Profesor Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Sergej pogodio za za 2:2 u 94'. Kiks Lacija, ali si barem bod iscupali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Debi Svilara bez primljenog gola protiv Bolonje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Juventus ostao bez 10 bodova zvanicno. A onda ih nakantao Empoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Sprdnja od lige,kao što već rekoh ranije. Mislim na oduzimanje,pa vraćanje 15 bodova,pa sada oduzimanje 10. Faktički liga ne samo da gubi kredibilitet,već u nekom smislu sezona i regularnost. Mislim,volim italijanski fudbal i žao mi je što je tako. Za deset godina će postati potpuno irelevantna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Liga je poslednjih sezona jako zanimljiva i prate je dobri rezultati u Evropi. Za mene lično i dalje ima dušu. Toliko da pogledam uživo lar utakmica u sezoni. Ali ovo jeste jako neozbiljno i utice na regularnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Opet smešno mala kazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 18 minutes ago, Maharaja said: Opet smešno mala kazna. Pa jeste posto Juventus moze opet da stigne teoretski u LS trebali su to da otcepe bar 25-30 odma da budu sigurni...izivljavanje kakvo nije vidjeno potpuno neregularno prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 bilo bi vrh ako bi dobacili do lige sampinjona jer je uefa vec najavila kaznu sa njihove strane. nevezano za ovu zajebanciju od kazne koju su im izrekli italijani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Boze me sacuvaj sa Milenkovicem i njegovim postavljanjem, svaka ofsajd zamka je rizicna sa njegovim kasnjenjem od nekoliko sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Sta se desava ako Roma osvoji LE, a u prvenstvu je na primer 6. na tabeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Steta za Jovica, sjajno je napravio prostor, ali Handanovic bio bolji. Inter na kraju na kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 22 hours ago, Profesor said: Sta se desava ako Roma osvoji LE, a u prvenstvu je na primer 6. na tabeli? Ide u Ligu šampiona. Štaviše,osvajač Lige Evrope je nosilac na žrebu gruba za LŠ. U prvom je šeširu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Just now, Drug Crni said: Ide u Ligu šampiona. Štaviše,osvajač Lige Evrope je nosilac na žrebu gruba za LŠ. U prvom je šeširu. A da li to povecava broj ucesnika iz Serije A sa 4 na 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Da,5 je i maksimum iz jedne lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 On 5/7/2023 at 12:35 AM, goldberg said: Titula se, konacno, preselila na jug Italije. Nakon 21 godine dominacije tri kluba sa severa (Juventus 12, Milan 3, Inter 6, jedne sezone nije dodeljen skudeto) i nakon cak 30 godina u kojoj su po jednu titulu imale ekipe iz Rima i sve ostale titule osvojile pomenuta tri kluba sa severa, napokon je dosao na red i Napoli. Ovim su se Napolitanci izjednacili sa Romom po broju skudeta (imaju po 3) i pretekli Lazio i Fiorentinu. Ostaje jos da se vidi ko ce u LS sledece sezone, a cak sest klubova se bore za tri mesta - Lazio sa 64 boda, Juventus i Inter imaju po 63, Milan 61 i Atalanta i Roma sa po 58. Kada to? Onda kad su izbacili Juventus u Seriu B? Inter se računa kao prvak ako na to misliš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ali je Juventus bio prvak i sezonu pre toga (05) i ta titula mu je oduzeta i nikome nije dodeljena. Verovatno jer je viceprvak bio Milan koji je isto bio kažnjen tokom Kalcopolija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Sergej 2 gola, na kraju 9 golova i 8 asistencija Jos jedno kolo mozda bude i i dabl dabl Kolo pre kraja drugo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Sad bacih pogled na završni poredak..ispala Verona na kraju,a Specija opstala. Možda mi je negde i žao Verone,ali isuviše su prilika ispustili da sami reše opstanak..iskreno,znao sam da će ih Milan pobediti sinoć. Kiksnuli su kući i protiv Torina i protiv Empolija..gol koji su primili od Empolija u prošlom kolu,duboko u nadoknadi vremena,ih je na kraju direktno koštao opstanka... Kaljari i Bari u finalnoj rundi baraža odlučuju o poslednjem članu Serie A naredne sezone. Claudio 'The Tinkerman' Ranieri predvodi sa klupe Kaljari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Just now, Drug Crni said: Sad bacih pogled na završni poredak..ispala Verona na kraju,a Specija opstala. Možda mi je negde i žao Verone,ali isuviše su prilika ispustili da sami reše opstanak..iskreno,znao sam da će ih Milan pobediti sinoć. Kiksnuli su kući i protiv Torina i protiv Empolija..gol koji su primili od Empolija u prošlom kolu,duboko u nadoknadi vremena,ih je na kraju direktno koštao opstanka... Kaljari i Bari u finalnoj rundi baraža odlučuju o poslednjem članu Serie A naredne sezone. Claudio 'The Tinkerman' Ranieri predvodi sa klupe Kaljari. Verona i Specija igraju baraž za opstanak.Jedan meč,neutralni teren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Otkud to?? Zar nije kriterijum međusobni mečevi,pa ako su tu izjednačeni onda ukupna gol razlika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Just now, Drug Crni said: Otkud to?? Zar nije kriterijum međusobni mečevi,pa ako su tu izjednačeni onda ukupna gol razlika? Veruj mi,ja sam tek juče to pročitao i proverio.Italijani su to uveli da li od prošle sezone. Po meni i nije toliko loša odluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Svašta..mada si verovatno u pravu da je to poštenije.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Just now, Drug Crni said: Svašta..mada si verovatno u pravu da je to poštenije.. Valjda je poštenije.. Isti slučaj bi bio da dve ekipe koje se bore za titulu.Nisu samo za opstanak to uveli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 imali su to Talijani i pre, pa izgleda opet uveli Between 2006–07 and 2021–22, the tiebreakers currently used for all places to decide the scudetto winner if necessary, though this was never needed. Prior to 2005–06, a play-off would immediately be used if teams were tied for first place, a European qualification spot, or a relegation spot. In some past years, the playoff was a single game at a neutral site while in others it was a two-legged tie decided by aggregate score. A playoff game has never been needed since the tiebreaking format changed. The only time a playoff was used to decide the champion occurred in the 1963–64 season when Bologna and Inter both finished on 54 points. Bologna won the playoff 2–0 at the Stadio Olimpico in Rome to win the scudetto.[33] Playoff games were used on multiple occasions to decide European competition qualifications (most recently in 1999–2000) and relegation (most recently in 2004–05). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Nikad nisam gotivila napadače u fudbalu, ali ovaj čovek mi je možda i najdraži. Velika legenda fudbala, jedan od najboljih napadača i igrač sa karakterom. Neko ga je voleo, neko ga nije voleo jer je bio, reklo bi se, preterano samouveren. Ali nikoga nije ostavio ravnodušnim. ❤️ Era se polako bliži kraju i povlače se igrači uz koje su mnogi od nas odrasli. Grande Zlatan Ibrahimović, neće biti još jednog ovakvog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts