Irski_srbin Posted August 7 Share Posted August 7 Ako nakon onakvog playoff nastupa i ovih olimpijskih igara, Murray dobije max ugovor, to će biti pucanj u nogu i kraj franšize. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 7 Share Posted August 7 bolece ih patka za nastup na OI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 7 Share Posted August 7 Da, zato će ih boleti sledece sezone kada budu tim koji neće izaći iz prve runde playoffa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 7 Share Posted August 7 Nije htela Juta da bude očerupana u trejdu, pa makar i na svoju štetu! Realno, mislim da precenjuju Markanena, ali neka im. Opet mi je nejasan njihov put sledeće sezone, jer to znači da se opet nešto kao takmiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 7 Share Posted August 7 koja je ponuda bila za markanena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 8 Share Posted August 8 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 8 Share Posted August 8 Lebronovi sinovi ne bi nikad, još jedan dokaz da je Jordan GOAT. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 8 Author Share Posted August 8 20 hours ago, NikadProtivKaline said: koja je ponuda bila za markanena? nisam siguran da li je bilo bas ponude ili se samo pricalo da ce biti ali navodno jazz je hteo sve mlade igrace naravno, sto je klasicno ainge proseravanje. u realnosti max bi dobili jednog od podziemskog ili kuminge uz brdo pikova. mozda bi i moody bio u dealu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 9 Share Posted August 9 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 9 Share Posted August 9 brat jamal se bas sveCki raspao ne znam da li je neka povreda, ili ga boleo k ili nesto trece...ali bas sramotno izdanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) 20 minutes ago, NikadProtivKaline said: brat jamal se bas sveCki raspao ne znam da li je neka povreda, ili ga boleo k ili nesto trece...ali bas sramotno izdanje Povređen je on još od poečtka plej ofa, pitanje da li je i skroz zalečio povredu pred OI a i nabacio je koju kilu u odnosu na prošlu sezonu. Edited August 9 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 9 Share Posted August 9 18 hours ago, gggggggg said: nisam siguran da li je bilo bas ponude ili se samo pricalo da ce biti ali navodno jazz je hteo sve mlade igrace naravno, sto je klasicno ainge proseravanje. u realnosti max bi dobili jednog od podziemskog ili kuminge uz brdo pikova. mozda bi i moody bio u dealu. Realno sve i da su im dali sve te mladje igrace opet bi malo za Markannena bilo kakav bi im fit bio. No jbg damage control u fazonu e nismo ga ni htjeli mi toliko, a u sustini nijesu ni imali sto da ponude konkretno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 9 Author Share Posted August 9 4 hours ago, MrTwister said: Realno sve i da su im dali sve te mladje igrace opet bi malo za Markannena bilo kakav bi im fit bio. No jbg damage control u fazonu e nismo ga ni htjeli mi toliko, a u sustini nijesu ni imali sto da ponude konkretno. ne slazem se da bi morali dati sve te mlade igrace da bi bila fer cena za markkanena. u svakom slucaju bio bi to preveliki rizik za dunleaveyja da odradi taj trejd. ovo ce biti zanimljivo za pratiti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 9 Share Posted August 9 45 minutes ago, gggggggg said: ne slazem se da bi morali dati sve te mlade igrace da bi bila fer cena za markkanena. u svakom slucaju bio bi to preveliki rizik za dunleaveyja da odradi taj trejd. ovo ce biti zanimljivo za pratiti... Jedino sto ima neku vrijednost u tom trejdu su potencijalno ti pikovi. Ostatak su fringe igraci koji ako im das malo prostora dobices neke inflated statse koje ce ljudi iskoristit da pomisle da su bolji no sto jesu. Al tesko nesto sto ce znaciti winning ekipama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 9 Author Share Posted August 9 ne cenis kumingu ;D meni on velika enigma, bas tesko skontati sta on moze i koliko vredi. podz mi se svidja a moody mi je meh. ko zna sta bi bilo sa karijerom moodyja i kuminge da nisu zavrsili u warrirosima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 9 Share Posted August 9 nije mi trebalo baš danas da saznam da Niksi imaju draft prava na Lesora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 10 Share Posted August 10 Pls ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 11 Share Posted August 11 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 13 Share Posted August 13 gde mogu da napisem da je lebron najveca govno i kurvinska sluga svakog mejnstrim trenda i jeftinog narativa? 1 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 13 Share Posted August 13 17 minutes ago, BattleBender said: gde mogu da napisem da je lebron najveca govno i kurvinska sluga svakog mejnstrim trenda i jeftinog narativa? Možda najbolje Delgadu u DM... 1 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 13 Share Posted August 13 @delgado opet nam diraju Kralja. Dokle vise ovo da se trpi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 13 Share Posted August 13 1 hour ago, Horium said: Možda najbolje Delgadu u DM... Easy W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 13 Share Posted August 13 1 hour ago, BattleBender said: gde mogu da napisem da je lebron najveca govno i kurvinska sluga svakog mejnstrim trenda i jeftinog narativa? Konacno i od tebe nesto sa cim se mogu sloziti. Da se ne zaboravi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) 3 hours ago, BattleBender said: gde mogu da napisem da je lebron najveca govno i kurvinska sluga svakog mejnstrim trenda i jeftinog narativa? Edited August 13 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 13 Author Share Posted August 13 ocekivao sam neki trol tipa sixers @ nuggets cisto zbog embiida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts