Don Juan Posted yesterday at 12:33 PM Share Posted yesterday at 12:33 PM 1 hour ago, Markoss said: onda smo stvarno najgora ekipa u LS. Druga najslabija, pošto od Slovana nismo 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted yesterday at 12:52 PM Share Posted yesterday at 12:52 PM Da li se mali Mimovic oporavio od povrede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted yesterday at 12:56 PM Share Posted yesterday at 12:56 PM Mi smo defakto druga najgora ekipa u LS, odmah posle Slovana, tu nema nikakve dileme. Stutgart je veliki favorit i u okrnjenom sastavu, ljudi imaju ozbiljan sistem i igraju odlicno. Odigrali su egal mec sa Realom, oducili od fudbala Juventus, uzeli bod u Leverkuzenu... Medjutim, i meni se nesto javlja da bi mogao bodic da se upise sutra. Verovatno ce nas potceniti posle ovih poslednjih tragikomicnih partija, a i navijaci su digli ruke od ove Vladanove vrece za udaranje, na stadion ce doci 35 hiljada ljudi koji ocekuju debakl. Unapred prezaljeni, bez ikakvog pritiska i uz malo srece, protiv protivnika koji ipak nije azdaja, mozda iznenadimo i iskilavimo nekih 1-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted yesterday at 01:07 PM Share Posted yesterday at 01:07 PM 2 minutes ago, fradler said: Mi smo defakto druga najgora ekipa u LS, odmah posle Slovana, tu nema nikakve dileme. Stutgart je veliki favorit i u okrnjenom sastavu, ljudi imaju ozbiljan sistem i igraju odlicno. Odigrali su egal mec sa Realom, oducili od fudbala Juventus, uzeli bod u Leverkuzenu... Medjutim, i meni se nesto javlja da bi mogao bodic da se upise sutra. Verovatno ce nas potceniti posle ovih poslednjih tragikomicnih partija, a i navijaci su digli ruke od ove Vladanove vrece za udaranje, na stadion ce doci 35 hiljada ljudi koji ocekuju debakl. Unapred prezaljeni, bez ikakvog pritiska i uz malo srece, protiv protivnika koji ipak nije azdaja, mozda iznenadimo i iskilavimo nekih 1-1. Pozicijom na tabeli jesmo druga najgora, ali realno gledajuci imali smo bas tezak raspored. Igrali smo protiv dve ekipe iz lige petica na strani i protiv Barselone kuci. Tu se realno nisu mogli bodovi uzeti. Jedina utakmica koja je bila "laksa" jeste Benfika kuci i nismo lose tu izgledali. Pri tome ni jace ekipe ne upisuju bodove protiv Benfike, a ne mi koji imamo i 5 puta jeftiniji i neiskusniji sastav od njih. Mi smo iz 4 sesira dobili 2 najteze ekipe, protiv svih ostalih bi isli na 3 boda. Neuspjeh bi bio da smo dobili Seltik kuci, Sturm ili Slovan u gostima pa da ne uzmemo boda, a ne ovo sad jer prosto nije bilo realno da se bilo sta pobjedi. Ipak vjerujem da cemo sutra bas dobro odigrati, ako su se svi povrijedjeni oporavili, i da cemo namuciti Stutgart i uz malo srece sto da ne odnijeti sva 3 boda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted yesterday at 01:36 PM Share Posted yesterday at 01:36 PM (edited) 1 hour ago, Igor_ said: Bice laganih 1:3 - 0:3. Ne znam kad je Stutgart bio bolji od ovoga kad je sad nikad gori. Prosle sezone je bio dosta bolji. Edited yesterday at 01:38 PM by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 39 minutes ago, Markoss said: Prosle sezone je bio dosta bolji. Prosle sezone nisu igrali na dva fronta.. Oni su do sad svaki mec LS odigrali na zavidnom nivou, Real na 1:1 dobrih 15min nije znao kako da iznese loptu sa svoje polovine. Juventus su unistili, i desio im se taj "kiks" protiv Sparte gde su bili bolji ceo mec. Nadam se nekom bodu do kraja, ali deluje mi da je Stutgart prejak za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 3 hours ago, Igor_ said: Prosle sezone nisu igrali na dva fronta.. Oni su do sad svaki mec LS odigrali na zavidnom nivou, Real na 1:1 dobrih 15min nije znao kako da iznese loptu sa svoje polovine. Juventus su unistili, i desio im se taj "kiks" protiv Sparte gde su bili bolji ceo mec. Nadam se nekom bodu do kraja, ali deluje mi da je Stutgart prejak za nas. Isti taj Štutgart odmah nakon Reala, 1-1 sa Spartom, izgubio od Atalante. Zvezda je sabila Benfiku u II poluvremenu, Inter u prvom itd. Analizirati ekipe na osnovu seciranih delova mečeva je besmisleno. Imamo šansu protiv Štutgarta definitivno, i da nas ne potcene. Naročito ako se priključi neko od trojca Ivanić/Mimović/Bruno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Mozzart pise da Mimovic krece od pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Procena je da ce biti oko 45 000 ljudi sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo21 Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Meni je na prvom mestu nepravedno po broju bodova gledati ko je bolji kada klubovima kompjuterski zreb odredjuje sudbinu tj protivnike. Mislim da smo mi kvalitetnija ekipa od Slovana i Sturma a da bi se u dvomecu kidali sa Spartom,Dinamo Zg, Sahtjorom, Salzburgom, Jang Bojsom a mislim da bi mozda imali i neke sanse sa Gironom, Seltikom... Imate Lajpcing sa nula bodova pa cisto sumnjam da je Dinamo Zg bolja ekipa od Lajpcinga. Sem nas su se mnogi obrukali ove sezone u pojedinim utakmicama pogledajte danasnje rezultate Sparte, Jang bojsa, Salzburga... Mislim da je fudbal na globalnom nivou otisao u k. Prevelika je razlika izmedju bogatih i siromasnih... Sto se nas tice da li smo mogli bolje, mogli smo svakako jer uprava i nas trener su amaterski slockali ekipu pre svega mislim na odbranu a imali smo dodatni problem sa Glazerom koji je ili povredjen ili u losoj formi a rezervni golman Ilic se pokazao kao bas lose resenje. Sto se tice utakmice sutra mislim da imamo sanse ako mi povedemo 1:0 ako svabe povedu mislim da su nam sanse male... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ne očekujem ništa dobro večeras. Nemci igraju moderan fudbal, brz. Trče kao konji, igraju direktno. Mi smo fizički i taktički inferiorni u odnosu na svaki tim lige petice. Ali nisam zato ušao na temu. Gledam jutros izjavu Milojevića, pred meč. Nešto kao mi smo ušli u LŠ 4 puta a Partizan 2 puta. I sad, taman da napišem komentar tipa "Vladane, gledaj svoja posla", kad ono vidim jedno 60-70 bukvalno hatespeech komentara navijača Partizana, sa odvratnim uvredama upućenim njemu. Užasnut sam koliko je mržnje u ljudima. Ja nikad ne bih mogao onako besne komentare da pišem. Šta se desilo ljudima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Milojeviću je bolje da gleda sebe i svoj tim nego to što se raspricao po konferenciji. Bolje neka radi na sebi, da se usavršava,da proba da ispravlja svoje brljotine. Došlo mu iz dup.eta u glavu da stavi krilo na krilo ( milsona), posto je sve moguće rotacije uradio, izgleda da je napokon "ubo" sa startnim timom ako se ispostave predviđanja za večeras. Kondiciono mu je tim NULA. U prvenstvu ma koliko oni bilo loše, treba forsirati igrače da daju maksimum, a ne raditi suprotno , otaljavati posao, a onda na prvi veći napon u LS pucaju mišići, posle svakog duela ostaju na zemlji budu povredjeni. Doveli su mu X krilnih igrača i izgleda da se tek večeras setio da stavi Milsona i Silasa na krila. Znao je on levo da gurne Maksimovica ( Barselona), znao je Dalsia ( monako) , za Olajinku da ne govorimo. Ovaj momak Milson je žrtva milojevica i njegove ziheraske igre... Kad god je dobio priliku igrao je odlično. Protiv Bodea tamo svojim ulaskom promenio tok utakmice. Revanš ovde odigrao odlično, iznudio penal....protiv Benfike ušao I dao gol. Protiv Barselone ušao i dao gol... Spajic opet mora da igra. Zar nije logično staviti Djigu I Drkušica...ne, zašto logično, kad moze suprotno. Hvala bogu da se ovaj momak Mimovic vratio, neka igra koliko može, samo da ne gledam onu ragu rodica. Posto se mister setio da ne tumba tim, možda i izvučemo nešto, ali samo ako odigramo kao protiv benfike. Koliko vidim i oni nisu kompletni, pa uz malo losiji njihov dan, možda dodjemo do nekog boda,toliko da ne bude samo revija do kraja LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Gutesa Mimovic Djiga Spajic Seol Krunic Elsnik Silas Maksimovic Milson Endiaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Otkud sad odjednom da igra Mimović? Do pre par dana bilo bez njega i Glazera sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago očito novi medicinski centar čini čuda šta je sa golmanom Ilićem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Da li mozemo da se nadamo necemu sa trecim golmanom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Gutesa je odlično branio na pripremama u Rusiji, pokazao potencijal, ko je pratio detaljnije mogao je da ga zapazi.... zašto je odjednom sklonjen i postavljen Ilić to samo zna uprava. Ovu zadnju što je branio protiv OFK bilo je sasvim dobro. Moje mišljenje je da ne može biti slabiji od Ilica a da mu je plafon mnogo viši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Milijas je zlocin koji traje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 58 minutes ago, Perkos2 said: očito novi medicinski centar čini čuda šta je sa golmanom Ilićem? Ilić ako se sećam se povredio protiv Monaka i bio je pod upitnikom. Ali kako je branio do sada ne verujem da je Guteša neki downgrade. Očekivao sam više od njega. Svakako nadam se da bismo mogli da vidimo Glazera u nekoj od poslednje 3 utakmice. 3 minutes ago, Markoss said: Milijas je zlocin koji traje. https://strims.in/CrvenazvezdaU19VfBStuttgartU19.php Ko hoće gleda na poslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 59 minutes ago Share Posted 59 minutes ago Guteša nije lošiji od Ilića što i nije teško jer ni ja nisam lošiji od Ilića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 19 minutes ago, Bad said: Guteša nije lošiji od Ilića što i nije teško jer ni ja nisam lošiji od Ilića. što su onda forsirali Ilića ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago Upadnem na B92 da vidim rezultat klinaca, tamo naslov ZVEZDA STAVILA ŠVABE U NEZGODAN POLOŽAJ. Ja sav srećan upadam kad ono 0-1. HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted 29 minutes ago Share Posted 29 minutes ago Mali Kostov je baš dobar igrač. Jako zrelo igra za svoje godine,a uvek sa loptom u nogama bira prava rešenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 23 minutes ago Share Posted 23 minutes ago Kostov igračina, nevezano za golčinu. Veliki talenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted 12 minutes ago Share Posted 12 minutes ago 26 minutes ago, Perkos2 said: što su onda forsirali Ilića ? Pa zato sto nam trener nema hrabrosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts