Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

3 minutes ago, Zarco_srb said:

Sta mislite za posetu protiv Zalgirisa? Koliko god ogorcen bio na upravu ove sezone, nekako bih voleo da ispostujemo momke do kraja i bude puna Arena na svih 5 preostalih utakmica. Jedno od prijatnijih iznenadjenja za mene ove sezone je poseta. Ne tako davno je vec posle 6-7 kola Arena zvrjala prazna, pa smo molili upravu da se šalta u Pionir

Najvise mi je zao bilo navijaca kako su utihnuli kad se Barsa odlepila. Uprava stvarno treba da se srami zbog nekih postupaka ovih godina a i prethodnih najvise zbog pravih navijaca 😊

Ja očekujem da će do kraja ali i u zavisnosti od protivnika da se bez obzira na rezultat kreće cifra između 15000 i 20000. Što je svakako dobra cifra. Momci su zaslužili punu Arenu a Čović i kompanija govnjivu motku. 

Edited by Čočo
  • Like 4

Utakmicu protiv Barse smo izgubili fair and square. Ne možemo da se žalimo ni na povrede, ni na suđenje, ni da je bilo na jednu loptu itd. Protivnik je jednostavno bio bolji, a i generalno su kvalitetniji tako da ne spada ni u onu kategoriju poraza koje nismo sebi smeli da dopustimo. Nikakva katastrofa. Šanse za play in su nam ionako male ali to nije posledica poraza od Barse nego posledica ranijih poraza i turbulencija koje je letos uprava zakuvala. Protiv Žalgirisa je već utakmica gde protivnik nije kvalitetniji i to treba da se dobije ukoliko je moguće, puna podrška treneru i igračima a o upravi je već sve napisano.

• Like 44

Ima i snimak na kuriru, naravno.

Napao ga Nikola Petković, bivši levi bek FKCZ. Lik je teška pajserčina, a verovatno je u pitanju mladi talentovani investitor koji ne može da podnese da neko neće da mu proda stan ili lokaciju. Klasična priča u Srbiji.

Podrška Bjelici.

1 minute ago, Petar1995 said:

Ako mislis na Thompkinsa najverovatnije cemo saznati veceras ili sutra. Imamo jos rok 2 dana za registraciju

To nećemo da objavimo prije utakmice da ne poremetimo Davidovca?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...