Magia Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 4 minutes ago, Davai Davai said: Haliburton, Brogdon Beal, Trent, J Rich Middleton, Dort Vando, Covington Porzingis, Turner, Timelord Ista ekipa kao prosle godine stl i blk pre svega :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 2 minutes ago, threepwood said: ja odo u B, a vi kako hocete... sranje je pocelo od kako sam preskocio SGA u prvoj rundi jer sam ga pre par dana draftovao u drugoj ligi, pa da ne dupliram Sa Vembijem ne mozes u B nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) 1 minute ago, Zvezdinho said: Sa Vembijem ne mozes u B nikako. nemam ja vembija 😞 Edited October 21, 2023 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Imam ja Vandojamu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) pg:Cad, Henderson, W'Book, (neki)Black g: -------------------- sf: -------------------- pf: Ingram, Collins, Djubre, J.Walker c : CAT, Plumleeeeee, Hartenstein, J.Pametnjaković Edited October 21, 2023 by Fat Zadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 2 minutes ago, Davai Davai said: Imam ja Vandojamu Oces da se trejdujemo za njega i koga trazis. Tim Kraljevski Skyperisti. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 21, 2023 Author Share Posted October 21, 2023 Sruder-Lovri Buker-Heroj Herb-Mann-Powel Lauri-Poku Gober-Onjeka-Kolins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 prvih 7 rundi autopick koji je popunio pg i sg, posle cupanje ko ima visoko nesto za trejd, tu sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 pg: harden / poole sg: amen thompson / keyonte george sf: mathurin / bogdan / agbaji pf: tatum / jabari smith c :nurkić / adams / day'ron sharpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 5 minutes ago, Zvezdinho said: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 CP3, Kvikli Mičul, Bizli Strus, Vitmor, Matis KD, Grent Klaks, Mark Vil, Lajvli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 17 minutes ago, uini said: pg: harden / poole sg: amen thompson / keyonte george sf: mathurin / bogdan / agbaji pf: tatum / jabari smith c :nurkić / adams / day'ron sharpe Pool prerano, ali si sa Hardenom sve to vratio. Mathurin mi nije bas jasan, ovo ostalo sve odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Curry Sr, McConnell Jal. Williams, Curry Jr, Kennard Wagner, T. Harris Gordon, Finney-Smith Mobley, Wood, Horford U desetoj rundi nisam video da je Caleb Martin dostupan, krenuo sam sa drugim draftom u 10 pa nisam bio 100% fokusiran za poslednja cetiri pika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) Dzamal, Sags Derozan, Lever, Hardi Lebron, Keldon Rendl, Buser Luni, Rid, Dramond. 6. runda ce se ispostaviti kao greska. U panici sam pokupio Lunija jer su mi svi centri i ostali visoki na redosledu pokupljeni pre tog pika. Posle sam pokusao da se izvadim sa ovom trojicom 😅 Deluje kao ekspresni povratak nazad u drugu ligu, ako se makar jedan od prva 3 pika povredi na duzi period. @Kurc Emuchelo verovatno najjaca ekipa u ligi Edited October 21, 2023 by Sombor Shuffle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 1 minute ago, Magia said: Pool prerano, ali si sa Hardenom sve to vratio. Mathurin mi nije bas jasan, ovo ostalo sve odlicno. poole i kuzma će da divljaju, puno poena, puno trica, nešto asistencija pri čemu je lik koji odigra cca sve tekme dvoumio sam se između hardena i leonarda ali sam bio u fazonu, radije ću da rizikujem sa datumom kada džemo kreće da igra, nego sa čavinim load managementom. mathurin je poslednji pokušaj (šesta runda) da se uzme još poena. u principu mi zavisi sezona od performansa jabarija smitha & mathurina + naravno džemovog datuma nastupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 PG: Morent, Ben SG/SF: A. Tompson, THT, Hejvord i Kulibali PF/C: Adebajo, Zajon, Alen, Stjuart, Bejzi, Klark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Giddey, Anfernee, Fultz Jalen Green, Hardaway Jr RJ Barrett,H. Barnes, AJ Griffin Anteto, Bagley XVI, Holmgren, Love 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) Dinwiddie, Cole Anthony Shai, White, Sharpe, Caruso, Beauchamp LaVine. Kuminga. Wembanyama, Wendell Carter, Powell Ekipa selektirana bez priprema i draft urađen iz kafane, očekujem rezultat u skladu sa tim. Edited October 21, 2023 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) 1 hour ago, Ta'veren said: Curry Sr, McConnell Jal. Williams, Curry Jr, Kennard Wagner, T. Harris Gordon, Finney-Smith Mobley, Wood, Horford U desetoj rundi nisam video da je Caleb Martin dostupan, krenuo sam sa drugim draftom u 10 pa nisam bio 100% fokusiran za poslednja cetiri pika. Ja sam izabrao Stef Karija u prvoj rundi i otišao sa drafta. Dosta od mene kao co-ownera 😄 Edited October 21, 2023 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Fina momčad PG Luka/Tre/Coby SG Bruce/Wright SF Jaylen/Murphy PF George/Aldama C Duren/Lopez/Bryant 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 vrlo fina, jedino malo kvari situaciju sto luka doncic valjda u semis naseg plejofa igra dve tekme. al dobro, daleko je sunce semis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Picikato ima baš dobru ekipu, DD,OREB,DREB,BLK su njegove kategorije,a moguće i da uzme STL jer ima JRuea i Meltona. Većina su centri tako da će dobro da stoji i u FG i TO kategorijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 hours ago, uini said: vrlo fina, jedino malo kvari situaciju sto luka doncic valjda u semis naseg plejofa igra dve tekme. al dobro, daleko je sunce semis To stoji, ali nekako se nikada ne baziram na tome kada draftujem.. duga je sezona Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) 31 minutes ago, Dovla said: To stoji, ali nekako se nikada ne baziram na tome kada draftujem.. duga je sezona ni ja u principu ali sam ovaj put bio u fazonu, ako mi luka padne shaka na osmoj poziciji, ne znam sta cu lamelo, davis/lebron, edwards/towns i mavs duo imaju u nekoj rundi plejofa po dve tekme. hornets(ili minesota) i lakers valjda u 1/8finala edit, zapravo je ovako: 1/8finala - 2x tekme nedeljno lakers i minesota 1/4finale- 2x mavs i hornets Edited October 22, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts