Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

4 minutes ago, Markoss said:

Klasa.

Zato Rade kao Poletanovicev blizanac. 

Nista bolji nije ni Elšnik. Izvikan igrač, kukalo se za njim kao da je mesi. Spor, trom, ovakva asistencija misaona imenica. Covek doslovno ni ti smrdi ni tu miriše što bi se reklo. On je tu, smuca se po po terenu, i nista vise.

Edited by No name

Krunić Rade je prevara veka.

Nisu ludi ovi Turci sto su ga davali džabe samo da se ratosiljaju vezare.

Sa dva igrača manje(Krunić,Rodić) vodimo 3-0.Golovi iz prekida,igra goli K ,ne možemo pasom ni protiv Vojvodine da iznesemo loptu ,nego vrati golmanu a on na palac.

Treba dati neku dobru lovu Barsi da ne oborimo Dinamov rekord od 9 golova u mreži.Nego da stanu na nekih 5 komada.

Šta ovaj Milojević sa njima radi na treningu pojma nemam.Igra je jalova,spora,statična...nula.

I Pop je za ovog Ilića Kasiljas lično 

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1

Nekih mojih par utisaka:

- Ne mogu više da gledam Kangu i njegove duge lopte. Prošla je samo jedna za Milsona u 35. minutu a ostale su bile neprecizne i užasno usporavaju igru.

- Milson i dalje ne može nikoga da prodje 1na1 i njegove igre su sve gore.

- Najviše me brine Silas kao igrač sa najvećom reputacijom. On retko dobija lopte u prazno ili neke izgradjene akcije gde može da odigra izolaciju sa bekom kao Milson. Baš mi smeta njegovi loše korišćenje taktički.

- Lalatović je odradio dobar skauting na Šerifu. Sičenje i Crnomarković igraju dosta agresivno nad njim i to daje rezultate. Ili gubi loptu ili ga oteraju od gola ili dobije faul van zone opasnosti. Doduše imao je jedan lep pas u 28. minutu.

- Ðiga je odigrao odličnu prvo poluvreme i defanzivno i ofanzivno. Ništa lepše u fudbalu nego štoper koji ima igru sa nogom. Moj omiljeni fudbaler Zvezde.

spacer.png

• Like 1

Krunic je stvarno neprijatno los za igraca te karijere i reputacije, a stravicno los ako se stavi u kontekst zamene za Hvanga. Decko jedva da odskace od prosecnog superligaskog veznjaka, kao nekog Causica da gledam...

Lepotica Makse, ovaj gol mu je podigao cenu bar za milionce. Rezultat previsok, srecom oni ocajno brane prekide. Zabunkerisao se Lalat, kontrolisemo igru, ali sporo i bezidejno to izgleda kad stignemo na 20-25 metara od gola, uglavnom lopta jalovo kruzi ili ide unazad.

Nisam siguran da su Milson i pogotovo Silas bolji igraci od Serija, a siguran sam da su pet puta vise placeni...

Pominju se ovde kvaliteti najskupljih pojacanja, a da li se razmisli o tome kako se postavlja igra i da li su ti igraci pravilno ukljuceni u pripremu taktike i mogu li u istoj da se snadju...

Kod Silasa i Milsona jasno je da su dovedeni da bi se reklo da su to skupa pojacanja, vredna Ls i strasnih predispozicija, nije se mislilo o pravom igrackom doprinuso i tome sta oni treba da budu na terenu, bez obzira na mec koji igraju.

Ovde se vidi i "pecat" trenera koji nije za nivo fudbala koji jaki evro mecevi diktiraju. Domace livade su beskorisne i samo odmazu Zvezdi, a i tu se nadje po neka ekipa poput Vose koja ofanzivno pokaze sve manjkavosti "sistema".

• Like 1
  • Thanks 1

9 minutes ago, fradler said:

Silas :classic_biggrin:

Nekako smo uspeli da pronadjemo tehnicki slabijeg igraca od Olajinke, sto je baas komplikovan task.

Silas je sve samo nije tehnicki slab. 

Od njega nismo videli tu brzinu, ali tehnicki je sasvim okej. 

• Like 2

Prucev levo ,Ilić desno pored zilion krila u rosteru ovo je sjajno.

I Miloje po starom ,na 3-0 uvodi mlade snage da osete teren i da se promovišu (Katai).

Doveo si kamion pojačanja,u rosteru ih preko 30 a tebi u 24/25 sezoni plešu Rodić-Kanga-Katai.

Stvarno ja ne mogu da svatim pedantnog stručnjaka na klupi.

Sve u svemu,igra je sranje da se gore ne izrazim.

Menjaj bre više ovog Kangu *ebo te on više!!!

Jedino što je dobro uradio je da je isterao napolje ovog cirkuzanta posle par minuta sa brojem 49 koji je ušao i krenuo da se zajebava.

Edit. Ali je povreda onda sam pogrešio,ali je ušao opušteno sa bolom u preponama.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1

5 minutes ago, Igor_ said:

Silas je sve samo nije tehnicki slab. 

Od njega nismo videli tu brzinu, ali tehnicki je sasvim okej. 

Samo danas je u dva navrata uspeo da promasi loptu.

To su mu i navijaci Stutgarta isticali kao najvecu manu, tehnicko-takticku sirovost...

3 minutes ago, Markoss said:

Nagradio Milojevic malog Sremcevica za dva gola iz proslog kola time sto ce da igra za Graficar ovaj vikend. Sad ce Elsnik na spica malo. 

O tome sam hteo da pišem po završetku utakmice takodje.

Evo ako provedemo 7-0 do 89 min.mozda udje i mali Šljivić.

Stvarno jedva čekam da mi vidim ledja.

Edited by Zadnji vezni

1996 Zvezda je u BG nadigrala Barselonu koja je bila mnogo bolje od ove sada. Nema razloga da opet ne ocekujemo barem bod.

Odbrana u drugom poluvremenu danas govri nam da je rekord Dinama u opasnosti

S obziron da smo u Monaku frcevito branili 1:4 u BG mozemo ocekivati svasta

Edited by tsva