Darko Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 48 minutes ago, Milos 3.14 said: Hakez je 3-4 godine stariji i igra na svojoj poziciji, ali ostalo stoji. Već imaju igrače koje moraju da krpe u odbrani i zato im tu treba igrač koji je + u odbrani. On je navodno tražio da igra u g ligi. Inače NBA treneri umeju da u sklopu razvoja forsiraju igrače van pozicija Pisao sam o ovome pre par strana, gde sam ostavio link na članak na B92 Sport. Mislim da je greška što Jović nema doslednu i smislenu minutažu po utakmici, nešto primer 12-15 minuta. Takođe, Nikola na petici je po meni traćenje njegovog talenta. Ali u isto vreme ... Jović treba da zna da je igranje drugih pozicija u sklopu razvoja, kao što si i napisao. Odbranu mora da igra, nadam se da se na odbranu koncentriše kada trenira jer mu je to slaba tačka. Ako se ne trudi, onda razumem Majami - nema igre bez napretka u odbrani. Ako pak vredno radi, mora da dobije šansu. Neće se popraviti sedeći na klupi, praksa je važna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ma to guranje na peticu je da se zapitaš da li tamo ima neko normalan. Otišao je u NBa kao krilo, ok nagruvali su ga za četvorku, ali petica nema nikakvog smisla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ocito je pitanje da li ima noge za cetvorku u NBA ligi. Spo i Riley sigurno nisu budale i neznalice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Nisam nešto puno gledao Heat ove sezone. Jel Highsmith trenutno toliko bolji igrač od Jovića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 (edited) Jović ima limit koji imaju svi belci u odnosu na crnce, a to su spore noge. Nikola ako ne razvije igru za centra, neće opstati u NBA. Jedino ako mu šut napreduje da se može "istrpeti" na PF. Edited November 27, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Pokusacu da ispratim protiv File koliko posao dozvoli, mada vec sam u glavi upisao poraz. Tesko je to gostovanje, rotacija nam je prilicno osakacena, nadam se samo da nece biti neko kantanje nego da cemo biti u igri sto duze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Sve sto treba da znate o dosadasnjoj igri Lakersa je da se jedan napad zavrsio tako sto Hejs sutira trojku iz kornera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Nista novo ali koliko se samo gura Embid,jos vise ove sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Embiid je nakon sto mu je sviran drugi faul pocetkom prve cetvrtine napravio jos bar 3-4 faula i apsolutno mu nijedan nije sviran. Na drugoj strani standardno ide faul na ruzan pogled. Polako mi ponestaje rijeci da opisem koliko mi se pacov gadi. Odbrojavam dane do 15.12 kad ce isti nadam se biti degaziran bilo gdje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Kakva samarcina i reality check od Sixersa. Sledi Detroit, to je nasa mera za pobedjivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 6 minutes ago, delgado said: Kakva samarcina i reality check od Sixersa. Sledi Detroit, to je nasa mera za pobedjivanje. Nisu oni nicija mera, uskoro ce da izgube trinaestu utakmicu za redom Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 44 razlike... Sta je ovo ljudi moji Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Dje vam je dpoy? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Mislim da sam naleteo na podatak da je ovo najveca razlika u porazu koju je Lebron ikada pretrpeo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 ahahha Kakva ce ovo legendarna pobeda biti, po svemu sudeci. Tako se bre igra momci! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) Izgubise Klipersi od Denvera bez Jokera, Murraya i A.Gordona. DeAndre Jordan 21P 13Sk i 5ass da dobro ste procitali. RJax se takodje usrao u svoj bivsi tim. I jos su MPJ i KCP imali lose sutersko vece. NO isto izgubio od Jute bez Markanena. Tu je jedino sansa Lakersa da ocekujemo da su Klipe, Pelsi, pa i Voriorsi veci raspad od nas i da se uguramo na kraju za plejin/plejof mesta. Edited November 28, 2023 by delgado 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 2 minutes ago, delgado said: Izgubise Klipersi od Denvera bez Jokera, Murraya i A.Gordona. DeAndre Jordan 21P 13Sk i 5ass da dobro ste procitali. RJax se takodje usrao u svoj bivsi tim. I jos su MPJ i KCP imali lose sutersko vece. Očekivao sam razbijanje od strane Klipsa. Back to back, 3 najbolja igrača fale Denveru kad ono ..... svaka čast! Reggie im se usrao u život, a i Jordan. Bar po statistici, nisam gledao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 5 minutes ago, Darko said: Očekivao sam razbijanje od strane Klipsa. Back to back, 3 najbolja igrača fale Denveru kad ono ..... svaka čast! Reggie im se usrao u život, a i Jordan. Bar po statistici, nisam gledao. Bilo malo lob siti, kao u dobra stara vremena Toplo preproucujem da pogledas snimak, ili makar neki skraceni rekap, ova je bila odlicna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Backboard P strikes again Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 23 minutes ago, Darko said: Reggie im se usrao u život, a i Jordan. Bar po statistici, nisam gledao. nikada ne potcenjuj revenge game bivsih igraca tima 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 7 minutes ago, Sombor Shuffle said: Backboard P strikes again Way off P. Najbolji nadimak ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Auuu masakr🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Pogledao malo, hejl za Redžija i ostale naravno, ali prvi utisak koliki su ovi cirkus. Baš cirkus. Ali ok, to mi nikako nije iznenađenje, divim se ljudima koji su videli nešto dobro u toj ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Kakav brat😀 1 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 (edited) 5 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Embiid je nakon sto mu je sviran drugi faul pocetkom prve cetvrtine napravio jos bar 3-4 faula i apsolutno mu nijedan nije sviran. Na drugoj strani standardno ide faul na ruzan pogled Sad skontaj da "mi" to napišemo u duelu DEN-PHI...prvo bi nas "vi" isprozivali. 😄 Ali drago mi je da se vidi koliko se plačljivku svira za ružne poglede...odatle i broj bacanja po utakmici. Sto se tiče DEN-LAC...nemam riječi...moram pogledati recap negdje. Redzi i DA odradili posao...💪 Edited November 28, 2023 by cabke Typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts