Guru Posted February 8 Share Posted February 8 Na klupi Šljivić, Kanga, Katai, Silas, Duarte, Rodić, Stojković, Radonjić, Prutsev i Glazer, opet nema nijednog štopera. A prelazni rok traje još 6 dana i koliko sam ispratio niko se više ni ne pominje, znači igramo prolećni deo ovako jer nam se može... A i što bi sada uigravali recimo zadnju liniju kada možemo lepo da sačekamo leto i onda dovedemo 2-3 igrača koji će normalno odmah da kliknu, jer tako to funkcioniše u fudbalu. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 8 Share Posted February 8 Ja ne mogu da skontam da li je ovaj Milson obična transfer prevara ili jednostavno mu ne ide u Zvezdi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted February 8 Share Posted February 8 Rade je jako lepo otvorio utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 8 Share Posted February 8 Stvarno ne shvatam ove improvizacije, pogotovo na krilnim pozicijama, gde imaš X igrača, ali ti iz nekog razloga na krilo staviš Luku Ilica, koji dokazano nema sta da ponudi na toj poziciji ni ti mu je to primarna pozicija. Videli smo vec tu "akrobaciju" u Bodeu u Norveškoj, koja naravno nije uspela. Ali što bi bilo nesto logično da na krilo staviš krilo, kad možeš da filozofiras i staviš desno čoveka koji koristi levu nogu, koji nema brzinu ni probojnost za tu poziciju, koji konstantno skuplja u napadu, ulazi u sredinu, umesto da širi napad . Ah taktika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 8 Share Posted February 8 Za vojsku spreman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 8 Share Posted February 8 Ovo je penal i žuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 8 Share Posted February 8 Pored ostalog i zbog ovakvih situcija Milojević ceni Šerifa. Sam je izvršio pritisak od centra do šesnaesterca na dva igrača i golmana i osvojio loptu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted February 8 Share Posted February 8 4 minutes ago, No name said: Stvarno ne shvatam ove improvizacije, pogotovo na krilnim pozicijama, gde imaš X igrača, ali ti iz nekog razloga na krilo staviš Luku Ilica, koji dokazano nema sta da ponudi na toj poziciji ni ti mu je to primarna pozicija. Videli smo vec tu "akrobaciju" u Bodeu u Norveškoj, koja naravno nije uspela. Ali što bi bilo nesto logično da na krilo staviš krilo, kad možeš da filozofiras i staviš desno čoveka koji koristi levu nogu, koji nema brzinu ni probojnost za tu poziciju, koji konstantno skuplja u napadu, ulazi u sredinu, umesto da širi napad . Ah taktika.. To ima smisla ako ti je cilj da otvoriš prostor za prodornog beka i onda ti treba krilo koje će da ulazi u unutrašnje koridore i odvlači igrače. Sa Seolom na beku, slažem sa tobom da nema mnogo smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 8 Share Posted February 8 Čigrica je Milson, meni on baš zabavan igračić, majstor na petoparcu tm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 8 Share Posted February 8 Čini mi se da je Šerif popravio tehniku u odnosu na ranije. Sada je dosta sigurniji u prijemu lopte i predaji iste. Drago mi je da je postigao gol. Stvarno se svaki meč bori lavovski, prosto ne bira utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 8 Share Posted February 8 Ne postoji dosadnija liga od ove i jasno je sto Zvezda ne dovodi stopera, jer jednostavno nema potrebe. Nebitno sto je odbrana renomea OFK Beograda, kad ni ishajpovani Radnicki koji navodno igra prelep fudbal ne moze da napravi ni polusansu. A odbrana im je taman takva da ce primiti dva ili tri komada minimum. Procvetace Seol desno. Vidi se da mu vise prija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 8 Share Posted February 8 26 minutes ago, Don Juan said: Ja ne mogu da skontam da li je ovaj Milson obična transfer prevara ili jednostavno mu ne ide u Zvezdi.. Meni on uvek medju boljima kad je na terenu. 55 minutes ago, Guru said: A prelazni rok traje još 6 dana i koliko sam ispratio niko se više ni ne pominje, znači igramo prolećni deo ovako jer nam se može... Pojavice se valjda uskoro Sandoval i oporaviti van Spajk pa cemo imati vise opcija, ali svakako je teski amaterizam da ostanes bez dva ozbiljna stopera a dovedes samo klinca iz Betisa B i reaktiviras ovu cepanicu Djurica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted February 8 Share Posted February 8 Zao mi je sto smo se ogresili o Prutseva, momak ima kvaliteta, a nikako da dobije sansu. Fer bi bilo da ga puste barem na pozajmicu, da ne cami na klupi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 8 Share Posted February 8 I Fedja, nit manjeg kurca, nit vece buke. Tradicionalno postaju jedna od najbezveznijih ekipa na Marakani, rang onog Tekstilca mucenog. Dobar Anan danas. Doduse odgovara mu to sto Radnicki ni ne pokusava da napadne ista, pa ne mora da brine o odbrani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 8 Share Posted February 8 1 hour ago, Don Juan said: Ja ne mogu da skontam da li je ovaj Milson obična transfer prevara ili jednostavno mu ne ide u Zvezdi.. Za moderisanje nespreman :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucevo Posted February 8 Share Posted February 8 Nemoguce da su obojica, i Djuric i Milosavljevic ovoliko spori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 8 Share Posted February 8 Djuric alibi stoper. Bezi od svake lopte i svake opasne situacije. Tanak je i Milosavljevic, ali makar se ne krije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 8 Share Posted February 8 Anan se namece bogami u ova dva meca Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucevo Posted February 8 Share Posted February 8 Do ljeta necemo imati ozbiljnu utakmicu, jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 8 Share Posted February 8 Jel realan Milson? Svaki sut mu je u golmana Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 8 Share Posted February 8 12 minutes ago, Markoss said: I Fedja, nit manjeg kurca, nit vece buke. Tradicionalno postaju jedna od najbezveznijih ekipa na Marakani, rang onog Tekstilca mucenog. Zbog te priče i ima ovakav tretman Radnički danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted February 8 Share Posted February 8 Ajmo da im damo deset komada.Zasluzili su to posle onoga u Mlanovcu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 8 Share Posted February 8 E ovako se rešava 1 na 1. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 8 Share Posted February 8 Ceka se Fedja Dudic da nam objasni da sudije guraju Zvezdu. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 8 Share Posted February 8 12 minutes ago, Markoss said: I Fedja, nit manjeg kurca, nit vece buke. Tradicionalno postaju jedna od najbezveznijih ekipa na Marakani, rang onog Tekstilca mucenog. Dobar Anan danas. Doduse odgovara mu to sto Radnicki ni ne pokusava da napadne ista, pa ne mora da brine o odbrani. Baš tako.. I ja sam pomislio kao možda nešto bude od njih i onda ih izbaci Mornar iz Evrope. A uvek protiv nas neko loženje, izjave, zato i treba da dobiju porciju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts