YAO Posted April 19 Share Posted April 19 Porterov burazer dobio 6 god tvorze za saobracajku. Ovaj drugi dozivotno udaljen iz NBA,a on treba da igra seriju sa Lejkersima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 19 Share Posted April 19 Izgleda Giannis propušta celu seriju sa Pacersima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 19 Author Share Posted April 19 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 19 Share Posted April 19 Kakvo je june ovaj Ubre, neopreznim kung-fu potezom osakatio Jimmya. Nije to to bez plejof Dzimija, a i Rozir ne igra, mozda je i bolje da izgube od Cikaga i ispadnu i zalece se. Delovalo je da ce se skupiti zdravi u pravo vreme, ali nista od toga. Hvala @freethrow sto mi je ispravio prognozu na Cikago, na kraju sam ubedjen da cu proci i kao Darko koji je hteo da mu se izmeni na ATL protiv CHI (i ja igrao na ATL, iz nekog razloga sam istripovao da losiji seed dobija dodatni poen vise, ne znam sto) --> I da ce Majami kuci na svoj culture da izvuce ovde tesan mec, al aj videcemo. Nekako mi se ne gleda pogibija protiv Bostona bez ipak 2/3 najbolja igraca. Herroa stvarno vise na staru slavu ne mogu smatrati nekim game-changerom. Talenat ima, ali dovoljan kvalitet za sad nije pokazao, povrede su takodje krivac za to. Ova sezona mi je bas frustrirajuca - tezak poraz u QF fantazija, Lejkersi turbulentni i cesto uzasni, sada je Majami izginuo a tek sledi Denverica. Na sve to, ocekujem i sopstveni debakl u prognozi. Nema ni Ziona ni Rendla, a evo sada verovatno ni Janisa u R1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 19 Share Posted April 19 Uništava Heat Bullse na startu, Bullsi ušli u neko ispucavanje za 3 a u odbrani klasična promaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 19 Share Posted April 19 Heat kvalitetno ziguje Bulse, zaključali su ih a ovi otvorili ciglanu večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 19 Share Posted April 19 Kakav raspad Čikaga, strašno! Tokom sezone mnogo puta su igrali toplo-hladno, nijesu lako gubili glavu i znali su da se vraćaju iz velikih minusa, ali objektivno nemaju kvalitet za plej-of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 19 Share Posted April 19 Da nije povrede Džimija, ala bi uništili zelene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 19 Author Share Posted April 19 sramotan chicago. nikad gori miami ne mogu dobiti. dajte bye bostonu da se ne trose bezveze. bila bi metla i sa butlerom ovako ce mozda biti i 5-0. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 19 Share Posted April 19 Kao i svake godine što bude metla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 19 Share Posted April 19 Nevjerovatno da DRob nije dobio ni sekunde protiv Sixersa nakon odlične sezone. Spo je ponekad prilično nejasan. Ja očekujem da će Heat igrati dobro i bez Jimmy-ja. Nemaju kvalitet da prođu Kelte, ali mogu da ih namuče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 19 Author Share Posted April 19 izlazi iz povrede robinson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 20 Share Posted April 20 Mislim da bi imao Heat i protiv Bostona šta da kaže ako se vrati Rozier, def im fali igrača koji mogu da kreiraju 1 na 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 20 Share Posted April 20 Dobar hustle i prilično loš kvalitet u drugoj četvrtini. Da su imali bolji šut Bulsi su već mogli da uhvate Heat. Neće se oni predati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 20 Share Posted April 20 Fali Majamiju organizator igre ko budali samar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 20 Share Posted April 20 Dosta promasenih otvorenih trica Bulsa, Craig je omasio bas 2 wide-open. Mogli su vec i da uhvate rezultatski priklljucak sto Jecmendo kaze, Miami upao u tesku napadacku rupu ali nisu kaznjeni dovoljno utisak je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 20 Author Share Posted April 20 jebemti drummonda kakva dijabola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 20 Share Posted April 20 Drummond je baš cepanica, čisto da udari ekser u kovčeg Bullsa. Dobra veteranska rola Lovea, izmislio je neke dobre posede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 20 Share Posted April 20 Pokazao Heat da je ipak dosta ozbiljnija ekipa od Cikaga. Ja jos trazio da mi se menja prognoza Imacemo reprize finala konferencija u prvoj rundi, Miami da je juce iscupao pobedu imao bi znaatno lakseg rivala u 1r i sansu da se eventualno Jimmy vrati. Ovako protiv Bostona a bez Butlera (a ne znamo ni stanje Roziera), meeh, bas tuzno. Wonderboi dosta bolji u popravnom, ali protiv losijeg tima jbg, 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 20 Share Posted April 20 Jovic imao fine mimute, ona dandara bas atraktivna, imao je protiv File slicnu, al kasnio malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 20 Share Posted April 20 41 minutes ago, Crni said: Jovic imao fine mimute, ona dandara bas atraktivna, imao je protiv File slicnu, al kasnio malo. Baš je lepo preuzimao igrače, dobro se kretao i kontestovao šuteve. Postao je 3&D igrač, samo mislim da ima potencijal za nešto više od toga. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 20 Share Posted April 20 2 hours ago, delgado said: Pokazao Heat da je ipak dosta ozbiljnija ekipa od Cikaga. Ja jos trazio da mi se menja prognoza Imacemo reprize finala konferencija u prvoj rundi, Miami da je juce iscupao pobedu imao bi znaatno lakseg rivala u 1r i sansu da se eventualno Jimmy vrati. Ovako protiv Bostona a bez Butlera (a ne znamo ni stanje Roziera), meeh, bas tuzno. Wonderboi dosta bolji u popravnom, ali protiv losijeg tima jbg, Heat igra timsku košarku, ne plaše se kontakta i odbrana im je na nivou. Igra im je mnogo smislenija nego Bostonova. Mislim da je ova serija i bez Butlera mnogo bliža nego što je koncenzus, mada vidim prolaz Bostona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) 2 hours ago, delgado said: Pokazao Heat da je ipak dosta ozbiljnija ekipa od Cikaga. Ja jos trazio da mi se menja prognoza Imacemo reprize finala konferencija u prvoj rundi, Miami da je juce iscupao pobedu imao bi znaatno lakseg rivala u 1r i sansu da se eventualno Jimmy vrati. Ovako protiv Bostona a bez Butlera (a ne znamo ni stanje Roziera), meeh, bas tuzno. Wonderboi dosta bolji u popravnom, ali protiv losijeg tima jbg, Za nauk da se ne premišljaš mnogo ;D Edited April 20 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 20 Share Posted April 20 OKC-NOP prva runda. Bit će zanimljiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 20 Share Posted April 20 Kakav poklon u dupe za rodjendan. Znači onu prevaru Barnsa bih trejdovao ko ovi iz Dalasa, jos za vreme utakmice, nakon druge banane na istom mestu. Bugarsku prevaru nazad u Nesebar da namesta lezaljke, krece sezona, za bolje i nije. Klupa jebeno nepostojeća, samo mali Micel grize, ali on je zakovan tu gde jeste zbog Foxa. Mozda i bolje ovako, da pajseri ukapiraju da moraju da probaju nesto da urade, inace nam se smesi ovo tavorenje. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts