Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, TB Told said:

Kao što i meni može biti nebitno šta ti vidiš, jer dokazano za sve kriviš strance dok idolizuješ domaće, pa si se tokom prošle sezone uglavnom bavio smišljanjem pogrdnih nadimaka za svakog stranog igrača. 

Za svakog stranog igraca?🤣🤣🤣🤣 Rokas alteticar u periodu kada nije ni htio pogledati kos nego cisto tu bio da istrci koji krug i odrzi fizicku spremu.😀 pa ti si stvarno show. Nego da se vratimo na temu, veterancine od 20tak do 32 godine? Komsliku sjebalo sezonu Andjusa, Jaramaz, Aleksa, Smajli i  Trifa

7 minutes ago, TB Told said:

Ne treba biti vidovit da se zna šta je posledica kad iskusni igrač sa 20+ minuta i dobrom zaleđinom u timu ostane bez minutažea, a kamoli više njih.  

Jedan dokaz za Dobrica, DeDu, Luku da su to sto ti pricas? Ae da si napisao za Nedu ili Kalinu i Tea pa da ti povjerujem ali ova 3? Hahahahahaha

7 minutes ago, TB Told said:

Zašto si izbegao odgovor na pitanje da li si zaboravio kad su se domaći igrači žalili Čoviću na položaj koji imaju kod Saše Obradovića, posle čega je smenjen?

Kad si to uopste i pitao? Pa da malo bolje znas situaciju onda bi i znao i odg na to pitanje. 

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Bukvalno tema necitljiva od Muke i Pradedovca, ali neko smislja nadimke za strance. Pa za Nejpira se nije pisalo nista tako odvratno i glupo a lik nam dobrim dijelom upropastio sezonu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ispada da nam je sa Dobricem tim mnogo gori,ja iskreno ne vidim kako. Trebao je Djurisic,izgleda da ce ostati u Nba/razvojna liga, trazen je igrac da se popuni roster, doveden reprezentativac koji najbolje partije moze da pruzi u ovom dresu,nije dosao kao zamjena za nekog sto je otisao vec dosao jer su svakako htjeli igraca na toj poziciji(dal je trebalo ili ne pitanje je al dobro). Dva dana se lomi glava,siri negativa,bukvalno kad pogledas oko nicega. Imamo covjece ekipu

Cmm jago teo

Canan neda laza

Kalina Gedraitis Dobric

(Blizu) Petrusev Daum Davidovac

Bolomboy Mitrovic Plavsic a nisu ni pocele pripreme i opet kukamo jbt oko jebenog potpisa Ognjena Dobrica. Respect braco, moze to jos crnje, produzite jos koji dan

  • Like 19
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

 

Kad si to uopste i pitao? Pa da malo bolje znas situaciju onda bi i znao i odg na to pitanje. 

Nismo u osnovnoj školi pa da se na pitanje odgovara tako što se prvo praviš da nisi video pitanje, pa da nakon toga sledi odgovor "ja znam nešto što ti ne znaš, ali neću da kažem".

Ali dobro, svako je rekao svoje, pa ćemo (ili bar ja) se nastaviti nekom drugom prilikom.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Brat od Korneta said:

Fascinantno mi je do koje mere se ne veruje u Sferopulosa

 

Ovo ti je prošlog leta bio catchphrase za Ivanovića, konstantno si to ponavljao i iščuđavao se, dok si pretprošlog leta imao modifikovanu varijantu za Vladu Joa sa davanjem šanse, polako, nemojmo prerano suditi... A poenta uopšte nije u tome da li forumaši veruju ili ne u aktuelnog trenera, nego u reagovanju na Tečin pattern ponašanja čiji rezultat je to da smo u prethodnih 5 sezona čak 4 puta menjali trenera pre nove godine (Tomić, Obradović, Jovanović, Ivanović). Stvaranje paralelnog rostera je početna faza i potpuno je prirodno da ljudi poučeni prethodnim iskustvom burnije reaguju kada to primete.

  • Like 43
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Don Dusko said:

Jebiga druze, pogledaj sta uradi u odbrani, a opet u 3 utakmici je bio medju najboljim poenterima na mecu.

 

Al dobro sad je meta Rokas, sutra ce biti meta Daum a prekosutra kad se zaboravi prosla sezona Joel.

Није поента напад на њега већ небулозе како Добрић није легитиман ЕЛ игрч и како је он "покидао" у финалу. Кад домаћи играч тако "покида" одмах му се спрем линч, као и овде што слушам небулозе и најодвратније подцењивање момака којим дугујемо све ове радости ових година и то све под маском бриге за буџет тима и потенцијалне минутаже истих. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Evo otisli su mu Punter, Nunnally, Leday, PJ, Kaminski, Ponitka. Za Cabolca i Smitha vidjecemo? 

I sta ti to govori? 

 

1 hour ago, TB Told said:

To nije moj narativ, već očigledno Obradovićev stav, tako da tvoji apsolutizmi nemaju baš neki značaj.

 

Zaboravio si kad su se domaći igrači žalili Čoviću na položaj koji imaju kod Saše Obradovića, posle čega je smenjen?

Nemoj biti bezobrazan. Editovao si post nakon mog odgovora i jos mi dodjes odje sa tim floskulama oko osnovne skole. 

 

Ne bih se vise sa tobom bakcao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Ako je tako, onda je diskusija zavrsena i nemojte da nastavljate. Rekli ste sta ste rekli. Samo cete se vrteti oko toga i zatrpavati temu.

 

Tako da kraj. Ako imate sta jos da dodate imate pp.

Edited by Don Dusko
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dropkick Murphys said:

Sledeći put mu bar ubodi poziciju koju igra. 

Да није плеј можда или крилни центар што је глумио ове сезоне неуспешно ваљда први пут у каријери? Позиције 2 и 3 су његове примарне не знам шта је спорно, осим његовог шута ове године који је требао да донесе са тих позиција.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Kao prvo treba prestati nazivati Dobrica, Davidovca i  Mitrovica El igracima jer su oni to samo u Zvezdi. 

 

Ovaj prvi, skretnicar u odbrani bez toliko velikog napadackog talenta da  bi zazmurili na to, cim je probao da igra El van Zvezde zavrsio je kao levo smetalo, izmedju kraja klupe i pocetka tribina. 

 

Drugi ne moze cak ni da prevari neki El klub. 

 

Treci je igrao El pre 10 godina van Zvezde i to kratak period. 

 

Prvo od tih lazi da se oslobodimo pa onda sve ostalo.

 

I sta ce sada mali Kostic???? 

 

Odrekli smo se El i  uzecemo Kosticu to 13-o mesto u timu samo zato da bi mogli u svinjariji protiv partizana da napravimo par slika gde Dobricevu glavu stavljamo na kobru.  

 

Od 10 centara smo dosli do 5 trojki.  Samo jednom da imamo izbalansiran tim, JEDNOM.

Edited by DejoLazaKalina
  • Like 4
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Guru said:

Ovo ti je prošlog leta bio catchphrase za Ivanovića, konstantno si to ponavljao i iščuđavao se, dok si pretprošlog leta imao modifikovanu varijantu za Vladu Joa sa davanjem šanse, polako, nemojmo prerano suditi...

 

Mislim da ne treba nikom prerano suditi (kao sto nije trebalo ni Radonji 2013. sto je vreme i pokazalo, cak delimicno i Alimpijevicu mada i dalje mislim da je ipak bilo prerano za njega i El al prosto budzet nam je bio toliko bedan da se imao neki bolji i skup trener onda recimo ne bi mogao dovesti nekog Rocestija pa ne bi imali ni 5 pobeda) a naravno da je ovde trademark nazovimo domace osnove foruma odnosno jednog dela istomisljenika da se uvek prerano sudi i uvek su najmracnije prognoze. Mrak je potpuno podjednak a realnost nije briga na koju se obaziru. Imali trenera pocetnika (Dovlu, Alimpija) i dosta tanak roster u tom trenutku, imali Duska koji je dobar trener i dosta jaci roster u tom trenutku nego prethodnog leta (na stranu gomile pehova sa istim) ili imali sad kontinuitet sa Sferom i imali jos znacajno jaci roster gde nam fakticki 1. petorka postaje 2. petorka a dovedeni su respektabilni igraci za startere. Mracenje je uvek podjednako nekako. Kapiram eventualno jedino neki f4 ne bi mracili tokom narednog leta al vec naredne sezone ako se to ne bi ponovilo opet bi mrak bio podjednak. Ko god bio trener, kakav god roster imali, ko god bio 3. opcija na nekoj poziciji.

 

Sto se tice Ivanovica po meni je tom trenutku zasluzio da mu se veruje, dobro nas je vodio u Evroligi sezonu pre te i izvukao je neki maksimum te sezone sa onim cim je raspolagao, isto smatram i za Sferopulosa.

 

Inace vise se ne iscudjavam, sad se uglavnom zabavljam i smejem. (u sebi, ne sa smajlijima)

 

8 minutes ago, Guru said:

A poenta uopšte nije u tome da li forumaši veruju ili ne u aktuelnog trenera, nego u reagovanju na Tečin pattern ponašanja čiji rezultat je to da smo u prethodnih 5 sezona čak 4 puta menjali trenera pre nove godine (Tomić, Obradović, Jovanović, Ivanović

 

Po meni je poenta u tome i po meni s nipodavstava Sferopulos svakom prognozom da nista od nas ove sezone, a posto si admin i citas sve, sijaset je takvih komentara ovih dana.

 

Sto se tice smene trenera tokom sezone, mislim da ne postoji scenario ove sezone da se smeni Sferopulos. Nisam voleo ni smenu SO (kad ga je dobar deo ljudi terao po internetima), nisam voleo ni smenu Duska i znas i sam da ga i dalje branim (a dobar deo je i njega terao i vredjao i nazivao repatim, kao sto su Radonju vredjali ovde i nazivali mazgizmom kao sto se i najsvezije Sferopulos vredjao masovno cele sezone i nazivao zalizanom prevarom, fikusom itd.). Na stranu sto se meni to ne svidja sa smenom trenera, ovo sto cu ti sada napisati vidim kao objektivno i verujem da se nece svideti ni tebi ni drugima, ali samo cu konstatovati cinjenicno stanje. Vec sam napisao da me za Tecu boli uvo ovako generalno i gomilu puta sam napisao da mi je teren i kosarka uvek na prvom mestu pa 10 mesta prazno pa sve ostalo. Iz mog ugla je deo ljudi promasio PDF jer ipak se ovaj zove kosarka, nista ne pisu o kosarci vec mahom o Teci, stvarima oko kluba, finansiranju i slicno. Postoje teme o politici i o stanju u drustvu. Ok je ponekad pisati o tome al deo ljudi samo o tome pise. No stranu na to sad, Tecina logika do sada je bila da mu je vredniji trofej Aba lige od top8 jer za tako nesto su realne sanse male sa budzetima do sada koje smo imali a vamo imamo uvek velike sanse za osvajanje. Iz njegove perspektive, smenio je SO i vratio Radonjica i on mu je doneo 3 trofeja. Smenio je Duska i doveo Sferopulosa i ovaj mu je doneo 3 trofeja. Jos se time potvrdjuje izjavama koje parafraziram da je procenjeno da bi Dusko teze dosao do trofeja jer je njemu fokus na Evroligi sto mu je potvrdilo razmisljanje da je bio sa Baskonijom 10. u ACB i da je veca verovatnoca da bi sa njim izgubili prednost domaceg terena kao sto je to bio slucaj prethodne sezone. Dakle ne pricam jer se meni ta logika svidja ili ne, samo konstatujem cinjenicno stanje. U svakom slucaju cvrsto verujem ma kako pocela naredna sezona da Sferopulos nece biti smenjen. U to bi cak smeo i zestoko da se kladim ali pricekacu jos sa ponudama do pocetka sezone. Kako mi je rekao drugi admin ne smem u ban nego u dobrovoljan neulazak na forum, smislicu vec nesto u ono u sta verujem i za sta sam spreman da podnesem neku virtuelnu zrtvu sto znaci da cvrsto verujem u to nesto sto cu da predlozim.

 

23 minutes ago, Guru said:

Stvaranje paralelnog rostera je početna faza i potpuno je prirodno da ljudi poučeni prethodnim iskustvom burnije reaguju kada to primete

 

Jedno je burnije argumentovano reagovanje, ovo sto recimo ti povremeno radis, sto mi je sasvim ok. A drugo je ovo da kazem zaglupljivanje bez ikakvih argumenata iz upisa sa tvrdnjama i procenama ala "gotovo je sve, gasi svetlo, motaj kablove, top16 nam ne gine, dabogda ispali iz El" i slicno i to ne doprinosi nicemu na ovom forumu i ne vidim svrhu takvih upisa. Kao sto sto imali dobrih odluka sa uredjivanjem ove teme i opomena i tema je generalno bolja nego prethodnih sezona, mozda ne bi bila losa ni opomena da se ne pisu identicni upisi i "fore" u nedogled i ne spamuje tema, jer niti je tu sta kvalitetno, niti kosarkaski, niti duhovito. "Top 16 here we come hehe" i tako bukvalno 100 takvih upisa. Bez zezanja mogu nadjem doslovno stotinu takvih upisa na taj fazon samo u prethodnih 10ak dana. Kao da citam drustvene mreze neke. Valjda ova tema treba da se razlikuje od toga.

 

Kad sam obuhvatio sve da dodam i ovo gde druge clanove foruma (pogotovo visegodisnje clanove forumasa poput Mikija) nazivaju botovima danas i slicno je po meni krajnje neumesno. 

 

Potpuno je jedno argumentovana kritika, strepnja i slicno i po meni je pozeljno pisati takve stvari jer time moze da se stvori neka zanimljiva i kvalitetna diskusija. Ono sto radis ti, Chaos i jos nekolicina ljudi a ovo sto se ovde uglavnom pise poslednjih par dana je nesto sasvim drugo gde se tema pretvara u neki whats up deciji grupni chat sa gomilom nebuloza.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Možda se Banchi predomisli u zadnji momenat i odluči da zadrži kninsku kobru.

 

Ne vjerujem da će se tako lako odreći startera druge reprezentacije svijeta.

 

  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 10
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Treba da se stidimo ove nase teme i dobrog dela pisanja ovde. Sa ovakvim pisanjem i razmisljanjem, na momente uhvatim sebe da razmisljam 'pa da, Covic nam je prava mera' ili 'a mozda treba da nas Zeljko nabije da se malo osvestimo. Pojedine odlicne postove - kosarkaske postove sa glavom i repom, prosto pojede masa repeticije, preterivanja, nerealnosti, prepucavanja, teskog offtopica... Pokusaji moderacije da zavede neki red su docekivani na noz. Ukazivanja prekaljanih forumasa da ovo ide nizbrdo su ignorisana. Ja ovu temu zaista ne mogu da citam, a kamoli da pisem na njoj. Mogu li celu temu da stavim na ignore list 🤣

  • Like 13
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Brat od Korneta said:

Sto se tice smene trenera tokom sezone, mislim da ne postoji scenario ove sezone da se smeni Sferopulos. 

Mnogo ljudi se ne bi baš složilo sa ovim, pa je možda pravi momenat za neku opkladu, ako ima neko da ponudi😜

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Kankkunen said:

Čović nikada neće propustiti priliku da dovede domaćeg "proverenog" igrača, pa makar stajali jedan drugom na glavi ... to je valjda svima jasno.

Mene čudi odluka Dobrića. On je prošlog leta odbio dve ponude kluba, jer je želeo da promeni sredinu. Tokom sezone je pričao da sigurno ostaje u Bolonji

i da nema nameru da se vraća. Šta se u međuvremenu desilo to ne znam, sem da u Virtusu više ne računaju na njega pa nema drugih opcija ... valjda je to u pitanju.

Da mi ipak sačekamo zvanično saopštenje, za svaki slučaj.

 

Sta ima da cudi odluka Dobrica, kod Skariola je imao svoje mesto, kod Bankija nema.

 

6 hours ago, Guru said:

Ne postoji segment igre u kome je Dobrić bolji od Giedraitisa, sem floutera. Litvanac je ozbiljniji i raznovrsniji igrač na oba kraja parketa, recimo ovo multipoziciono riljanje u odbrani koje je on ove sezone demonstrirao Dobrić ne može nikako da izvede.

 

Ima mozda jedna stvar koju Dobric bolje radi od Rokasa, bolje se sunja po ceonoj liniji i ako ima ko da mu udeli backdoor lepo ce spakovati, radi to i Rokas ali mi je Dobric tu bolji ali to i nije stvar koja moze mnogo da se eksploatise i nece doneti nikakvu prednost na nivou utakmice, inace se slazem sa svim navedenim.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Geronimo said:

Ja ovu temu zaista ne mogu da citam, a kamoli da pisem na njoj. Mogu li celu temu da stavim na ignore list 🤣

 

Možeš da staviš sve članove koji pišu na ovoj temi na IL. Dobro ne možeš moderatore, ali oni tu i tamo napišu košarkaški post. 

Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, Brat od Korneta said:

 

Mislim da ne treba nikom prerano suditi (kao sto nije trebalo ni Radonji 2013. sto je vreme i pokazalo, cak delimicno i Alimpijevicu mada i dalje mislim da je ipak bilo prerano za njega i El al prosto budzet nam je bio toliko bedan da se imao neki bolji i skup trener onda recimo ne bi mogao dovesti nekog Rocestija pa ne bi imali ni 5 pobeda) a naravno da je ovde trademark nazovimo domace osnove foruma odnosno jednog dela istomisljenika da se uvek prerano sudi i uvek su najmracnije prognoze. Mrak je potpuno podjednak a realnost nije briga na koju se obaziru. Imali trenera pocetnika (Dovlu, Alimpija) i dosta tanak roster u tom trenutku, imali Duska koji je dobar trener i dosta jaci roster u tom trenutku nego prethodnog leta (na stranu gomile pehova sa istim) ili imali sad kontinuitet sa Sferom i imali jos znacajno jaci roster gde nam fakticki 1. petorka postaje 2. petorka a dovedeni su respektabilni igraci za startere. Mracenje je uvek podjednako nekako. Kapiram eventualno jedino neki f4 ne bi mracili tokom narednog leta al vec naredne sezone ako se to ne bi ponovilo opet bi mrak bio podjednak. Ko god bio trener, kakav god roster imali, ko god bio 3. opcija na nekoj poziciji.

 

Sto se tice Ivanovica po meni je tom trenutku zasluzio da mu se veruje, dobro nas je vodio u Evroligi sezonu pre te i izvukao je neki maksimum te sezone sa onim cim je raspolagao, isto smatram i za Sferopulosa.

 

Inace vise se ne iscudjavam, sad se uglavnom zabavljam i smejem. (u sebi, ne sa smajlijima)

 

 

Po meni je poenta u tome i po meni s nipodavstava Sferopulos svakom prognozom da nista od nas ove sezone, a posto si admin i citas sve, sijaset je takvih komentara ovih dana.

 

Sto se tice smene trenera tokom sezone, mislim da ne postoji scenario ove sezone da se smeni Sferopulos. Nisam voleo ni smenu SO (kad ga je dobar deo ljudi terao po internetima), nisam voleo ni smenu Duska i znas i sam da ga i dalje branim (a dobar deo je i njega terao i vredjao i nazivao repatim, kao sto su Radonju vredjali ovde i nazivali mazgizmom kao sto se i najsvezije Sferopulos vredjao masovno cele sezone i nazivao zalizanom prevarom, fikusom itd.). Na stranu sto se meni to ne svidja sa smenom trenera, ovo sto cu ti sada napisati vidim kao objektivno i verujem da se nece svideti ni tebi ni drugima, ali samo cu konstatovati cinjenicno stanje. Vec sam napisao da me za Tecu boli uvo ovako generalno i gomilu puta sam napisao da mi je teren i kosarka uvek na prvom mestu pa 10 mesta prazno pa sve ostalo. Iz mog ugla je deo ljudi promasio PDF jer ipak se ovaj zove kosarka, nista ne pisu o kosarci vec mahom o Teci, stvarima oko kluba, finansiranju i slicno. Postoje teme o politici i o stanju u drustvu. Ok je ponekad pisati o tome al deo ljudi samo o tome pise. No stranu na to sad, Tecina logika do sada je bila da mu je vredniji trofej Aba lige od top8 jer za tako nesto su realne sanse male sa budzetima do sada koje smo imali a vamo imamo uvek velike sanse za osvajanje. Iz njegove perspektive, smenio je SO i vratio Radonjica i on mu je doneo 3 trofeja. Smenio je Duska i doveo Sferopulosa i ovaj mu je doneo 3 trofeja. Jos se time potvrdjuje izjavama koje parafraziram da je procenjeno da bi Dusko teze dosao do trofeja jer je njemu fokus na Evroligi sto mu je potvrdilo razmisljanje da je bio sa Baskonijom 10. u ACB i da je veca verovatnoca da bi sa njim izgubili prednost domaceg terena kao sto je to bio slucaj prethodne sezone. Dakle ne pricam jer se meni ta logika svidja ili ne, samo konstatujem cinjenicno stanje. U svakom slucaju cvrsto verujem ma kako pocela naredna sezona da Sferopulos nece biti smenjen. U to bi cak smeo i zestoko da se kladim ali pricekacu jos sa ponudama do pocetka sezone. Kako mi je rekao drugi admin ne smem u ban nego u dobrovoljan neulazak na forum, smislicu vec nesto u ono u sta verujem i za sta sam spreman da podnesem neku virtuelnu zrtvu sto znaci da cvrsto verujem u to nesto sto cu da predlozim.

 

 

Jedno je burnije argumentovano reagovanje, ovo sto recimo ti povremeno radis, sto mi je sasvim ok. A drugo je ovo da kazem zaglupljivanje bez ikakvih argumenata iz upisa sa tvrdnjama i procenama ala "gotovo je sve, gasi svetlo, motaj kablove, top16 nam ne gine, dabogda ispali iz El" i slicno i to ne doprinosi nicemu na ovom forumu i ne vidim svrhu takvih upisa. Kao sto sto imali dobrih odluka sa uredjivanjem ove teme i opomena i tema je generalno bolja nego prethodnih sezona, mozda ne bi bila losa ni opomena da se ne pisu identicni upisi i "fore" u nedogled i ne spamuje tema, jer niti je tu sta kvalitetno, niti kosarkaski, niti duhovito. "Top 16 here we come hehe" i tako bukvalno 100 takvih upisa. Bez zezanja mogu nadjem doslovno stotinu takvih upisa na taj fazon samo u prethodnih 10ak dana. Kao da citam drustvene mreze neke. Valjda ova tema treba da se razlikuje od toga.

 

Kad sam obuhvatio sve da dodam i ovo gde druge clanove foruma (pogotovo visegodisnje clanove forumasa poput Mikija) nazivaju botovima danas i slicno je po meni krajnje neumesno. 

 

Potpuno je jedno argumentovana kritika, strepnja i slicno i po meni je pozeljno pisati takve stvari jer time moze da se stvori neka zanimljiva i kvalitetna diskusija. Ono sto radis ti, Chaos i jos nekolicina ljudi a ovo sto se ovde uglavnom pise poslednjih par dana je nesto sasvim drugo gde se tema pretvara u neki whats up deciji grupni chat sa gomilom nebuloza.

Druze moras smanjiti broj redova, ne cita ti ovo niko. Ne znam kako to do sad nisi shvatio.

  • Like 11
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, MarioKempes said:

Mnogo ljudi se ne bi baš složilo sa ovim, pa je možda pravi momenat za neku opkladu, ako ima neko da ponudi😜

 

Mnogo ljudi pise identican upis mesecima unazad "vec vidjeno, Sferopulos los skor u prvih par kola i menjamo trenera u Novembru i ispadamo u Decembru" upis na taj fazon otprilike je barem stotinu puta napisan. Razumem da je prvih par puta bilo simpaticno napisati to neke fore radi ili cak ozbiljno posto nas je proslost naucila da je to vec vidjeno. Samo ne vidim svrhu da se vrti to svaki dan u nedogled, no dobro.

 

Bilo kako bilo, kao sto si i sam primetio mnogo ljudi se ne bi slozilo sa tim, ali kad bude stigao predlog pred pocetak sezone da valorizuju to (ili podnesu zrtvu dobrovoljnog neulaska na odredjen duzi period) i stanu iza svojih tvrdnji koje besumocno ponavljaju, epilog nece biti "mnogo ljudi" vec ce da se javi 2-3 maksimum kao sto je to bio slucaj i ranije. To mi samo govori u prilog da ni sami ne veruju u to sto tvrde a zasto bi pricali i tvrdili nesto sto ni sami mislimo i u sta ne verujemo? Pa nismo politicari.

 

Drugo je ovo na primer Guru sto naziva strepnjom (sto je cak i opravdano) i argumentuje a drugo su neke sulude tvrdnje gde niko ziv ne zna kako ce izgledati tabela na kraju sledece sezone (ili da li ce Sfero biti smenjen) ali oni znaju koji cemo zavrsiti na tabeli i tako svaki dan to imamo prilike da citamo. I ako tako kojim slucajem ne bude, onda noj-glava-pesak, a ako kojim slucajem bude uvek ide "esam reko" "svi smo znali i upozoravali" kvoutovanja i slicno.

 

Mogao bi sad da uzmem da trazim sta se sve pisalo o Sferopulosu tokom ove sezone i kakve sve uvrede i pogrdni nadimci i da odjednom samo utihne ta prica preko noci i nema vise nijednog takvog komentara. Da nismo osvojili Aba ligu, vec vidjeno bi isla tu kvoutovanja da su znali i upozoravali da je zalizana prevara, da je Tecin fikus i ostalo sto smo citali cele sezone.

 

Sudeci po ovom mestu i uzimati uzorak odavde navijaca Zvezde, onda definitivno ne zasluzujemo ni Sferopulosa (ni kao odlicnog trenera ni kao odlicnog coveka i gospodina) ni Duska, ni Sasu Obradovica a ni Radonjica koji nam je najuspesniji trener u istoriji kluba. On se cak i najvise terao na pocetku a sto je jos ludje i u poslednjem mandatu samo ne bas toliko masovno ali bilo je svega svacega. Ipak, ovaj manji uzorak odavde gde pise mozda stotinak ljudi, na neciju srecu ili zalost, nije sve. Ima puno vise ljudi od toga koji razumeju sta je Zvezda i koji su njeni sustinski interesi i zato verujem da zapravo generalno i zasluzujemo i trenera poput Sferopulosa da nas predstavlja u Evropi i verujem u neki uspeh a svakako u puno bolju evroligasu sezonu nego prethodnu, a koje cemo mesto biti nemam pojma, za razliku od mnogih ovde koji izgleda znaju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
1 hour ago, Juan Pablo Montoya said:

Zakljucajte ovu temu na 24h.

Najbolje bi bilo zaključati za stalno i kad/ako klub objavi još neki potpis za ovu sezonu otključati je na 24h da se iskomentariše. Insajderi su nas obavestili o željama i planovima za ostatak roka, nema se šta ni komentarisati više.

Edited by Урош19
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...