ni rekao da je uvek bio najbolji igrac, ali godinama je bio prvi bek (cesto i jedina opcija na poziciji) i uglavnom igrao dobro. Odradio je tih par godina odlicno. 1
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sta pije kafana? Rodinjo odlazi konacno.
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ja i dalje ne verujem da će rodić da ide. I kad ode imam takav osećaj da će odnekud da se pojavi. Covek koji je na osnovu prve dve sezone jahao narednih pet . Iskasapio tim kad god mu se ukazala šansa, što penalima, crvenim kartonima, što kardinalnim greškama, ovako iz glave Milan , Rendzers, Olimpijakos u Atini , derbi, i to sve mecevi nokaut faze. Hronično umoran, usporen, jednostavno sinonim za nerad. Slizao se sa terzicem, propuštao pripreme, a onda naprasno uskakao u prvi tim sa sve spremom za 15 minuta fudbala. Da je bio fer prema sebi i klubu , otišao bi još pre dve sezone, ne bi sebi dozvoljavao da se sroza na ovaj nivo amaterizma, da ga razvlače livadari jelen lige. Umešan i na van fudbalske afere sa terzicem i sinovima, ušao u posao gradnje sa doticnima, a ostaće upamćen po onom sramotnom derbiju kod bahara , gde je on najsumnjiviji za prljav posao nakon čega je bahar dobio otkaz. Edited 12 hours ago by No name
Recommended Posts