Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, NikadProtivKaline said:

sto se denvera tice, ja bih rekao da njih ove sezone ocekuje konacna odluka na temu mpj

ili ce postati to sto moze da bude, i da to isporucuje konstantno, ili ce biti trejdovan

u tom kontekstu, imalo bi mi smisla da se zadrzi kcp i ide all-in, jer sa pravim mpj i kcp to jeste ekipa za najvise domete

ovako su se odrekli kcp-a a odluka na temu mpj ih svakako ceka

nit tamo nit ovamo, bezveze

Mozda je debeli rekao da hoce Gordona da zadrzi, jer ga je ispostovao da se drnda sa konjima proslog leta po Somboru, pa su morali sad da puste KCP. 😄

Ili su mogli da ga zadrze da su se sad resili MPJa (ne pratim toliko vise cap pravila), ali opet tesko je preseci u vezi ovog mladog momcica, jer ipak on na momente odaje KD vajb. 

Posted (edited)

problem sa denverom je sto osim portera niko ne zna da sutne loptu. zato je veliki problem sto su ostali bez popea koji je mogao da pogodi i zato je tesko da se otarase portera koji po mom misljenju vise vredi nuggetsima nego drugim ekipama pa bi po njihovim procenama gotovo sigurno 'izgubili' u slucaju trejda tj ne bi dobili pravi value za njega. morali bi za njega da za uzvrat dobiju jos jednog bar pribliznog sutera kao sto je porter a koji usput zna i da defenduje. a ako u startu racunamo da mu je cena nije prevelika onda je vec tu vrlo tesko i zapoceti pricu oko trejda. jedna njegova dobra sezona bi u tome puno pomogla, jos bi mu ostale samo dve sezone ne-toliko-strasnog ugovora, tako da se i to moze istrpeti. a ne traba naravno ni zaboraviti da denver nema previse pikova da trejduje da se otarasi svojih ugovora.

ja se samo nadam da ce na kraju radalek biti u pravu, ali nisam optimista.

Edited by gggggggg
  • Like 2

16 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Interesantno da vide Shepparda kao i ja

houston generalno radi odlican posao u poslednje dve sezone i po svemu sudeci bice next big thing na zapadu.

4 hours ago, gggggggg said:

za dve nedelje pocinje sezona a fultz jos uvek nema tim. bas neverovatno kako mu ide karijera.

btw ko otvara novu temu, mislim da je vreme.

cam tu red star bro.

On 10/9/2024 at 1:16 PM, gggggggg said:

houston generalno radi odlican posao u poslednje dve sezone i po svemu sudeci bice next big thing na zapadu.

Hjuston i Portland, mozda pre ce dostici neki visok nivo kao Okl, nego Memfis i NOi!!

• Like 1

6 hours ago, Nemanja90 said:

Hjuston i Portland, mozda pre ce dostici neki visok nivo kao Okl, nego Memfis i NOi!!

ne vidim zbog cega bi portland vec sad bio u istom rangu kao houston. a pogotovo ne da budu iznad memphisa.

billups ni blizu nije dobar trener kao udoka. nemaju neke izrazite talente koji obecavaju kao amen i sengun. sharpe u najboljem slucaju bih rekao da je tu negde sa greenom. ali naravno nije nemoguce da kasnije bude bolji igrac. henderson za sada slabo, ali ajde, bio je ruki plej, oni obicno imaju slabe prve sezone. recimo da ce sheppard biti kao on u buducnost, houston opet i dalje ima whitmorea i easona, kao vrlo solidne mlade igrace.

• Like 1

4 hours ago, gggggggg said:

ne vidim zbog cega bi portland vec sad bio u istom rangu kao houston. a pogotovo ne da budu iznad memphisa.

billups ni blizu nije dobar trener kao udoka. nemaju neke izrazite talente koji obecavaju kao amen i sengun. sharpe u najboljem slucaju bih rekao da je tu negde sa greenom. ali naravno nije nemoguce da kasnije bude bolji igrac. henderson za sada slabo, ali ajde, bio je ruki plej, oni obicno imaju slabe prve sezone. recimo da ce sheppard biti kao on u buducnost, houston opet i dalje ima whitmorea i easona, kao vrlo solidne mlade igrace.

Imaju lidera Simonsa sa poenima, par igraca koja ce podici igru Avdija, Ejton mozda Wilijamsa, Grant moze stepenicu iznad na 20+. Hendersona lidera moguceg u PF-u..i talentovanog Sarpa i centra Ucon-a!

3 hours ago, Nemanja90 said:

Imaju lidera Simonsa sa poenima, par igraca koja ce podici igru Avdija, Ejton mozda Wilijamsa, Grant moze stepenicu iznad na 20+. Hendersona lidera moguceg u PF-u..i talentovanog Sarpa i centra Ucon-a!

da sad napijes cronina priznao bi da bi trejdovao aytona i granta po svaku cenu. simons je dobra sansa da ce ga trejdovati u svakom slucaju tokom sezone. ne znam sta zna centar ruki ali ovi ostali osim sharpea ne pokazuju da ce u buducnosti biti neki posebni nba talenat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...