Jump to content

Serie A


Baros

Recommended Posts

Najveci problem ovog tima Juventusa je sto je trebalo da se igra vrti oko Pogbe, Vlahovica i Kijeze. Prvi, koji je bukvalno trecina tima, je povredjen cele sezone i sada, van forme, dobija tek po koji minut. Vlahovica nikako nisam zeleo u timu, ali sam se nadao da ce mu bolji igraci u timu pomoci da pruzi taman onoliko koliko treba. Kijeza takodje povredjen se bas sporo vraca u formu. Klinci dobijaju sansu i to je pozitivno, ali ne mogu bolje. Dosta igra je previse dugo u klubu i doslo je do zasicenja. Na leto je potrebno da se malo rastereti budzet. Sada ogromnih 160m godisnje, se mora spustiti na nekih 100m i mislim da to nece previse uticati na kvalitet igrackog kadra. Vlahovic, Szczesny i Paredes OUT i vec je skinuto 30m.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, OgX said:

Ni sam nisam neki fan Juvea ali svaka im cast kako su usli u pricu da udju u top 4 i sa oduzetim bodovima. A sada sigurno ostaju u top 4 dok je Inter u problemima sto se toga tice jer su se izgleda, kao i Milan, bas opustili nakon oduzimanja bodova Juveu.


Možda je to otpočetka bila i ideja, šatro oduzeti im bodove pa da se konkurenti opuste i onda - bum 😁😁

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Del Piero said:

Faul je mogao da svira odmah, ne ponistava se gol posle VARa zbog ovoga. Vraceni bodovi i odmah krenuli specijalci da kradu. Sto je najgore nisu ni vraceni bodovi sigurno. Lov na vestice. 

 

Slažem se da je trebao da svira odmah, ali je Var svakako trebao da reaguje. Ako su pravila takva da se proveravaju i ovakve situacije onda je potpuno ispravno poništen gol jer je faul bio čist.

Link to comment
Share on other sites

Evidentno je da posle zadovoljene pravde na medjunarodnom sudu, savez nema drugo resenje nego da na svom nivou ovo resi. Sramota sta je veceras vidjeno u Torinu. Po principu "udaraj ga dok lezi na zemlji". Ono veze nema sa faulom Milika. Vidjene su sitacije gde je za manje sviran penal nego ova situacija sa Kuadradom pre gola. Svaka cast Napoliju i zasluzili su skudeto, ali ovo nema veze sa njima, ovo je puno vece od njih, puno dublje.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Šta znam, ovakav Milikov faul smo viđali da poništi pogodak, ali na početku VAR-ovanja. Vremenom se malo popustilo sa time, ali avaj...

 

Penal nad Kvadradom - no way, ceo kontakt je on napravio. 
 

Predremao sam veći deo tekme, taman sam se razbudio kad su se rastrčali. Nakon onog Kulibalijevog winnera pre par sezona, kada je taj gol mogao da donese titulu, drago mi je da Napolitanci mogu da se pohvale duplom pobedom u istorijskoj sezoni. 
 

Inače, jezivo kakav sprint Osimhen ima. Ona duga lopta u 90+ kada se pustio u trk... boles'. 

Link to comment
Share on other sites

Titula se, konacno, preselila na jug Italije.

 

Nakon 21 godine dominacije tri kluba sa severa (Juventus 12, Milan 3, Inter 6, jedne sezone nije dodeljen skudeto) i nakon cak 30 godina u kojoj su po jednu titulu imale ekipe iz Rima i sve ostale titule osvojile pomenuta tri kluba sa severa, napokon je dosao na red i Napoli.

 

Ovim su se Napolitanci izjednacili sa Romom po broju skudeta (imaju po 3) i pretekli Lazio i Fiorentinu.

 

Ostaje jos da se vidi ko ce u LS sledece sezone, a cak sest klubova se bore za tri mesta - Lazio sa 64 boda, Juventus i Inter imaju po 63, Milan 61 i Atalanta i Roma sa po 58.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Potpuno zaslužena titula za Napolitance.
Od starta sezone do evo sada su gazili sve. Spaletijev tim je oduševio sve prave ljubitelje fudbala. Rezultati,efikasnost,igra,atraktivnost,čvrstina..sve su ponudili i sjajno spojili u krajnji proizvod.
Čestitke od velikog "milaniste" poput mene..nije mi baš drago,posebno što su nas smenili na vrhu,ali ništa im ne mogu oduzeti od uspeha sve i da hoću.

Da,borba za mesto u Ligi šampiona je tesna. Šta će se dogoditi ako izvan 4 ostanu npr.Milan i Roma (realan scenario),a osvoje Ligu šampiona (Milan,teže) i Roma Ligu Evrope (možda malo realnije). Pobednik LE ide svakako u LŠ. Da li bi i Milan igrao LŠ u tom slučaju ili ipan ne?

Nemoguće je da jedna zemlja ima 6 predstavnika u elitnom takmičenju. Zar ne?

Edited by Drug Crni
slovo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...