Jump to content

Recommended Posts

Posted

DLo je u više timova pokazao da je neupotrebljiv u plej ofu, baš bi mi bilo iznenađenje da bude neke koristi od njega, isto važi i za Vanda, ali iz suprotnog razloga.

U doigravanju se veliki minus na bilo kojoj strani terena žestoko eksploatiše.

Gabe je igrač koji može da bude dosta bolji nego tokom regularne sezone.

Denver u 5 i to samo zato što je Jokić topla slovenska duša pa neće da zapinje u Los Anđelesu 

• Love 1
Posted
  On 4/20/2024 at 10:20 AM, Урош19 said:

Kako može ekipa koja je bila 9. biti prevarantska jer je ispala iz plej ina

Expand  

Nije teško primetiti. Nabijaju skor na osnovu toga što imaju sreće da im se već drugu sezonu zaredom nijedan igrač ne povređuje. Ove sezone je zapad bio baš težak, pa su završili kao deveti, čim su nestali taman pred kraj regularke Uerter i Monkača, praktično su obezglavljeni za takmičenje.

Posted
  On 4/20/2024 at 5:14 AM, 40Wins said:

Kakav poklon u dupe za rodjendan.

Znači onu prevaru Barnsa bih trejdovao ko ovi iz Dalasa, jos za vreme utakmice, nakon druge banane na istom mestu.

Bugarsku prevaru nazad u Nesebar da namesta lezaljke, krece sezona, za bolje i nije.

Klupa jebeno nepostojeća, samo mali Micel grize, ali on je zakovan tu gde jeste zbog Foxa.

Mozda i bolje ovako, da pajseri ukapiraju da moraju da probaju nesto da urade, inace nam se smesi ovo tavorenje.

Expand  

uh, epski smo se raspali

ubili su nas svojom atletikom, trčanjem i tranzicijom... na strani pomoći smo brljali, prodore nismo mogli da im branimo, višlji su, jači su, a mi smo uvenuli kao popišano cveće....

ako monk ne igra, a lajls ima nula poena, dobro smo mi i prošli... klupa ove sezone jednostavno nije dobra; vezenkov, duarte, pikovi druge runde, ili nije bilo strpljenja za njih, ili su baš promašaji. 

vezenkov je jako malo igrao, duarte takođe je imao duge periode prikucanosti za klupu. uopšte klupa nam je bila prilično nekonstantna, malo igra pera, malo igra žika, malo igra rade... jbg

kigan marej je nastavio da raste ali i dalje ima utakmice u kojima nestane. ok, druga sezona, lagano sa njim.

svetle tačke : kion elis i to što je devion mičel konačno pronašao svoju ofanzivnu igru. ustvari počeo je da pogađa trojke i poludistancu. u prvom delu sezone sam mislio da će biti trejdovan.

progutali smo barnsov ugovor koji mu je vlade dao, bio je preplaćen, ali pamtim mnogo gore ugovore od njegovog. međutim, ovaj novi 18 mil. na 3 godine je baš kriminal... ne znam jel tu mogao neki lowball da se uradi, verotno su postojale neke restrikcije - ne znam, nesam školovala. on je u laganom ali konstatnom downhill-u

kakav li će herter biti posle povrede? 

kakav ugovor možemo da ponudimo monku?

zadržavamo pika na prilično slabom draftu, nadam se da ga nećemo trejdovati da bi se rešili, bem li ga, barnsovog ugovora... tako to ide kada ti se vuku repovi od prethodnih sezona.

• Like 1
Posted

Ocekivan raspad Cikaga, ovo je realno maksimum bez Lonza i Lavina, Majami je ipak daleko ozbiljniji tim, cak i u ovakvom sastavu, jer znaju kako se igra plejof kosarka.
Blago razocaran Sakramentom, ali ipak im je ovo los mecap bio citave sezone. Ne moze se ocekivati od Elisa da sipa kao u one 2 utakmice pred kraj sezone. Mislim da je on defanzivni specijalac, a da je Monkov izostanak bio preveliki hendikep. Dosta su se oslanjali na njega tokom sezone, cesto je preuzimao da resava u zavrsnicama cak i pored Foksa.

Dal je realno da su stavili Denver za pola 3. Ladno cu propustiti mec, nema sanse da ustajem u pola noci, a sutradan ceo dan na nogama. :ajme:

On 4/20/2024 at 10:27 AM, Chaos Is Me said:

Nisu baš zgodan match up Oklahomi Pelicansi. Kakve su vesti za Ziona, koliko on odsustvuje?

Expand  

Minimum 2 sedmice, tako je javljeno u sredu vece.

Mislim da je realno ocekivati da Lenard ne igra veceras, a ni za 2. mec mi ne deluje previse obecavajuce.
Jos cekaju da prodje ta upala na kolenu, jos mu ne dozvoljavaju da trenira 5 na 5, bez kontakta radi samo.
I pored toga cu verovatno izabrati Kliperse.

Posted (edited)

zanimljivi parovi. cetiri duela gde je skoro pa 50-50, jedna 65-35, dve 80-20 i jedna metla.

krecemo vec od danas 19:00, ali prvo slagalica.

Edited by gggggggg
  • Like 5
  • Ha-ha 5
Posted

Ovo su neka moja ocekivanja sto se 1. runde tice. Krenucu od Istoka.

Boston - Majami

Reveal hidden contents

Njujork - Filadelfija

Reveal hidden contents

Milvoki - Indijana

Reveal hidden contents

Klivlend - Orlando

Reveal hidden contents

• Like 3
  • Thanks 1