Мџе Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Rano je reći jer je tek dve utakmice odigrao na desnoj strani s tim što se protiv Novog Pazara i nije nešto video a juče je malo bio bolji. On je dosta sam kriv zbog pada forme jer mu se igra previše bazirala na 1na1 i kako je imao problema sa prodorima tako je padao u formi. 1
Amigo21 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Utakmica je meni licno bila dosadna, Vojvodina uzasna i mislim da su oni veci krivci za dosadu nego mi. Misljenja sam da bi nas recimo TSC napao posle naseg gola a ovi ni da pokusaju da nas napadnu. Firmasi podbacili sa brojsnoscu mnogo ih je vise bilo prosle godine u Loznici. Sto se tice topovskog udara u kaznenom, maloumni postupak nekog pojedinca da li je drogiran, pijan ko zna. I to ne moze da se spreci, posle toga se Panic sa megafona drao i rekao taj koji je to bacio j.. mamu, familiju i td ali to je i sve sto tribina moze da uradi ne moze da se spreci takve stvari. Pre 10ak godina vatrogasac je ispred Severa na Marakani ostao bez tri prsta jer nesretni covek nije znao da u ruci drzi udrac i ekspolidirao je. Tako da topovski udar ako pukne u visini glave moze i da ubije coveka pa sada zamislite kakav je debil juce to bacio na teren izmedju igraca.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, Amigo21 said: Utakmica je meni licno bila dosadna, Vojvodina uzasna i mislim da su oni veci krivci za dosadu nego mi. Misljenja sam da bi nas recimo TSC napao posle naseg gola a ovi ni da pokusaju da nas napadnu. Firmasi podbacili sa brojsnoscu mnogo ih je vise bilo prosle godine u Loznici. Sto se tice topovskog udara u kaznenom, maloumni postupak nekog pojedinca da li je drogiran, pijan ko zna. I to ne moze da se spreci, posle toga se Panic sa megafona drao i rekao taj koji je to bacio j.. mamu, familiju i td ali to je i sve sto tribina moze da uradi ne moze da se spreci takve stvari. Pre 10ak godina vatrogasac je ispred Severa na Marakani ostao bez tri prsta jer nesretni covek nije znao da u ruci drzi udrac i ekspolidirao je. Tako da topovski udar ako pukne u visini glave moze i da ubije coveka pa sada zamislite kakav je debil juce to bacio na teren izmedju igraca. može tribina da pronađe tog što je bacio topovski udar samo ako to želi a da li želi videćemo
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Don Dusko said: Za sta se ovaj buni sad? Verovatno zato što nije nagrađen njegov čudesni oporavak pred utakmicu prilikom da zaigra u finalu kupa.
berti Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 4 hours ago, Perkos2 said: može tribina da pronađe tog što je bacio topovski udar samo ako to želi a da li želi videćemo Nema vremena za to, generalstab ima pametnija posla da po njihovom forumu objasnjava kakvo zlo su žuti i koliki su izdajnici
Recommended Posts