Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Rano je reći jer je tek dve utakmice odigrao na desnoj strani s tim što se protiv Novog Pazara i nije nešto video a juče je malo bio bolji. On je dosta sam kriv zbog pada forme jer mu se igra previše bazirala na 1na1 i kako je imao problema sa prodorima tako je padao u formi.

• Like 1
Posted

Utakmica je meni licno bila dosadna, Vojvodina uzasna i mislim da su oni veci krivci za dosadu nego mi. Misljenja sam da bi nas recimo TSC napao posle naseg gola a ovi ni da pokusaju da nas napadnu. Firmasi podbacili sa brojsnoscu mnogo ih je vise bilo prosle godine u Loznici. Sto se tice topovskog udara u kaznenom, maloumni postupak nekog pojedinca da li je drogiran, pijan ko zna. I to ne moze da se spreci, posle toga se Panic sa megafona drao i rekao taj koji je to bacio j.. mamu, familiju i td ali to je i sve sto tribina moze da uradi ne moze da se spreci takve stvari. Pre 10ak godina vatrogasac je ispred Severa na Marakani ostao bez tri prsta jer nesretni covek nije znao da u ruci drzi udrac i ekspolidirao je. Tako da topovski udar ako pukne u visini glave moze i da ubije coveka pa sada zamislite kakav je debil juce to bacio na teren izmedju igraca. 

Posted
23 minutes ago, Amigo21 said:

Utakmica je meni licno bila dosadna, Vojvodina uzasna i mislim da su oni veci krivci za dosadu nego mi. Misljenja sam da bi nas recimo TSC napao posle naseg gola a ovi ni da pokusaju da nas napadnu. Firmasi podbacili sa brojsnoscu mnogo ih je vise bilo prosle godine u Loznici. Sto se tice topovskog udara u kaznenom, maloumni postupak nekog pojedinca da li je drogiran, pijan ko zna. I to ne moze da se spreci, posle toga se Panic sa megafona drao i rekao taj koji je to bacio j.. mamu, familiju i td ali to je i sve sto tribina moze da uradi ne moze da se spreci takve stvari. Pre 10ak godina vatrogasac je ispred Severa na Marakani ostao bez tri prsta jer nesretni covek nije znao da u ruci drzi udrac i ekspolidirao je. Tako da topovski udar ako pukne u visini glave moze i da ubije coveka pa sada zamislite kakav je debil juce to bacio na teren izmedju igraca. 

može tribina da pronađe tog što je bacio topovski udar samo ako to želi a da li želi videćemo 

Posted
3 hours ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.8f2ea4009aeefe677deb9d569d44f771.png

Za sta se ovaj buni sad?

Verovatno zato što nije nagrađen njegov čudesni oporavak pred utakmicu prilikom da zaigra u finalu kupa. 

Posted
4 hours ago, Perkos2 said:

može tribina da pronađe tog što je bacio topovski udar samo ako to želi a da li želi videćemo 

Nema vremena za to, generalstab ima pametnija posla da po njihovom forumu objasnjava kakvo zlo su žuti i koliki su izdajnici

Posted

Za sledeću sezonu imam samo jednu želju, da malo podmladimo i trkački osnažimo tim i da momci koji igraju ne biraju utakmice. Dobro to su već tri želje, nema veze. 

Posted (edited)

Medicinski pregled FK/KK CZ be lajk:

Kako se osećaš, boli li te nešto? 

- Ne, okej sam, igrao sam par mečeva pre 6 meseci i stvarno nisam primetio da... 

U redu je, šta si bre usr'o jbt! Potpiši. 

Edited by Molina23
Posted

Da li se zna oko Kataija, Kange i Rodića da li ostaju?

Iskreno nemam problem da se napravi jači rez, da se nađu kupci za Šerifa, Glazera, Šljivića, Luku Ilića ako mu brat konačno nabode ugovor u Rusiji. Čak i Anana bih prosledio ako dođe ponuda, nisam u ovim povremenim gledanjima video dovoljno kvaliteta za grupnu fazu LŠ, tj. mislim da treba startni bek i da vidimo da li mogu Avdić i Đurić.

Radonjić je slobodan isto, Olajinku bih pustio ako i dalje može u Prag. Od ovih sa pozajmica Prucev, Puma, Kabić, Dalsio probati trajno rešiti se svih, Ado je povređen.

Takođe, voleo bih da ostane Maksimović za još jednu grupnu fazu mada to je nerealno. Mislim i da je nerealno da se proda Milson posle ovakve sezone.

golman - Seol, Veljkovićštoper, levi bek - Krunić, Elšnik, Ivanić - desno krilo, Milson - Duarte.
Guteša - pojačanje, Milosavljević/Đurić/Leković, Rodrigao, Avdić - pojačanje, Kanga - Jovanović, Kostov, pojačanje/Lučić/Katai - pojačanje/Sremčević.

• Like 1
Posted
40 minutes ago, Ikac said:

Da li se zna oko Kataija, Kange i Rodića da li ostaju?

Katai ima još godinu ugovora
Kanga je upitan,još se vaga šta će sa njim
Rodić ide,završio je sa nama