Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Milojević bi već sad od tekstilca morao da izvede najaci tim i da ne rotira. Ja ne znam kada misli da se uigramo. Ajde da kombinuje na pripremama,  ali je već od 1 -og kola morao imati startni tim ili najjači tim u tom trenutku na terenu. 

Neki igrači koji nisu bili u prvom planu na pripremama,  koji nisu igrali u Rusiji sada kolo vode.  Oni što su igrali , sede na klupi.

Duarte

Milson      Ivanić.        Jovanović 

Hvang  Elsnik

Seol.    Djiga  Stojić      Mijailović 

Glazer ( Gutesa) 

Po meni ovo je naš najaci sastav. Spajic mi ne bi igrao jer je izbegao pripreme.

I jos nesto....ne znam odakle se stvori na golu Ilić? Pa ovaj mali Gutesa je branio vrhunski protiv zenita i taljaresa, I nije mi jasno zašto ga je sklonio odjednom u prvenstvu kada vec nema Glazera. Odakle ovaj covek izvlači igrace da mi je znati...Još samo da se odnekud pojavi Velja Nikolić...ali to je tako kada ti napune magacin sa 30 + igrača a ti samo daješ "sansu"...

Nakrcali su kamion igraca istog ili sličnog kvaliteta, bez da iko odskače kvalitetom. I sad kad ih rotiraš,  nije šija nego vrat.

• Like 6

12 minutes ago, Perkos2 said:

ne izvlači ih Miloje nego doktor a Miloje samo sluša šta mu se kaže i "osvaja" domaće titule

jel to sad počeo, ili se oni prolazi od prvog kola kvalifikacija u LE i LŠ ne računaju? Teška priča da se od njega napravi diletant, bar kod mnogih.

• Like 1

37 minutes ago, Stanko1997 said:

jel to sad počeo, ili se oni prolazi od prvog kola kvalifikacija u LE i LŠ ne računaju? Teška priča da se od njega napravi diletant, bar kod mnogih.

nije miloje pao sa kruške pa ne zna kako funkcioniše kod doktora, trenerski je posao vrlo zajeban, i mnogo veći treneri od miloja dolazili su u fazu da budu diletanti

uspesi u ovom "takmičenju" u Srbiji ne bi za nikog trebalo da budu merilo 

2 minutes ago, CuaTheTime said:

Da Miloje radi po Terzi onda bi u prvih 11 video makar 6 mladih koje moze da proda

nikad nije ni bio plan da se proda 6 mladih, dovoljo je doktoru 2-3 igrača kao prošle godine mijatović i nedeljković

mora malo da se misli i o starijima i o matorcima da im ne padne rejting kod navijača 

Milojević radi preslikanu stvar sa timom i sastavom kao Bahar prošle godine u ovo vreme. Igrači ne znaju koju poziciju i u kojoj formaciji igraju. Zato i izgledamo kao raspuštena banda. A na ovaj način se najbrže gubi poverenje i tim kad igrači uvide da trener nema predstavu šta će i kako će dalje. 

Edited by Čočo
  • Like 1

Kakvo saopštenje majko mila. Koliko su samo stvari izgubile kurs, nekog iskrenog navijanja je ostalo u tragovima. Da ne znaš da se radi o navijačima nikad ne bi pomislio da su ljudi vezani za sport. Smešno da se ovo naziva ultras kulturom, da se pri svakom dešavanju u državi ti oglašavaš da objašnjavaš nešto. 

A pritom ti je tribina u velikom padu. Brojnost loša, zastave izgledaju očajno (još se fura ona River Plejt BBRS zastava i one dosadne sa ocilima manjih grupa), navijanje smešno u odnosu na prošle dane, pesme nepevljive, jedino je ostao taj vizuelni momenat. 

• Like 1

5 hours ago, berti said:

Delije umesto da uzmu za primer kako je to narod uradio u slučaju Rio Tinto, i dignu se protiv vlasti. Oni protestuju protiv naroda, jer im se ne sviđa kako su sebi posložili prioritete. Neverovatno.

• Like 4

Mene samo brine sto nama svi projektovani nosioci (Duarte, Puma, Milson, Dalsio, Ilic) igraju prvu sezonu u klubu, do prve utakmice nece imati 180 minuta zajednicke igra. Korejac nema sanse da udje u neku formu, lik kao da je izgubio rame a ne povrijedio ga, od Glazera ni traga ni glasa...Kontam da se necemo stici ni priblizno dobro posloziti u sledecih 20 dana.