atmsfr lnČ Posted September 27 Share Posted September 27 5 hours ago, Volter said: Ovi izgleda nemaju igrača koji nije igrao u Zvezdi. Nemaju a opet su nas namucili vise od ovih sto nas ''mrze'' 4 hours ago, Miki28 Teoljub said: Jesmo dali neki iz kornera?😀 jesmo prvi gol 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 28 Share Posted September 28 Timi Elšnik ispunio obećanje i ugostio malog Simona pred duel sa Železničarem! ❤️ 9 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 28 Share Posted September 28 15 hours ago, duško matić said: Baš mi se sviđa Prucev, dosta je konkretan i ima ga svuda, drago mi je da dobija minute. Maksimovića očekujem bar poluvreme na Meaci. Iznenadjujuce dobar, bas pozitivan utisak. Da li su nam onda bili potrebni Milson, Puma, Olanjinka, i sva ona krila prethosnih sezona kad smo ovakvog decka imali a nismo mu davali sansu, vec ga slali u Sloveniju ili drzali na klupi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 28 Share Posted September 28 15 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 28 Share Posted September 28 Jel ovo istina ili neko samo mašta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 28 Share Posted September 28 8 minutes ago, Čvarkov said: Timi Elšnik ispunio obećanje i ugostio malog Simona pred duel sa Železničarem! ❤️ Čvarkov lepsi poyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 28 Share Posted September 28 3 minutes ago, Урош19 said: Jel ovo istina ili neko samo mašta? Istina, prelep je narucujem i za komsinicu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 28 Share Posted September 28 Kaze Magistar ekonomije da drzavi ne dugujemo nista vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 28 Share Posted September 28 16 hours ago, duško matić said: Baš mi se sviđa Prucev, dosta je konkretan i ima ga svuda, drago mi je da dobija minute. Maksimovića očekujem bar poluvreme na Meaci. Na Prucevu se vidi ozbiljan napredak usled proslogodisnje pozajmice i protagonizma u Celju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted September 28 Share Posted September 28 21 minutes ago, Knipex said: @Don Juan Elem, moja prva utakmica na Marakani je bila 20.03.1988. Imao sam 11 godina. Crvena Zvezda - Radnički Niš i pobeda 4:2. Bili smo na istoku. Pamtim samo da su gosti imali plave dresove i da je Piksi dao gol glavom tako što ga je lopta pogodila u nos pa je trljao isti narednih 5 minuta Pamtim još da je bilo hladno na stadionu iako je sunce sijalo. Smrzla mi se stopala. Tada sam nosio adidas univerzal jer je ćale bio rukometaš i to je bila najbolja patika za koju je on znao. Neverovatno. To je ista prva utakmica na Marakani na kojoj sam i ja bio. Napisao sam u mom ranijem postu samo da je bilo proleće 1988. i Zapad. Tako da smo bili jedan drugom prekoputa 🙂 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 28 Share Posted September 28 (edited) Ja sam nesto mladji od vas pa mi je prva utakmica Zvezda-Ren 2011. godine. Pun stadion, koreografija preko celog stadiona i fantasticna atmosfera. Fudbal koji smo igrali pod Robijem je nesto sto cu zauvek pamtiti i zeleti da opet vidim. Tih prvih 20-30 minuta presinga i napadanja Francuza koji ne znaju gde udaraju, prave penal rukom, 1:0 Kadu, a onda Kaludjerovic daje drugi gol gde bi se stadion srusio da nije bio ofsajd. Negde pred kraj poluvremena primamo gol za 1:1 i raspadamo se, na kraju gubimo 1:2 ali se sa utakmice kao klinac vracam ponosan. Edited September 28 by СтелаРоса 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted September 28 Share Posted September 28 (edited) Uf, Ren nas je u tom dvomeču razbio trčanjem i brzinom. Činilo mi se ko da lete u odnosu na naše. Jesmo ono beše dobro pukli u gostima? Edited September 28 by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 28 Share Posted September 28 Najjača utakmica je bila protiv Ventspilsa kad smo dali 6 ili 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 28 Share Posted September 28 14 minutes ago, pentatonik said: Uf, Ren nas je u tom dvomeču razbio trčanjem i brzinom. Činilo mi se ko da lete u odnosu na naše. Jesmo ono beše dobro pukli u gostima? Ma da, bilo je 4:0 u gostima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted September 29 Share Posted September 29 Bice zanimljivo videti koga planiraju umesto Ivanica na ofanzivnom delu. Vrlo verovatno će to biti Ilic ili Maksimovic...L.Ilic apsolutno nema potreban kvalitet da bi igrao, što dokazuju i partije koje pruža kada dobije priliku da igra. Mali Maksimovic je iskočio neočekivano...otvorila se pozicija bonusa, dobio je priliku i iskoristio. Verovatno ce on uz Elsnika i Krunica , činiti sredinu. Kad se pogleda malo dalje , mi ne bi smeli da se oslanjamo previše na Ivanica ( drugi deo sezone) . Momak je sklon povredama, vrlo često odsustvuje. Posle finala kupa on se povredio, dobar deo priprema preskočio, sad ponovo povreda. Ranije tek da ne govorimo koliko je puta izostajao i vukao povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 30 Share Posted September 30 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 30 Author Share Posted September 30 Milosavljevica drzati na dvojnu registraciju, ali ne sa Graficarem vec sa KK Crvena zvezda 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 30 Share Posted September 30 Sastav za sutra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted September 30 Share Posted September 30 I like it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted September 30 Share Posted September 30 (edited) Sa trojkom koji čine Aćerbi, Bisaka i Bastoni, koji su specijalisti za duele (pogotovu one vazdušne), nisam siguran koliko će Šerif tu značiti. Igraju sa tri štopera i verujem da će im krilni bekovi stalno biti napred (pogotovo Dimarko) tako da će naša krila biti ključna za naš napad. Zbog toga bih više voleo Bruna da se spušta dole i pomaže u tranziciji kada se za to ukaže prilika. I možda konačno proigra Silasa, da vidimo njegovu brzinu na delu. Edit: I da zbog Dimarka možda ne bi bilo loše zameniti strane Olajinki i Silasu tako da Piter bude njegov čuvar. Edited September 30 by Мџе 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 30 Share Posted September 30 Sto se tice prvih utakmica sa ocem/dedom na stadionu splitovao sam postove na ovu temu: Nadam se da se @Don Juan nece ljutiti. :)) 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted September 30 Share Posted September 30 Zanimljiva konferencija Miloja. Rekao da je imao prilike da prisustvuje treninzima Piolija kada je ovaj bio u Bolonji i da je za sistem potrebno vreme i stalna dopunska selekcija. Tu je spomuo i primer Leverkuzena. Pozitivno me iznenadio, baš je zvučao kao moderan trener. Najžalosnije je što je to usledilo nakon pitanja italijanskih novinara, ovi naši vrte neke puškice sa deset pitanja i ne odustaju od toga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 30 Share Posted September 30 31 minutes ago, Don Dusko said: Sto se tice prvih utakmica sa ocem/dedom na stadionu splitovao sam postove na ovu temu: Nadam se da se @Don Juan nece ljutiti. :)) Imaš piće od mene 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 30 Share Posted September 30 Mene jako zanima kako ce Krunic odigrati,samo da mu se ne ponove slicne greske(ne ocekujem puno od njega sutra) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 30 Share Posted September 30 2 hours ago, Nini3112 said: Mene jako zanima kako ce Krunic odigrati,samo da mu se ne ponove slicne greske(ne ocekujem puno od njega sutra) Meni je kod Krunica do sada sve na dobrom nivou, samo je bas problematicno sto predugo drzi loptu. To protiv Partizana na primer nije imalo posledice zbog skromnog kvaluteta protivnika, ali protiv Benfike je vec bila druga priča. Iskreno rečeno nisam to očekivao od igrača ko je skoro deset godina igrao u Italiji. Nadam se da je to samo posledica nepoznavanje tima i da će toga biti sve manje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts