Jump to content

Recommended Posts

2 minutes ago, freethrow said:

Ja bih doveo Westbruka u GSW ukoliko bi se ukazala prilika. Najozbiljnije, kad je bal nek je bal, a i Kerru bi se ispunio san da na centru ima pleja.

ajde beži, lepo se uklopio u clippers zadovoljštinu, deo je domaće osnove čavo-đorđo-džemo-rašo, nema od vas ništa narednih 5-6 godina minimum

Svako ko je gledao Aytona na NCAA turniru protiv Buffaloa i video onu izjavu da mu je cilj "2nd contract", bio je preplasen, razocaran  cak devastiran tim izborom. Narocito kada je alternativa bio 1 Luka.

Svesno se preslo preko tog mentalnog dela price jer su vlasnik i (najveci deo FO-a) bili fascinirani njegovom fizikom + je bio decko iz komsiluka.

• Like 1

tek sam skontao da cemo izgubiti doca na podcastu 😞 

nema vise ni van gundyja jer sada radi sa celticsima 😞 

steta 😞 

7 hours ago, Horium said:

Nisam siguran. Vec imaju Big Goverment na toj poziciji. 

nema veze. njegovo iskustvo i prisustvo u svlacionici bi znacilo uz naravno standarnu 'prljavstinu' na terenu. bilo bi glupo da im cela sezona propadne ako se povredi jackson. 5-10-15 minuta od lowryja bi bilo dovoljno.

Edited by gggggggg
  • Like 1

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Svako ko je gledao Aytona na NCAA turniru protiv Buffaloa i video onu izjavu da mu je cilj "2nd contract", bio je preplasen, razocaran  cak devastiran tim izborom. Narocito kada je alternativa bio 1 Luka.

Svesno se preslo preko tog mentalnog dela price jer su vlasnik i (najveci deo FO-a) bili fascinirani njegovom fizikom + je bio decko iz komsiluka.

Ja ga nisam pratio pre toga jer ne pratim NCCA ali da, euforija je bila ogromna u vezi izbora njega kao prvog pika. Malo je bilo onih pravih navijača koji su izrazavali  sumnju u odluku Sunsa. To znam jer sam tada puno čitao relevantne portale i forume koji prate klub. 

11 hours ago, bodo said:

Htedoh nešto i o tome. Moram pohvaliti Allena ove sezone i to ne samo igrački. Bez ijednog incidenta, odgledah sve utakmice, većinom u live-u. Bilo je situacija kad je bio grubo fauliran ali niti jednom nije neprimjereno uzvratio. Ne žali se sudijama ne ulazi u tresh talk sa protivnicima. Kao da gledamo drugu osobu. Velika transformacija.

Edited by Bobby Shurda
  • Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...