Jump to content

Recommended Posts

KCP je bolji od Kleja, ne znam šta je tu sporno. KCP je 10x bolji u odbrani, plus Klej u debelom propadanju, 34 godine i dve povrede koje spadaju u najteže povrede, poslednji meč mu je bio 0/10 iz igre.

 

Ne vidim tu veliki prostor za optimizam u njegovom slučaju.

 

Pa šta mislite, da Klej nešto vredi, GSW bi ga lako zadržao sa jedno 120/4 ugovorom, jer prava na njega imaju, a njemu ne bi padalo na pamet da odlazi.

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

To to. Tu su Reddish, Bronny i druzina.

LA Ciglana

Neka trejduju pikove, ne mora baš najbolji igrač tima da smanjuje sebi platu. Čak su Lejkersi pokazali koliko su nesposobni, jer ne mogu da iskoriste dobrodušnost Brona.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

To to. Tu su Reddish, Bronny i druzina.

LA Ciglana


Daleko od toga da je dobro ali dugogodisnji ugovor polupokretnom covjeku koji je protiv nas u PO prije godinu bio teski kriminal sigurno nije neki upgrade. Mislim jedan D’Angelo Russell ga je vrtio ko na ringispilu, a svi smo se uvjerili kakve on limite ima kad naleti na tvrdo u PO. 

Link to comment
Share on other sites

Morace Dallas isto neke OLine trenere iz NFL da uposli za narednih par sezona, da nauce ove visoke kako se prave blokovi za Klaya, da ne bude da nijesu ucinjeni da se osjeca kao kod kuce 😄 

Ruku na srce, nista im Klay trebao nije taman mi je za te Lakerse bio da se raspada sa ostatkom tih superstarova na celu sa Austinom Reavesom, sve preko MLE mu je mnogo bilo a dobio je i vise od toga. Da ne pricamo dalje kakav je kancer za svlacionicu bio zadnjih godina i da je mnogo vise on i njegovo ponasanje uticalo na timsku hemiju u Warriorsima no Draymond koji je najlaksa meta tu bio zbog jebiga Draymondovanja. 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

thompson sutirao 39% za tri na 9 pokusaja i kao nije dobar za lakerse. kada dovedu derozana pa da se sudaraju sa jamesom na terenu i onda opet kukanje da nema suta, pa ce redick biti kriv

 

melton je jedan od boljih potpisa ovog leta rekao bih, jos da su problemi sa ledjima proslost pa da ostane ziv. ali i warrirosi ce opet biti po svemu sudeci gori suterski nego prosle sezone, sto uopste ne obecava. ostaje da vidimo mogu li dovesti markkanena

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...