Jump to content

Recommended Posts

Posted

Generalno se ove sezone igraju očajne odbrane, to je nažalost već poodavno trend u regularnoj sezoni. Rezultat takvog pristupa se jasno vidio na Svjetskom u igri američke reprezentacije. 

• Like 1
Posted

Gledam neki strim denvera, u kom vidim nešto prvi put.

Radi se nekom praćenju igrača uživo i njihove statistike na terenu i valjda predviđanja uživo, itd. Nisam još uvek načisto. Ne mislim na posebno gledanje statistike uživo.

Može neka potvrda, pojašnjenje, o čemu se radi, čisto da nisam lud?

Posted (edited)
8 minutes ago, Horium said:

Jokic otvorio kamenolom nocas. 

Mislim da nikad nije ovoliko loše šutirao. 9 od 32, uf. Russell Westbrook likes this.

Edited by Darko
  • Ha-ha 1
Posted

clippersi od drugog poluvremena protiv dubsa, pa do danas (gledao samo drugo pol) izgledaju solidno bolje nego na pocetku; naravno, i djordjo i chavo su odlicno sutirali ali cini se da dzemo vaspostavlja svoj ritam, umesto da pusta da svako od trija vodi jedan napad naizmenicno.

cak i za relativno banalne situacije (koje zapravo to i nisu kada imas leonarda i georgea), kao sto su izolacioni momenti, dzemo lepo rasporedi posadu i udeli pas bas gde & kad treba for iso to begin.

Just now, Darko said:

Mislim da nikad nije ovoliko loše šutirao. 9 od 32, uf. 

a otvorio je sa 3-3, bar je tako pisalo

Posted (edited)
17 minutes ago, Darko said:

32 šuta, samo 2 slobodna bacanja. Denver 9 u totalu. Da li postoji superzvezda koja ima manje respekta kod sudija?

ne znam za prvo poluvreme ali u drugom je išao na liniju jedan jedini put kada je krenuo da zida protiv zupca; sve ostalo su bili šutevi sa distance i floateri

bilo je i nekih pametnih faulova clippersa na njemu dok nisu izašli iz bonusa

sve u svemu, nisam video niti jednu situaciju u kojoj je bilo nešto iole sumnjivo, jer nije bilo ni materijala za tako nešto

bio je doduše jedan pokušaj flopa jokića ali je george spektakularno zakucao u toj akciji pa su sudije iskulirale

Edited by uini
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...