Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jokara ce to preuzeti... 🙂

Uozbiljio se Denver (kao sto je i predvidjeno) pred kraj sezone. Forma se dize pa onda rovovska borba u playoff-u.

Posted
7 hours ago, cabke said:

Jokara ce to preuzeti... 🙂

Uozbiljio se Denver (kao sto je i predvidjeno) pred kraj sezone. Forma se dize pa onda rovovska borba u playoff-u.

Denver sada ima 4 game roadtrip. Ako posle njih i dalje bude prvi na Zapadu poprilično sam siguran da će tu i ostati. 

• Like 2
Posted

Ono sto mi ide na zivce je sto AD postavlja neke svemirske statistike u mecevima gde su protivnici slabiji, a onda nestane u mecevima protiv jacih centara i timova

Protiv Minesote jedva iskopana pobeda a nisu igrali KAT, Gobert, Anderson i Monte Moris. Bilo je uzasnih turnovera usled nedostatka fokusa i nekih neobjasnjivih, tu prednjaci Rivs sa nekim stvarno veoma losim odlukama. Sacramento nam je uz Denver najgori mecap, 1 pobeda u poslednjih 8 susreta i to bez Davisa, koji protiv Sabonjare ima 0-9 ! u karijeri... Aj da ga vidimo veceras posle 3 dana odmora, a Kingsi su juce oduvali Buckse. Cesto se s njima igraju produzeci, mecevi na 1 loptu i tesne zavrsnice, ali u poslednja 2 meca su nas zdrobili. Svakako najvaznija utakmica u sezoni do sada, em sto nista ne mozemo dobiti u gostima cele sezone em sto je bas lose 0-4 protiv Kingsa a i Dallas bi bas odmakao za to osmo mesto.

Veceras mora biti plejof inteziti

• Like 1
Posted

Majami zakomplikovao sebi situaciju sa tri vezana poraza, i u Dalasu i OKC su imali velika vodjstva i prosuli i izgubili tesne utakmice na teskim gostovanjima, ali onda su bas bas kiksnuli kuci protiv Vasingtona. Uspeli su cak na kraju od -10 na oko 2m do kraja da sidju do -2, imali 2 suta za pobedu ali promasili su i Duncan i Jimmy. Velika ce tu borba biti za raspodelu pozicija od 4-8, bas mala razlika. 

Sada protiv Denvera pokusaj da se iskupe, a Nuggetsi u strasnoj formi i krenuli su na 1th seed. Dobar mec za sada, Majami istopio 13 razlike

Posted

Zdravlje Boy Wondera je najveci protivnik Majamija. Kada igra to deluje super, ali cesto i kad je vazno ne igra. Steta, voleo bih jednu sezonu da odigra skoro kompletno regular+playoff pa da vidimo koji su dometi. Denver nekako prelako resava utakmicu. Krenuo sut i Rjaxa i Kristijana Brauna. 

Posted
4 minutes ago, L' Imperatore said:

Micić 25 poena i 8 asistencija uz 9/10 šut iz igre :Hail:

Klubovi koji su se nadali da če nazad u EL, će izgleda morati da prave drugačije planove

Dobar i Aleksej.

• Like 2
Posted (edited)

Čudan poraz NOP doma od short-handed Cavsa i Indiane doma od Bullsa. I osim poraza Hawksa manje više očekivani ishodi. Zapad je sve brutalniji i bit će pravi horor do kraja regularke u borbi za pozicije. A bit će i kalkulacija sigurno u zavisnosti od pozicije Denvera. 

Edited by bodo
Posted
19 hours ago, Bogoljub Gagic said:

По мени готово 90% је сигуран МВП. 

Једино шта може то променити је да Далас направи неку лудачку серију па заврши 4-5 и Дончић би онда заслужено такође био, другачије не може Јокић да изгуби награду.

ukoliko dalas dobaci do 50 pobeda mzd i bude mvp ali tesko

Posted (edited)

Ja mislim da je SGA *takodje legit kandidat za MVP. Narocito ako OKC ostane u top 4.

Realno, jedan od najboljih strelaca lige i najbolji igrac ekipe koja za sada cini cudo sa pozicijom na tabeli, a nije proslo tek 20tak meceva.

Edited by MC Thunder 2
Posted
3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

@40Wins cestitke. 

Nikako nam ne odgovarate, ubijate nas tempom.

Hvala Miksa. Sabonjara nam je ozbiljna tripl dabl regular season* masina. 

Monk tanak danas ali Kigan solidan. 

Mislim da ce do zadnjeg kola na Zapadu sve biti otvoreno.