NMX Posted February 1 Share Posted February 1 3 9 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 1 Share Posted February 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 1 Share Posted February 1 45 minutes ago, BojanaCZV said: Koliko timova ima EL licencu? Mislim da nema Zvezda, Partizan, Virtus i Valensija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 1 Share Posted February 1 https://nova.rs/sport/kosarka/dzavonte-smart-tragicna-prica-otac-smrt-ubistvo-misterija/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) 7 minutes ago, Kankkunen said: Kakav kontuzovani trzaj glave Đilespija nakon šuta. Miša uvalio ljutu valjevku 😁 Edited February 1 by Molina23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1 Share Posted February 1 On 1/30/2024 at 2:36 PM, NMX said: Monaco solidno meri patku 👀 2 4 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 1 Share Posted February 1 NA ovom snimku sa treninga vidi se ociti napredak kod Gilespija. Prilikom posaja za tri poena pogodio je jednu trojku, dva puta obruc i jednom Gidrinu loptu... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 1 Share Posted February 1 Iz Monaka moji, znaš ti dobro koji. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted February 1 Share Posted February 1 1 hour ago, Mile1 said: Trebalo bi da stigne neko, ali nemam ime Predsednik dovodi pojacanja, i posle ne valja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 1 Share Posted February 1 28 minutes ago, NMX said: I naravno Dzej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 1 Share Posted February 1 1 hour ago, John Terry said: Što neko ne pita Janisa o pojačanjima, nismo odavno... Ja predlazem da taj zadatak obavi gospodin Rajko. Po mogucnosti kao 6. pitanje zaredom na konferenciji za stampu posle tesno izgubljene utakmice sa Barcelonom (pu-pu). To bi bio spektakl (ne utakmica nego konferencija). 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1 Author Share Posted February 1 1 hour ago, Del Piero said: Dok nije usao bio je hrkljus, 11:12 cetvrtina, onda ulazi Teo na parket i televizor mi je opet u boji. Nisam video da je neko napisao na topiku posle Valensije da je primio injekciju da bi igrao i da je to trazio na sopstvenu odgovornost. ovo^ koncept napier-teokratija je bio razarajuce dobar, trebalo je da devastiramo sve el ekipe sa plejmejkerske pozicije x 40mins ali avaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Koliko razumem udeo šuta za tri tj pokušaja i ukupnog šuta iz igre. Za januar samo u EL. Edited February 1 by božija noga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted February 1 Share Posted February 1 Sutra nam sudi Fernando Rocha. Kakvo je vase misljenje o njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 1 Share Posted February 1 Joga bonito 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 1 Share Posted February 1 2 minutes ago, Petar1995 said: Sutra nam sudi Fernando Rocha. Kakvo je vase misljenje o njemu? Nema Javora, Pukla i ostalih jadranskih ... sudija i nema Paternika.. Odlicno! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneSto01 Posted February 1 Share Posted February 1 21 minutes ago, Petar1995 said: Sutra nam sudi Fernando Rocha. Kakvo je vase misljenje o njemu? Derbi pocetkom januara je odsudio vrhunski, da ponovi performans sutra i svi srecni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 1 Share Posted February 1 Odlična atmosfera u ekipi + vezane dobre igre i pobede + svi zdravi + krcata Arena. Nema razloga za brigu. 🔥💪❤️ 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted February 1 Share Posted February 1 Za slavu Crvene Zvezde, za nase pobede! HRABRO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 1 Share Posted February 1 1 hour ago, Čočo said: Odlična atmosfera u ekipi + vezane dobre igre i pobede + svi zdravi + krcata Arena. Nema razloga za brigu. 🔥💪❤️ Preveliki si optimista. Paklena je ekipa Barse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 1 Share Posted February 1 Hmmm, jedan produžio a drugi... izgleda sledeći. 🍀 Just now, Miki28 Teoljub said: Preveliki si optimista. Paklena je ekipa Barse Biće teško. Oni jesu pakleni. Ali kad su u gostima može se igrati protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 1 Share Posted February 1 isto sam pomislio 😏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 1 Share Posted February 1 Izvukli su nam se u Barsi, kad smo mi bili gori a oni bolji nego sad, sad je pay day..Da i mi vežemo više dobrih tekmi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 1 Share Posted February 1 4 hours ago, BojanaCZV said: Koliko timova ima EL licencu? 12 timova ima trajnu licencu ili ti A: Barselona, Real Madrid, Baskonija, Emporio Armani, Anadolu Efes, Fenerbahče, Makabi, Žalgiris, Bajern, ASVEL, Panatanaikos i Olympijacos. Alba još ove sezone ima jednogodišnju licencu. Ima glasina da će dobiti i sledeće. Monako je nastavio da igra jer je prošle godine ušao u plej of a sezonu pre toga je ušao u Evroligu kao pobednik Evrokupa. Crvena Zvezda, Partizan i Virtus su dobili wild card pozivnicu. Valensija je zamenila Gran Kanariju koja je odustala od učešća koje su stekli kao prošlogodišnji pobednik Evrokupa. 12 klubova sa A licencom je glasalo ko će dobiti pozivnicu umesto Gran Kanarije, Valensija ili Turk Telekom. Izglasali su Valensiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted February 1 Share Posted February 1 Asvel i Bajern mislim da nemaju A licencu A licence nisu trajne,mislim da idu na 10 godina i taj period ističe da li sad na leto ili sledeće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts