Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

On je slobodan igrač od zimskog prelaznog roka. Zenit ga je proprilično zajebao jer mu je raskinuo ugovor kada su prelazni rokovi svugde bili zatvoreni. Inače poslednji put je ozbiljan fudbal igrao u sezoni 22/23. Iskreno se nadam da je patka. 

Posted

Mukudi je imao ocajnu polusezonu, spor igrac sa slabom igrom nogom jedino sto je visok, fizicki jak i dominantan u skoku. Na zemlji je ocajan, markiranje i pokrivanje saigraca su mu bas slaba strana. U najbolju ruku treci stoper ali cemu onda skup transfer i velika plata.

Pogledajte golove koje je AEK primao, kod svih je lose regovao (da ne pricamo za drugi gol). On je igrac sa brojem 2.

https://www.olympiacos.org/en/videoitem/highlights-olympiacos-aek-6-0/

• Like 2
Posted

I jedan i drugi su van forme, s tim što je Rodrigao bio ozbiljan igrač i tandem sa Lovrenom. Čovek uopšte ne igra fudbal dugo vremena i sada je mesecima bez treninga i treba da sa Veljkovićem da se uigra koji je propustio dobar deo sezone zbog povreda. Potop bukvalno.

Posted

Znači plan je da se molimo višim silama da Veljković/Rodrigao ne budu povređeni i još budu u dobroj formi i da jedan od njih igra sa pojačanjem koje bi trebalo da može odmah da bude lider odbrane. A ako ne bude nijedan od njih dvojice mogao Milosavljević se stavlja u izlog.

Što se tiče Anana ja zapravo nemam problem da ode, pošto to što on igra mislim da može Avdić, a nama svakako treba startni levi bek sa iskustvom i boljom defanzivom.

Posted

Ako hoćemo da vratimo Bukarija, ja sam prvi put nakon dosta dugo vremena, što se ono kaže, na istoj talasnoj dužini sa menadžmentom.

Posted

Bukari je igrao u svakoj utakmici u ovoj novoj kalendarskoj sezoni. Da je ispao iz rotacije možda bi i zvučalo ozbiljno ali ovako sumnjam da on želi da se vrati ili da ovi žele da ga puste za mali novac.

• Like 2